Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONUYUZ
Alt 01.04.2008, 07:26   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONUYUZ

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, ''Biz, tüm Türkiye'de gönüllerin şampiyonluğunu kazandık'' dedi.

Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜRFAD) Bursa Şubesi'nin Osmangazi Belediyesi ile ortaklaşa Uludağ Üniversitesi (U.Ü.) Eğitim Fakültesi Ahmet Taner Kışlalı Konferans Salonu'nda düzenlediği ''Bursa'da Futbol Zirvesi'' panelinin bu ayki konuğu, ligde şampiyonluk hesapları yapan Sivasspor'un teknik direktörü Bülent Uygun oldu.

Panelin açılış konuşmasını yapan TÜRFAD Bursa Şubesi Başkanı Adem Vural, Bülent Uygun'un, gerek kişiliği, gerekse futbol bilgisiyle Sivasspor'u zirveye taşıdığını, Sivasspor'un, ligin son 6 haftasına girilirken hala şampiyonluk yarışında olmasının da bu başarının tesadüfi olmadığının en önemli göstergesi olduğunu söyledi. Bülent Uygun da daha önce formasını giydiği Sivasspor'da, yönetimin hedefleriyle kendi hedeflerinin uyuşması üzerine göreve geldiğini, doğru kişilerle sistemli ve doğru çalışma yaparak başarıyı yakaladıklarını söyledi.

Menajerlik de yaptığı için Türkiye'de yaklaşık 3 bin futbolcuyu tanıdığını dile getiren Uygun, ancak kendi takımı için yalnızca ''iyi futbolcu'' seçmediğini, dürüst, ahlaklı, sözünün arkasında duran ve gerektiğinde yüreğini avucunun içine alıp kendilerine verebilecek oyunculardan kurulu bir kadro oluşturduklarını kaydetti.
''Bizdeki takım kolej takımı değil, aile takımı'' diyen başarılı teknik adam, teknik heyet olarak sürekli futbolcularla içiçe olduklarını, futbolcuların tüm sıkıntılarıyla yakından ilgilendiklerini, takım halinde çözümler ürettiklerini, birlikte üzülüp birlikte sevindiklerini anlattı.

Sivas'ın, kent olarak ekonomik açıdan güçlü olmasa da Türkiye'de yaşayan 7 milyon Sivaslı'yı takım çevresinde kenetlemeyi başardıklarını dile getiren Uygun, Sivas'ta yalnızca teknik direktörlük yapmadığını, gerekirse kentte intihar etmek isteyen bir kişinin yardımına koştuğunu, batı bölgelerindeki işadamı arkadaşlarını kente yatırım yapmaya teşvik de ettiğini bildirdi. Uygun, ''Ligin bitmesine 6 hafta var. Sivasspor'un şampiyon olacağına inanıyor musunuz?'' sorusuna, ''Biz tüm Türkiye'de gönüllerin şampiyonluğunu kazandık. Bundan sonra kalan 6 maçımızı kazanamasak bile kendimi ve takımımı başarılı bulurum'' diye yanıtladı.

''Teknik direktörlük konusunda Fatih Terim'den destek aldığınız söyleniyor, doğru mu?'' sorusuna Uygun, ''Ben futbolculuk yaşamım boyunca antrenörlerimin bana verdiği herşeyi uygulamaya çalıştım. İyi yaptığım şeyleri kulağıma küpe yaptım, kötü yaptığım şeyleri de not aldım. Evet Fatih Terim'e gittim ve (Senden tüm bilgilerini istiyorum. Verene kadar da kapından ayrılmayacağım) dedim. Fatih Terim'in kapısında nöbet tuttum. Ondan teknik, taktik, sistem ve diğer tüm konularda bilgi aldım. Sıkılmadan, usanmadan Sivas'tan kalkıp Fatih Terim'in evine gittim'' yanıtını verdi.

Uygun, ''Sivaspor ile büyük başarılara imza atıyorsunuz. Sizce medya gerekli ilgiyi gösteriyor mu?'' sorusunu, ''Türkiye enteresan bir yer. Fenerbahçe, Sevilla'yı eleyerek çeyrek finale kaldı, ancak bu maçın ardından ne Zico'nun taktikleri, ne Semih'in attığı gol konuşuldu. Tüm Türkiye bikiniyi tartıştı. Bizim antrenmanlarımızı şayet 3 büyük takımla maç yapmayacaksak 1 gazeteci izliyor, o da vakit bulup gelirse'' diye yanıtladı.

''6 artı 2 yabancı oyuncu kontenjanını doğru buluyor musunuz?'' sorusu üzerine Uygun, şöyle konuştu: ''Alex, Delgado ve Roberto Carlos gibi oyuncuların başımızın üstünde yeri var. Ancak bunun dışında gelen diğer yabancıların Türk futboluna birşey kattıklarını düşünmüyorum. Bu sezon başından beri kulüplerin sezon başında anlaştığı, ancak daha sonra görderdiği yabancı futbolculara 100 milyon Avro para harcandı ve bu paralar uçup gitti. Bursaspor'un kaç yabancı oyuncusu ilk 11'de oynuyor. Bu diğer takımlar için de aynı. Yabancı oyuncular Türk oyuncuların önünü kapatıyor.''

Uygun, başta Mehmet Yıldız olmak üzere birçok oyuncusuna Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın talip olduğunun hatırlatılması üzerineyse, ''Evet böyle bir durmu var. Ben de sezon ortasında 'her futbolcu satılıktır ama adam satmam' diye bir açıklama yaptım. Futbolcularıma da 'gitmek isterseniz, merak etmeyin ben sizi özel uçak tutar gönderirim' diyorum. Servet'i Galatasaray'a 500 bin YTL'ye verdik'' dedi. Beşiktaş ile bu hafta sonunda yapacakları maça da değinen Uygun, şu anda şampiyonluk yarışında 4 takımın da yüzde 25 şanslarının olduğunu, Beşiktaş'ı yenmeleri durumunda, bu oranı yüzde 35'e çıkarabileceklerini sözlerine ekledi.

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı SivasSpor.Com'a Teşekkür Ediyor...
-->: GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONUYUZ
Alt 01.04.2008, 08:42   #2
Abdullah DuMaN
Usta Yiğido

Abdullah DuMaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.168 Mesajına 9.556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1541 Abdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz sein
Standart -->: GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONUYUZ

34. haftada asıl şampion olacağız

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....
Abdullah DuMaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONUYUZ
Alt 01.04.2008, 15:30   #3
sivas_kangallı
Usta Yiğido

sivas_kangallı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

509 Mesajına 806 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 987 sivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart --->: GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONUYUZ

artık gsli bjkli fbli bile biz şampiyon olamasak bile sivasspor olsun diyo taraflı tarafsız herkesin takdirini kazandık bize bunları yaşatan başka yönemecnun otyakmaza time futbolculara ve bülent uyguna teşekkür ederiz..
Alt 01.04.2008, 15:35   #4
bozkurt187
Tecrübeli Yiğido

bozkurt187 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

88 Mesajına 122 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 733 bozkurt187 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ocam gönüllerin degil türkyel süper ligin sampiyonu olacagiz
bozkurt187 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.04.2008, 16:06   #5
EyüphanAydın
Usta Yiğido

EyüphanAydın - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.269 Mesajına 946 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1315 EyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yok

Bize Bu Gururu,Bize Bu Onuru

Bize Bu Takdiri Verdiğiniz İçin

Size Ve Sizlere Ne Kadar Teşekkür Etsek Azdır..

Gerçekten Önceden Nerelisin Diyenler Sivaslıyım Demeye

Çekinirdi??Şimdi Nerelisin??SİVAS SİVASSPOR'luyum Diyor..

Gerçekten Çok Güzel...

Bu Güzelliğin Üstene ŞAMPİYONLUK YARAŞIR.
Ümitlerin bittiği yerde
Abdest al ve sabahı bekle...
EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.04.2008, 16:55   #6
yigidomustafa58
Usta Yiğido

yigidomustafa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

715 Mesajına 1.156 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1174 yigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISI

Türk futbolcularımızın hakkı çok yeniliyor bu ligde...

Bak gülüm senin toprağında bu çiçek yetişmez,benim toprağımda da sen solup gidersin

yigidomustafa58
Mustafa SALTIK
yigidomustafa58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.04.2008, 17:21   #7
XXCakir58
Usta Yiğido

XXCakir58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

574 Mesajına 790 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 970 XXCakir58 FAZLA SÖZE GEREK YOKXXCakir58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Bizim türk Futbolcularina sans verilmiyor
XXCakir58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.04.2008, 17:26   #8
uludağ-58
Yeni Yiğido

uludağ-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 uludağ-58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

konuşma bizim fakülte binamızda olduğundan bende dinleyici olarak salonda bulundum..bülent hoca gerçekten çok samimi demeçler verdi..burda yazanlar konuşmaların sadece %10 u kadarı..türkiyede birşeylerin gerçekten değişebileceğine inancı tam..her ne kadar bu başarıları çekemeyen küçümser ifadelerde bulunan ve köstek olmaya çalışan kitleler olmasına rağmen, bu değişim gerçekleşecektir. sivassporu yürekten destekliyoruz..
uludağ-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda uludağ-58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 01.04.2008, 17:38   #9
Nihat71
Yiğido

Nihat71 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

42 Mesajına 62 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 678 Nihat71 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Arkadaşlar bunlar sezon sonunda oyuncularımızı satacaklar diye çok korkuyorum valla. En son apo'yu çok istiyen var diyorlardı. Apo gibi oyunucu satılır mı hiç Allah aşkına?
Nihat71 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.04.2008, 18:08   #10
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1093 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick

Bülelent hocamız bizim için çok büyük bir şanstır verdiği akıllı demeclerle bizler ve sivasımız herkesin sempatisini kazanıyoruz bize bu heyecanı ve mutluluğu yaşatığı için sayın hocamız bülent uygun beye çok ama çok teşekkür ederim
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla