Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: HAY AĞZINIZA SAĞLIK!!!
Alt 06.04.2008, 01:03   #91
Nihat71
Yiğido

Nihat71 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

42 Mesajına 62 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 659 Nihat71 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: HAY AĞZINIZA SAĞLIK!!!

Alıntı:
ibrahim58-nl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Simdi arkadaslar bazi seyleri iyi kavramak lazim. Yapmadigin bi iin zorlugunu bilmeden kucumseyerek o kisiyi dengesizce elestirmemek lazim.

Deivid kendini resmen atti, onu herkez t.v den tekrarinda gordu.. BIRINCI DE ben gordum diyen varmi merak ediyorum...

Deivid'in kallesce kendini atmasini, hakeme yuklemek cok cok yanlis. Dusun karsindaki fenerbahce... sampiyonluga oynuyan takim... ve cok ustaca kendini atan bi futbolcu var...

ve mac 1-0... belki hakli olacak belki haksiz.... ama yaptigi is ve verdigi karar hic kolay degil... o 1 saniye icinde... KIMSE KUSURA BAKMASIN bosuna...

kolay diyen okadar biliyorsa hakemlik yapsin bi zahmet....

Sahada 2 topun oldugu soyleniyor... Topu sahaya kim atti acaba? Herhalde fenerbahcenin evinde, fenerbahceliler atmamistir degilmi, mantikli dusunmek gerekirse...

bilerek istiyerek oyunun durmasi icin sahaya ikinci topu atan kisileri kinamak lazim...

Maci gereginden fazla uzatmistir... orasinda haklisiniz... ama hakemin saati nasil bilmiyorum 12 saniyenin munakasasini yapmamak lazim...

KAYSERISPOR un neden agladiginida anlamadim... ILK YARIDA, kendi sahasinda oynadiginda, EDU'YA KIRMIZI KART VERDIREN KIMDI? MEHMET TOPUZ degilmiydi? koluna bile degmemisti top... koluyla tuttu diye bilerek kirmizi kart yedirmisti...

Yani bu dunya ETME BULMA DUNYASI!!...

her aglamanin veya gulmenin NEDENI ELBET VARDIR!!!

bizler isimize bakalim... SIVAS, SIVAS gibi oynarsa birsey olmaz allahin izniyle...
Kardeşim sen konuyu kaçırdın. Etme bulma dünyasıda edenler neden hiç bulmuyor bu kokmuş türk liginde?

Kayseri çıktı adam gibi futbolunu oynadı. İlk yarı ne yaptıysa çok iyi yapmışlar. Bu istanbul takımlarını ancak kendi silahlarıyla dize belki getirebilirsin.

Hem öyle ortaya fırlayıp anadolu takımlarına sizde böyle yapmıştınız demek bu yöre insanına yakışmıyor.
Nihat71 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.04.2008, 01:06   #92
yigidomustafa58
Usta Yiğido

yigidomustafa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

715 Mesajına 1.156 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1155 yigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISI

lanet olsun böyle adalete elbet birgün bu devran değişecek o zamanada kim öle kim kala...

Bak gülüm senin toprağında bu çiçek yetişmez,benim toprağımda da sen solup gidersin

yigidomustafa58
Mustafa SALTIK
yigidomustafa58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.04.2008, 01:10   #93
ibrahim58-nl
Acemi Yiğido

ibrahim58-nl - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ibrahim58-nl isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Halen benim dedigimi anlayamamissin guzel kardesim.

HAKSIZLIGIN HER TURUNE karsi olmak gerekir. Bunu gercekten yaparsak, OZAMAN SAMIMI OLURUZ.

Ha bana olunca guzel... otekine olunca.. vay hakem DEDINMI... iste ozaman ETME BUlma dunyasi olmaz.

Cunki soylenen seylerde samimi degilsindir. Haksizliga karsi degilsindir. Haksizlik senin yararina olunca MEMNUN isen, ozaman HAKTAN BAHSETMEK ANLAMSIZDIR guzel kardesim...

Biz haksizligin her turune karsi olmaliyiz. Yada haksizlik yapildiginda aglamayacagiz...

ya oyle ya boyle guzel kardesim...

ben yigido olarak haksizligin HER TURUNE karsiyim... ama hakemlerinde yanlis yapma luksu oldugunu kabul ediyorum... islerinin zorlugunu anlayabiliyorum...

bilerek istiyerek yanlis karar verenler yokmu, kesinlikle var... onlarida allaha havale etmek lazim...

ama sakin, 1 curuk elme yuzunden 1 kasa elmayi cope atma... buda yakismaz bize..
Than bu yigido seni kacirir.
ibrahim58-nl isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.04.2008, 01:20   #94
Güner
Usta Yiğido

Güner - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

86 Mesajına 552 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 907 Güner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yok

Alıntı:
Maci gereginden fazla uzatmistir... orasinda haklisiniz... ama hakemin saati nasil bilmiyorum 12 saniyenin munakasasini yapmamak lazim...

Hiç şampiyonlar ligi maçı veya avrupada herhangi bir maçı izlemediniz heralde. 12 saniyeden bahsediyorsunuz. 12 saniyede neler olabiliyormuş gördünüz. Peki bu avrupadaki hakemlerin saati nasıl bir saat ki karşılaşmayı kılı kılına bitirebiliyorlar? Bizim hakemlere de o saatten alalım o zaman!!!
Olay gayet açık Tolunay hoca sağolsun özetlemiş. 70 milyon gördü siz görmedinizmi!!!!
Güner isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.04.2008, 01:24   #95
AvRuPaNiNKrALi58
Acemi Yiğido

AvRuPaNiNKrALi58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

59 Mesajına 111 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 AvRuPaNiNKrALi58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Ibrahim58-nl isimli üye arkadasimiz galiba kaninda biraz aklinda sari lacivert düsünceler var...

neyse hayirlisi inanmayanlardan tarafa kaymis bu arkadas...
AvRuPaNiNKrALi58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.04.2008, 01:32   #96
sahinok
Acemi Yiğido

sahinok - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

18 Mesajına 28 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sahinok isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Bugun tam sikebahce puan kaybetti diye sevinirken gol attilar. Kahroldum tabi. Ama mac ozetlerini izleyince lanet ettim boyle hakemlere. Duvarlari yumrukladim hala sinirim gecmis degil. O Allahin belasi **** hakem bozuntusu resmen maci satmis. Tolunay kafkas hakli. O an hakem karsimda olsa hic dusunmeden gebertirdim o kadar sinirlendim. Sivas nasil sampiyon olacak diye dusundum. Eger sivasimiz sampiyon olursa bu hakem bozuntularini bu sikeci ********leride yenmis olacak ve gercekten buyuk is basarmis olacak.
Ama sunu da dusunmeden gecemiyorum. iki mactada yenildik bu sahtekarlara. birini kazanmis olsak lider bizdik biz de de suc yok mu var. Eger baskan veya Bulent hoca bu olanlar hakkinda bir tepki koymazlarsa onlarinda fenere calistigini dusunmeye baslicam maalesef. Zaten fenerli olduklarini herkes biliyor. Yazik bu kadar Sivasliya hayallerine yazik. Sakin aklima gelenler basimiza gelmesin.
Lanet olsun boyle duzene...
sahinok isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.04.2008, 01:33   #97
sivassporummm58
Yiğido

sivassporummm58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

122 Mesajına 193 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 688 sivassporummm58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
Simdi arkadaslar bazi seyleri iyi kavramak lazim. Yapmadigin bi iin zorlugunu bilmeden kucumseyerek o kisiyi dengesizce elestirmemek lazim.

Deivid kendini resmen atti, onu herkez t.v den tekrarinda gordu.. BIRINCI DE ben gordum diyen varmi merak ediyorum...

Deivid'in kallesce kendini atmasini, hakeme yuklemek cok cok yanlis. Dusun karsindaki fenerbahce... sampiyonluga oynuyan takim... ve cok ustaca kendini atan bi futbolcu var...

ve mac 1-0... belki hakli olacak belki haksiz.... ama yaptigi is ve verdigi karar hic kolay degil... o 1 saniye icinde... KIMSE KUSURA BAKMASIN bosuna...

kolay diyen okadar biliyorsa hakemlik yapsin bi zahmet....

Sahada 2 topun oldugu soyleniyor... Topu sahaya kim atti acaba? Herhalde fenerbahcenin evinde, fenerbahceliler atmamistir degilmi, mantikli dusunmek gerekirse...

bilerek istiyerek oyunun durmasi icin sahaya ikinci topu atan kisileri kinamak lazim...

KAYSERISPOR un neden agladiginida anlamadim... ILK YARIDA, kendi sahasinda oynadiginda, EDU'YA KIRMIZI KART VERDIREN KIMDI? MEHMET TOPUZ degilmiydi? koluna bile degmemisti top... koluyla tuttu diye bilerek kirmizi kart yedirmisti...

Yani bu dunya ETME BULMA DUNYASI!!...

her aglamanin veya gulmenin NEDENI ELBET VARDIR!!!

bizler isimize bakalim... SIVAS, SIVAS gibi oynarsa birsey olmaz allahin izniyle...
Tam bir fener ağzıyla konuşmussun fb liler de senin dediğini diyor bir kere şunu kafana sok ki bu maçta kayseri nin hakkı yenmiştir ve bu durum hem kayseri hem de bizim için kötü olmuştur ok...

ŞAMPİYON SİVAS ULAN...
sivassporummm58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.04.2008, 01:42   #98
ibrahim58-nl
Acemi Yiğido

ibrahim58-nl - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ibrahim58-nl isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Benim yazilarimdan beni herhangi bi takim taraftari yapmak, kendi konusmalarinizdan sizin BJK ve GS taraftari oldugunuzu gosterir.

Benim dediklerim cok acik ve net, bununla beni bi baska takim taraftari yapmak, KUSTAHLIKTIR!

1- dedimki, HER HAKSIZLIGA karsi olmak gerekir
2- Hakemlere fazla yuklenmeyin, yanlislik insanlik halidir
3- avrupa maclarinda MILLIYETCILIGINIZI gosterin
4- insanlarin isimleriyle dalga gecmesin
5- bazi kisilerin dustugu seviyeye dusmeyin

benim dediklerim bunlardir. bunlarla beni baska takim taraftari yapma kustahligini kimse kimseye vermiyor degilmi guzel kardeslerim.

oncedende dedigim gibi..

DOGRU OTURUP DOGRU KONUSALIM

HAKSIZLIGIN HER TURUNE karsi cikalim...

anlamadiysaniz birdaha okumanizi oneriyorum.
Than bu yigido seni kacirir.
ibrahim58-nl isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.04.2008, 01:50   #99
sahinok
Acemi Yiğido

sahinok - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

18 Mesajına 28 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sahinok isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Arkadasss hakem yanlislik yapmadi resmen maci satti fenerliyim de rahatla iste...
sahinok isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.04.2008, 01:52   #100
yigidoo
Tecrübeli Yiğido

yigidoo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

116 Mesajına 170 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigidoo isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Yalan söylemeyi birakin gardasim bu Kayseri degilmiyidi GS macinda sahada dolasan takim!!! Gs aynisi!!
isine gelince bagir isine gelmeyince sus, böylemi olacak yani ??
yigidoo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla