Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: GURBETTEN 2 ÖNEMLİ MESAJ
Alt 10.04.2008, 10:38   #11
58isa58
Yiğido

58isa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

66 Mesajına 95 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 667 58isa58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: GURBETTEN 2 ÖNEMLİ MESAJ

Helal olsun ne guzel söylemişler hemşolarımız...ben de tamamen katılıyorum... eger Tüm Sivaslılar Sivasspordan başka takım tutmazlarsa bizler de kökleşmiş kurumsallaşmış kulupler arasına gireriz...
Alt 10.04.2008, 12:10   #12
3258murat
Acemi Yiğido

31 Mesajına 46 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 640 3258murat FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
58isa58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Helal olsun ne guzel söylemişler hemşolarımız...ben de tamamen katılıyorum... eger Tüm Sivaslılar Sivasspordan başka takım tutmazlarsa bizler de kökleşmiş kurumsallaşmış kulupler arasına gireriz...
İŞTE REÇETE BU. BAŞKA SÖZE GEREK YOK.
3258murat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: GURBETTEN 2 ÖNEMLİ MESAJ
Alt 10.04.2008, 13:38   #13
afilli3458
Acemi Yiğido

afilli3458 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

12 Mesajına 16 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 636 afilli3458 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart -->: GURBETTEN 2 ÖNEMLİ MESAJ

Abdullah abiciğim bir aynı köylü olarak yazılarınla gurur duyuyorum.Ancak sadece internet ortamında takip edebiliyoruz.Şu söylediklerin varya yaşayınca dahada değerleniyor.Bizler sivastan kilometrelerce uzaktayız ama kalbimiz hep sizlerle atıyor.Siz orda başarılı oldukça biz burda seviniyoruz.Başarılarınızın devamı için dua ediyor saygı ve sevgiyle selamlıyorum.....
afilli3458 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda afilli3458'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 10.04.2008, 13:46   #14
özgühertaş
YASAKLI ÜYE

210 Mesajına 387 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 özgühertaş kann auf vieles stolz seinözgühertaş kann auf vieles stolz seinözgühertaş kann auf vieles stolz seinözgühertaş kann auf vieles stolz seinözgühertaş kann auf vieles stolz seinözgühertaş kann auf vieles stolz seinözgühertaş kann auf vieles stolz seinözgühertaş kann auf vieles stolz seinözgühertaş kann auf vieles stolz sein

''VATAN 58 MEKAN 34'' BU SÖZÜ İLK SİVASSPOR BİRİNCİ LİGE ÇIKTIGINDA KENDİ KÖYÜMÜZDEN GENÇLER BİR GRUP KURMUŞLARDI VE SLOGAN OLARAK GRUBUN ADINIDA VATAN 58 MEKAN 34 KOYMUŞLARDI.BU GENÇLERİN YAŞ ORTALAMASIDA 13-17 ARASINDAYDI.BU YAŞDAKİ GENÇLERİN SİVAS AŞKIN ÇOK GÜZEL BİR CÜMLEYLE ÖZETLEMİŞLERDİ.

------------------ VATAN 58 MEKAN 34-----
özgühertaş isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.04.2008, 13:53   #15
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1065 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick

yönetiminde bu konuda üstüne düşen görevleri yereine getirip İstanbul ve Sivasta Sivasspor malzemeleri, tşörtleri, atkıları gibi ürünlerin satıldığı bir yer açması lazım...

dandik dandik yerlerde aradığın ürünü bile bulamıyorsun....
geçen gün arabanın arka camına asılan minik Sivasspor formalarından aradım koca Sivasta bulamadım....

Fener, bjk , gs ararsan heryerde vardı.......
önce bunları aşmamız lazım .
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: GURBETTEN 2 ÖNEMLİ MESAJ
Alt 10.04.2008, 14:42   #16
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1074 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick

Biz gurbette yaşayan Sivaslılar doğup büyüdüğümüz yerlere hasret kalmamız nedeniyle sivasspor bizlerin ortak buluşma noktamız haline gelmiştir bizler istanbul Sivasspor taraftar derneği olarak sivassporumuzu bütün imkanlarımızı seferber ederek destekliyoruz ve desteklemeyede devam edeceğiz mümkün olduğunca deplasman maclarına otobüsler kiralıyarak sivassporumuzu destekliyoruz zaten istanbuldaki maclarını hiç kacırmadan her macta yerimizi alıyoruz gecen hafta sivasspor-beşiktaş macında polarlarının arkalarına sivaslı yalancılar yadırarak stadyuma girmeleri bizleri derinden yaralamıştır bizki burda istanbulda 72 milletle uğraşırken her yerde her ortamda sivassporumuzu savurken bir avuc ne idüğü belli olmayanlarla birlikte sivaslı kargalar meydanı boş bulmuş sivassporuma ve taraftarımıza küfürler günahlar etmeleri bizleri ziyadesiyle üzmüştür bu nasıl bir duygudurki ekmeğini yediğin suyunu icip havasın soluduğun atanın dedenn doğup büyüdüğü topraklarda bir avuc zibidiyle birlik olupta sivassporuma ve taraftarımza küfür edersiniz sizde allah korkusu yokmu sizde vicdan merhamet yokmu yazıklar olsun size sizin sivaslılığınız tartışılır
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda altuntas58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 10.04.2008, 16:41   #17
merkez_emre
Usta Yiğido

merkez_emre - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 1.011 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 871 merkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISI

genelleme yapmaya gerek yok istanbuldaki 2. 3. nesil gencler sıvaslıyım demıyor istanbulluyum diye gezınıyor...gecen aylarda atv de haber yapmıstı istanbuldaki sivas hakimiyeti bitti diye...gercekden de öyle orda bi trabzonlu dernek baskanı ise sunu soyledi ve durumu özetledi ''dogrudur trabzonluların üstünlüğünün oldugu bunun nedeni ise sivaslı genclerın cogunun memleketini dile getirmemesi kendı iline ve takımına sahip cıkmamasıdır..bizde ise hiç bir trabzonlu böyle birşey yapmadıgından her ortamda trabzonlu oldugunu dile getirdiğinden artık sivas hakımıyeti bize gecti''....
Alt 10.04.2008, 18:26   #18
soguk58
Yeni Yiğido

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 soguk58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

sivas sporluyuz be bunu söylemekten gurur duyuoruz başka söze ne gerek var.abbdullah beye bu yorum yazan arkadaşlara teşekkürler.
soguk58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.04.2008, 18:55   #19
tanju_58
Usta Yiğido

tanju_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

297 Mesajına 667 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 898 tanju_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKtanju_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKtanju_58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

arkadaşlar bende istanbulda doğan sivaslılardan birisiyim.ailede tek ben istanbulda doğdum.sivaslılığımı ve sivasspora olan tutkumu bütün arkadaşlarda bilir.lisede okurken herkes diğer takımların atkısını takarken ben sivasspor atkısını takardım.beden derslerinde herkes diğer takımların formasını giyerken ben sivassoporumuzun formasını giyerdim.

benim bu yüzden vicdanım rahat.bunları yapmıyanların vicdanları el veriyorsa yapmaya devam etsinler...
Alt 11.04.2008, 08:15   #20
SivasLady
Gast

genelde gurbetde olanlar memleket hasretinden dolayi daha cok tutkunlar

ben inaniyorum ki her sivasli yardim etmek ister ama güzel bir yöntem lazim
evet sms kampanyasi yapildi rahat ve iyi olacakti sadece evdeki hesap carsiya uymadi
cogu kisinin kontürlü hatti oldugundan yapamayan cok oldu
gruplar halinde aralarinda 1 ytl toplayip yardim etseler bile kardi

insallah ileriki senelerde bu SivasSpor sevdasi dahada yayilacak
ve gelecek nesillerimizin hepsi SivasSpor`lu olacak
ben ümitliyim bu konuda