Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

-->: BASKETBOL
Alt 28.03.2008, 15:03   #2241
TracyMcGrady58
Usta Yiğido

TracyMcGrady58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

649 Mesajına 918 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1497 TracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: BASKETBOL

Merkez'in kralı Pistons
NBA'de Doğu konferansının iddialı ekiplerinden Detroit Pistons dün gece Miami Heat'i ağırladı. Ligde hiç bir iddiası kalmayan ve Shawn Marion ve Jason Williams gibi aslarından Heat karşısında Michigan temsilcisi istediği sonucu zorlanmadan almasını bildi (85-69). Pistons bu sonuçla normal sezonun bitimine 10 maç kala Merkez Grubu'nu lider bitirmeyi garantiledi.

Pistons'ta, sakat olan Richard Hamilton'ın yerine ilk beşte maça başlayan çaylak Arron Aflalo ve Jason Maxiell 15'er sayı ve 7'şer ribaunt ile oynadı. Chauncey Billups 13 sayı, 11 asist, 5 top kaybı, Rasheed Wallace 13 sayı, 4 ribaunt ve Antonio McDyess 11 sayı ile maçı tamamladı.

Miami'de ise geçtiğimiz günlerde kontrat yapılan oyun kurucu Blake Ahearn 15 sayı, 4 ribaunt, Chris Quinn 11 sayı, 5 ribaunt, 7 asist, Earl Barron 10 sayıyla oynadı.
TracyMcGrady58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.03.2008, 15:04   #2242
TracyMcGrady58
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1497 TracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer Anblick

Mavs'e Melo&AI ağır geldi
NBA'de normal sezon perşembe gecesi oynanan üç maçla devam etti. Gecenin önemli maçında, Batı konferansında playoff hesapları yapan Denver Nuggets ve Dallas Mavericks Pepsi Center'da kozlarını paylaştılar. Dirk Nowitzki gibi önemli bir asından mahrum olan Mavericks, bu zorlu deplasmandan 118-105 mağlup ayrılarak playoff şansını tehlikeye soktu.

Maça iyi başlayan ve ilk çeyreği 39-28, devreyi ise 70-60 önde bitiren Teksas ekibi 3. çeyrekte rakibinin 34-16'lık üstünlüğüne engel olamadı ve üstünlüğü rakibine kaptırdı. Son çeyrekte de skordaki üstünlüğünü sürdüren Nuggets bu önemli maçtan galip ayrılarak playoff'a kalabilmek yolunda çok önemli bir adım attı.

Denver'da Carmelo Anthony 32 sayı, 10 ribaunt, 8 asist ile maça damgasını vururken Allen Iverson 31 sayı, 5 asist ile oynadı.

Dallas'ta ise Josh Howard 30 sayı, 5 ribaunt, Jason Kidd 19 sayı, 4 ribaunt, 15 asist, 5 top çalma ve 6 top kaybı, Jerry Stackhouse ise 18 sayı, 8 ribaunt, 6 asist ile maçı tamamladı.
Alt 29.03.2008, 13:15   #2243
TracyMcGrady58
Usta Yiğido

Bradley'de 3. galibiyet
NBA'de dün gece yapılan karşılaşmada Milwaukee Bucks, sahasında konuk ettiği Orlando Magic'e 103-86 mağlup oldu.
Bradley Center'da Bucks, geride kalan 19 karşılaşmada 3. kez mağlup olurken, karşılaşma boyunca üstünlüğünü koruyan Orlando, gülen taraf oldu.

Dwight Howard, karşılaşmayı 25 sayı ve 11 ribaundla tamamlarken, Orlando, deplasmanda aldığı galibiyet sayısını 24'e yükselterek, tarihinin en fazla deplasman galibiyetini elde etmiş oldu.

Son haftalarda düşüşe geçen ve son 10 maçında 9. mağlubiyetini elde eden Bucks'ta Mo Williams, 18 sayı kaydederken, üst üste 3. mağlubiyete engel olamadı.

Devre arasında Oscar Rovertson'un 1 numaralı forması unutulmazlar arasına alınırken, NBA'deki temsilcilerimizden Hidayet Türkoğlu, 12 sayı ile tamamladı.
Alt 29.03.2008, 13:15   #2244
TracyMcGrady58
Usta Yiğido

Celtics bildiğiniz gibi
NBA'de dün gecenin sonucu merakla beklenen mücadelesinde Doğu konferansı lideri Boston Celtics ve Batı konferansı lideri New Orleans Hornets, TD Banknorth Garden'da karşı karşıya geldi.

Playoff'a kalmayı günler öncesinden garantileyen ve Detroit Pistons'ın 6 galibiyet önünde konferans liderliğini devam ettiren ev sahibi ekip, güçlü rakibini 117-97 mağlup etti. İlk yarıyı 60-56 önde bitiren konuk ekip, Pierce ve arkadaşlarının üçüncü çeyrekteki 32-15'lik üstünlüğüne karşılık veremeyince yenilgi kaçınılmaz oldu.

Bu sonuçla Hornets'in beş maçlık galibiyet serisi sona ererken Celtics, 1990-1991 sezonundan bu yana ilk kez normal sezonda her takımı en az bir kez yenme başarını göstermiş oldu.

Ev sahibi ekipte kaptan Paul Pierce 27 sayı, 6 ribaunt, 9 asist ile maça damgasını vururken Kevin Garnett 21 sayı, 13 ribaunt, 4 asist, sakatlığı nedeniyle maç öncesi durumu belirsiz olan Rajon Rondo 17 sayı, 4 asist, Leon Powe 12 sayı, 7 ribaunt ve Ray Allen 12 sayı ile oynadı.

Konuk ekipte ise Chris Paul 22 sayı, 10 asist, 3 top çalma, Peja Stojakovic 17 sayı, 5 ribaunt, David West 14 sayı, 4 ribaunt, Bonzi Wells 13 sayı, 7 ribaunt ve Tyson Chandler 11 sayı, 8 ribaunt ile karşılaşmayı tamamladı.

NBA'de dün gece oynanan maçlarda şu sonuçlar alındı;

New Jersey 115
Indiana 123

New York 95
Toronto 103

Phoenix 107
Philadelphia 93

New Orleans 92
Boston 112

Chicago 103
Atlanta 106

Orlando 103
Milwaukee 86

Minnesota 84
San Antonio 99

LA Clippers 101
Utah 121

Washington 114
Sacramento 108

Charlotte 96
Seattle 93

Memphis 114
LA Lakers 111
Alt 29.03.2008, 13:16   #2245
TracyMcGrady58
Usta Yiğido

Memo'suz Utah farklı galip
NBA'de Kuzeybatı grubu lideri Utah Jazz Cuma gecesi Los Angeles Clippers'ı konuk etti. Mide virüsü nedeniyle Mehmet Okur ve Ronnie Brewer'den mahrum olarak maça çıkan Jazz, Deron Williams&Carlos Boozer ikilisinin üstün performanslarıyla farkı galip gelmesini bildiler (121-101).

Utah'ta, 16/22 saha içi isabetiyle oynayan Carlos Boozer 34 sayı, 17 ribaunt ile sahanın en skorer ismi oldu. Deron Williams 32 sayı, 10 asist, Kyle Korver 18 sayı, Paul Millsap ise 13 sayı, 6 ribaunt ile oynadı.

Clippers'ta ise Corey Maggette 28 sayı, 5 ribaunt, 4 asist, Chris Kaman 16 sayı, 7 ribaunt, 6 asist, Al Thornton ve Cuttino Mobley 13'er sayıyla oynadılar.

Bu arada Utah Jazz'da Rus forvet Andrei Kirilenko, sağ baldırındaki spazmlar nedeniyle maçı yarıda bırakmak zorunda kaldı.
Alt 29.03.2008, 13:16   #2246
TracyMcGrady58
Usta Yiğido

Kobe'nin 53'ü yetmedi
NBA'de Batı konferasında liderlik hesapları yapan Los Angeles Lakers, Cuma gecesi Memphis Grizzlies'ı konuk etti. Ligde hiç bir iddiası kalmayan rakibi önünde zor anlar yaşayan Lakers, üçüncü çeyrekte rakibinin yakaladığı 36-27'lik üstünlüğe karşılık veremeyince salondan 114-111 yenik ayrıldı ve konferans liderliği yolunda beklenmedik bir darbe aldı.

Konuk ekipte Rudy Gay 28 sayı, 7 ribaunt, 4 asist, 3 blok, Darko Milicic 20 sayı, 12 ribaunt, 3 asist, 4 blok, Hakim Warrick 16 sayı, 5 ribaunt, Kyle Lowry 13 sayı ve Mike Miller 10 sayı, 10 ribaunt ile galibiyeti getiren isimler oldular.

Lakers'ta ise Kobe Bryant 53 sayı, 10 ribaunt, 3 top çalma ile maça damgasını vuran isim oldu ancak süper yıldızın bu çabası galibiyet için yeterli olmadı.
--->: BASKETBOL
Alt 29.03.2008, 14:53   #2247
nuri_58
Usta Yiğido

nuri_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

582 Mesajına 801 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 971 nuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekannt
Standart --->: BASKETBOL

Hido'lu Orlando çok farklı
Orlando Magic, deplasmanda Milwaukee Bucks´ı 103-86 yenerken, Hidayet Türkoğlu karşılaşmayı 12 sayıyla tamamladı.
29.3.2008

Karşılaşmaya ilk 5’te başlayan ve 36 dakika forma giyen Türkoğlu, 7 kez kullandığı 3 sayılık atışların 2, 6 kez denediği 2 sayılık atışların da 2 tanesini sayıya çevirdi. 4 kez geldiği serbest atış çizgisinde de 2 isabet bulan Türkoğlu, karşılaşmayı 12 sayı, 7 ribaunt ve 3 asistle tamamladı.

6 oyuncunun çift haneli sayılara ulaştığı Magic’de 25 sayı ve 11 ribauntla gecenin en skorer ismi olan Dwight Howard, takımının galibiyetinde başrolü oynarken, 16 sayı, 7 ribauntla maçı tamamlayan Rashard Lewis takımının galibiyetine önemli katkı sağladı.

Bucks’da ise 18 sayı, 5 asistle oynayan Maurice Williams ile 11 sayı, 10 ribauntluk performans sergileyen Charlie Villanueva’nın çabaları yenilgiyi önleyemedi.

ZAZA’DAN BULLS POTASINA 7 SAYI
Atlanta Hawks, sahasında konuk ettiği Chicago Bulls’u 106-103’lük skorla geçerken, Zaza Pachulia maçı 7 sayıyla tamamladı. Karşılaşmaya sonradan giren ve 17 dakika forma şansı bulan Pachulia, 3 kez kullandığı 2 sayılık atışların 2 tanesini sayıya çevirirken, 4 kez geldiği serbest atış çizgisinde de 3 isabet buldu ve karşılaşmada 7 sayı, 5 ribauntluk performans sergiledi.

Hawks’da 30 sayı, 8 ribaunt ve 3 asistle gecenen en başarılı performansını sergileyen Mike Bibby, takımını galibiyete taşıyan isim olurken, 19 sayı, 7 asistle maçı tamamlayan Joe Johnson, galibiyete büyük katkı sağladı.

Bulls’da ise Luol Deng’in 19 sayı, 5 ribaunt ve Ben Gordon’un 18 sayı, 5 asistlik performansı takımlarına galibiyeti getirmeye yetmedi. Bu arada Mehmet Okur’un forma giymediği maçta Utah Jazz, sahasında Los Angeles Clippers’ı 121-101’lik skorla geçmeyi başardı.

Ligde dün gece alınan diğer sonuçlar ise şöyle:
Toronto Raptors - New York Knicks: 103-95
Indiana Pacers - New Jersey Nets: 123-115
Philadelphia 76’ers - Phoenix Suns: 93-108
Boston Celtics - New Orleans Hornets: 112-92
San Antonio Spurs - Minnesota Timberwolves: 99-84
Sacramento Kings - Washington Wizards: 108-114
Seattle Supersonics - Charlotte Bobcats: 93-96
Los Angeles Lakers - Memphis Grizzlies: 111-114

Lige, yarın sabaha karşı oynanacak 6 maçla devam edilecek.
nuri_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 29.03.2008, 14:54   #2248
nuri_58
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 971 nuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekannt

Kulüpler de aynı fikirde
Gazetemizin yaptığı 'düşme olmasın' çağrısına kulüplerden büyük destek geldi. 18 takıma herkes olumlu bakarken zamanlama ve sistem tek soru işareti.
29.3.2008

ANATİK’İN yaptığı ‘bu sezon düşme olmasın’ çağrısına basketbol camiasından büyük destek geldi. Beko Basketbol Ligi’ndeki kulüplerin temsilcileri, 18 takımlı lige sıcak baktıklarını söyledi. İşte 16 takımın yetkililerinin söyledikleri...

Zeki Aksu (Beykoz Kulübü Başkanı)
2010 Dünya Şampiyonası Türkiye’de oynanıyor. Yerli oyunculara daha fazla süre tanımak ve milli takıma daha çok oyuncu yetiştirmek için takım sayısının artmasını istiyoruz. Çok da kaliteli bir lig oynandığı için bunu başarabiliriz. Özerk Federasyon radikal bir karar almalı. Bunu herkes istiyor. Kulüpler, antrenörler, oyuncular, medya, sponsorlar...

Mete Babaoğlu (M. A. Selçuk Coachu)
Sizin yaptığınız haberdeki görüşlerinize aynen katılıyorum. Bende Avrupa’nın güçlü ülkelerinde olduğu gibi ligin 18 takımlı oynanmasından yanayım. Bu sezon zaten ligdeki çekişme her şeyi ortaya koyuyor.
Bu kadar sponsorun olduğu, birçok şehrin katıldığı lig daha fazla takımla oynanmalı.

Alaeddin Yakan (Alpella Coachu)
Düşme kaldırılmalı haberinizde yazdıklarınıza aynen katılıyorum. Basketbolumuz için 2010 hedef gösteriliyor. Ama takımlarında oynayan Türk oyuncu çok az. Türk oyuncular için takım sayısının artması bir fırsat olabilir. Çünkü süre almadan bizim çocuklarımızın oyuncu olmaları mümkün değil.

Yücel Platin (Oyak Renault Coachu)
Türkiye Ligi 18 takımı çok rahat şekilde kaldıracaktır. Sponsor ve camia kulüpleri bu işin içinde. Günün birinde 18 takımlı olacaksak daha iyi bir zaman olamaz. Bunun için mutlaka ikinci ligin kalitesine de dikkat edilmeli.

Ahmet Çakı (Mersin Büyükşehir Coachu)
18 takımlı olabilir bence de... Bu sene ligdeki mücadele ortada. Düşecek kulüplere gerçekten yazık olacak. Bu nedenle sizin yazdıklarınıza aynen katılıyorum. Ben de takım sayısının 18’e çıkmasından yanayım ve bunun için de en uygun sezonu yaşadığımızı düşünüyorum.

Bülent Yıldız (TED Kolej Kulübü Başkanı)
Bizim hedefimiz sadece Play Off değil, şampiyonluk. Ancak o kadar güzel bir lig oynanıyor ki, ben de
düşme kaldırılsın taraftarıyım. Kimin kimi yeneceğinin belli olmadığı ligden hangi takımlar çıkarsa bence yazık olur. Bu nedenle 18 takımlı lig bence de basketbolumuza artılar getirir.

Hasan Özmeriç (CASA TED Kolejliler Coachu)
Burada kararı yönetim vermelidir ama benim şahsi fikrim de ligdeki takım sayısının artması yönünde. En alttaki takımların 7 galibiyeti var. Tüm takımlar ortaya çok büyük bir emek koyuyor. Bence her şeyden önce bu emeğin ödüllendirilmesi gerekir. Ayrıca bu takımların ikinci lige düşmesi sponsorlarını kaybetmelerine de yol açar.

Ahmet Kandemir (Pınar Karşıyaka Coachu)
Ben de takım sayısının artmasının gerektiğini düşünüyorum. Daha çok antrenör ve oyuncunun ligde yer almasını sağlayacaktır. Sadece düşmeyi kaldırarak lig daha zevkli olmaz. Federasyonun ligde bir düzen kurması, denetleyici olması gerekiyor, bunu yaparken de kulüplerin işlerine çok fazla müdehale etmemesi lazım. Ekonomik anlamda kulüplerin yaptıklarını kontrol eden bir federasyonu ihtiyacımız var.

Doğan Hakyemez (Antalya BŞB. G.Menaceri)
Sadece oynanan basketbolu baktığımızda küme düşme kalksın istiyorum ama sağlam bir yapılanma olmadan da düşmenin kalkmasını doğru bulmuyorum. Antalya, Kepez, Renault, Kolej, Daçka gibi takımların güçlü sponsorları yok. Bu da bütçeleri karşılamakta zorlanmalarına neden oluyor. Aşağıdan gelen takımların bütçelerinin nasıl oluşacağı önemli. Federasyon öncelikle bütçe karşılığı teminat almalı.

Ercüment Sunter (Türk Telekom Coachu)
Ben senelerden beri 18 takımlı ligin yararlı olacağını düşünüyorum. Bu oyuncuların gelişimleri için de çok önemli. Şu da gözden kaçmamalı; Birinci Lige çıkan takımlar yatırım yapıyor. İkinci ligde bu kadar
yatırım yapılmaz. Mesela bir Belediye düşünün, bu sezon ikinci lige düşse, yapılan onca yatırım
bir anda bitebilir. İnsanların şevki kırılır.
Çünkü bu sezon herkes çok fazla çalıştı.

Engin Özerhun (Efes Pilsen Genel Menaceri)
Bu durumun sezon ortasında konuşulmasının yanlış olduğunu düşünüyorum. Şu anda oynanan bir ligin, sonuna gelmek üzereyken böyle bir karar almak hatalı olur. Fikstür yapılırken takım sayısı çok önemli
oluyor. Avrupa Ligleri, Türkiye Kupası da düşünülerek çok ince detaylar hesaplanarak böyle bir şey
yapılabilir. Bunun için de zaman gerekli.

Engin Taşkıran (Kepez Genel Menaceri)
Tarihin en zevkli liglerinden birisini yaşıyoruz. Bu kesinlikle doğru. Sizin yazdıklarınıza da aynen katılıyorum. Bu ligden hangi takım düşerse çok yazık olacak. Ancak şunu da gözardı etmemek lazım. Bir takım çıkıp; ben bu kadar yatırım yaptım, bilsem bunu yapmazdım derse bir sıkıntı doğabilir.

Turgay Çataloluk (Banvit Menaceri)
Ben de bu sezon ligde yaşanan mücadelenin çok üst düzey olduğunu ve takım sayısının artırılması gerektiğini düşünüyorum. Böyle bir lige daha önce şahit olmamıştım. Heyecanı, takımların kadrolarını düşündüğümüz zaman hangi takım düşerse çok yazık olacak ve daha da önemlisi, çok küçük ayrıntılar düşeni belirleyecek.

Nedim Karakaş (F.Bahçe Şube Direktörü)
Ben şahsi fikrimi açıklarsam, takım sayısının artması taraftarıyım. Ancak bu konu hukuken sıkıntı doğurabilecek bir konu. Daha önce de gündeme gelmiştir. Bunu Federasyon gözden geçirecektir. Basketbolumuz bu sezon yaşadığı heyecan azaltmayacağına inanılırsa, bu tür bir karar alınabilir. Bence de daha fazla takımlı ligin basketbolumuza faydası olur.

Ergin Ataman (Beşiktaş Cola Turka Coachu)
Bu konunun sezon sonunda gündeme gelmesini daha doğru buluyorum. Çünkü şu anda takımlar küme düşmemek için sahada mücadele veriyor. Ancak 18 takımlı lig olayını ben Türkiye’nin kaldıracağına inanıyorum ve bunun basketbolumuza fayda getireceğini düşünüyorum.

Mustafa Demirci (D.Şafaka Genel Sekreteri)
Biz de hem kendi kulübümüz açısından hem de diğer kulüpler ve Türk Basketbolu açısından düşmenin kaldırılması, 18 takımlı lig oluşturulması fikrine sıcak bakıyoruz. Tabii ki kararı yetkili merciler verecektir.

Mert Uyguç (G.Saray Menaceri)
Benim şahsi fikrim de takım sayısının 18 olması yönünde. Bunun basketbolumuzda bu sezon yükselen heyecanı gelecekt yıl zirveye çıkaracağını düşünüyorum. Bu kararın nasıl alınacağı, takım sayısının nasıl artırılacağı da önemli. Ancak bu sezon ligden düşen takıma yazık olacağı kesin.

Kaynak: Fanatik Gazetesi
Alt 29.03.2008, 14:54   #2249
nuri_58
Usta Yiğido

Potada günün programı
BEKO Basketbol Ligi'nde bugün tek maç yapılacak.
29.3.2008

BEKO Basketbol Ligi’nde bugün tek maç yapılacak. Mersin Büyükşehir Belediyesi, saat 16.15’te Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi’ni Edip Buran Spor Salonu’nda konuk edecek. Bayanlar Ligi’nde program şöyle; 13.00: F.Bahçe-Ceyhan, 14.00: BOTAŞ-G.Saray, Mersin BŞB-Migros, Burhaniye-Beşiktaş, Panküp TED-Çankaya.
Alt 30.03.2008, 11:37   #2250
TracyMcGrady58
Usta Yiğido

Lebron yetmedi: 85-71
Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi'ne (NBA), bu sabaha karşı oynanan 6 maçla devam edildi. Detroit Pistons, sahasında Cleveland Cavaliers'i 85-71 yenerken, Richard Hamilton 14 sayı, 3 ribaunt ve 1 asistle maçın en skoreri oldu.

Hamilton'ı 13'er sayıyla Jason Maxiell ve Chauncey Billups takip ederken, Antonio McDyess 12 sayı, 10 ribaunt ve 2 asist, Tayshaun Prince de 12 sayı, 7 ribaunt ve 5 asistle galibiyete katkı sağladılar.

Cavaliers'de ise Lebron James'in 13 sayı, 5 asist ve 4 ribauntluk performansı takımına yetmezken, Zydrunas Ilgauskas ve Devin Brown'ın 11'er sayılık çabası da yenilginin önüne geçemedi. Joe Smith ise karşılaşmayı 10 sayı ve 5 ribauntla tamamladı.

Ligde dün gece alınan diğer sonuçlar şöyle:

New Jersey Nets - Phoenix Suns: 104-110
Chicago Bulls - Milwaukee Bucks: 114-111
Denver Nuggets - Golden State Warriors: 119-112
Portland Trail Blazers - Charlotte Bobcats: 85-93
Los Angeles Clippers - Memphis Grizzlies: 110-97
Lige, TSİ yarın sabaha karşı oynanacak 9 maçla devam edilecek.
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
basketbol