-->: Mehmet YILDIZ
Mehmet Yıldız'a Rus kancası
16 Nisan 2008 Çarşamba 14:45
Sivasspor'un golcüsü Mehmet Yıldız, Rus takımların transfer teklifini sezon sonunda düşünecek...
Sivasspor'un golcü futbolcusu Mehmet Yıldız, “Sezonu şampiyon olarak bitirmenin peşindeyiz. Bunun için önümüzdeki 4 karşılaşmayı da kazanmayı amaçlıyoruz“ dedi.
Çekinerek gittiği Kayserispor deplasmanından 1-0 galip dönen Sivasspor, hafta sonunda oynayacağı Ankaraspor karşılaşmanı, bugün yaptığı tek antrenmanla sürdürdü. Antrenmana sakatlıkları süren Sedat ve Balili katılmadı, Yasir ise takımla birlikte çalışmaya başladı.
Kaptan Mehmet Yıldız, antrenmanın bitiminde zorlu bir deplasmanı geride bıraktıklarını söyledi. Sahalarında yenildikleri Beşiktaş karşılaşmasından sonra herkesin kendilerinde moral bozukluğu beklediğini kaydeden Mehmet Yıldız, şöyle devam etti:
“Ama biz çok eksik gitiğimiz Kayserispor deplasmanından 3 puanla dönmesini bildik. Bunun için çok mutluyuz. Önümüzde kalan 4 final karşılaşmamız var. Bu 4 karşılaşmayıda geçip lig sonunda mutlu sona ulaşmak istiyoruz. Bu hafta oynayacağımız Ankaraspor karşılaşması bizim için sezonun en zor karşılaşması olacak çünkü onlar düşme korkusunu yaşıyorlar biz ise şampiyonluğa oynuyoruz. İnşallah bu karşılaşmayı kazanıp yolumuza devam edeceğiz.“
Kendisin için gol krallığından çok asist trallığı olduğunu da belirten Mehmet Yıldız, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Benim hiçbir zaman gol kralı olacağım, diye bir hedefim olmadı. Benim için önemli olan tek şey takımımın galip gelmesi. Ben gol attırmayı, daha çok seven bir futbolcuyum. Ama ben de elimden geldiği kadar gol atarak takımıma katkıda bulunuyorum.“
RUSYA'DAN TEKLİF
Rus takımları Zenit ve Rubin Kazan'dan gelen transefer tekliflerine de değinen Mehmet Yıldız, bu konuda şöyle dedi:
“Bana direkt olarak gelen bir transfer teklifi yok. Ama kulübüme ve menajerime böyle bir teklif geldiğini duydum. Benim şu anda bunları düşünecek vaktim yok. Şu an için tek düşüncem kalan 4 maçımızı kazanıp Sivasspor'u şampiyon yapmak. Bu teklifleri daha sonra düşünürüz. Ayrıca Sivasspor'da da çok mutluyum.“