Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: ANADOLU LİGİ KURULSUN
Alt 14.04.2008, 08:08   #41
3258murat
Acemi Yiğido

31 Mesajına 46 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 648 3258murat FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: ANADOLU LİGİ KURULSUN

İnşallah kayseri-sivas dostluğu ve dayanışması tüm Anadoluya yayılır.
Artık Anadolu tek yumruk olmalı.
Bir haksızlık varsa tüm Anadolu sesini çıkarmalı.
İşte bunu başarırsak 3 büyütülmüşlerin hakemle maç kazanması tarihe karışır.
Anadolu İstanbula değil, İstanbul Anadoluya tabi olmalıdır
3258murat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: ANADOLU İSYANI YAKINDIR
Alt 14.04.2008, 08:20   #42
3258murat
Acemi Yiğido

31 Mesajına 46 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 648 3258murat FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: ANADOLU İSYANI YAKINDIR

Alıntı:
haydigencler Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Merhabalar arkadaslar ben GENÇLERBİRLİGİ taraftarıyım.Şampiyonluk yanında bizans takımlarına karsı yanınızdayız... Sivas spora onundeki maclarda basarılar..
Allah Kayserinin ahını çıkardı Fenerden

Attığı haksız gollerin ahını yediği son saniye golüyle gördü.

İnşallah G.Birliğinin ahı da yerde kalmaz.

En kısa zamanda G.Saray da G.B. ne yaptığı haksızlığın bedelini öder.

Bunu Sivasa yarasın diye söylemiyorum.

Ayrıca Sivas şampiyon olursa bu şampiyonluk sadece Sivasın değil

Tüm Anadolunun şampiyonluğu olacak
3258murat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 3258murat'a Teşekkür Ediyor...
Alt 14.04.2008, 11:39   #43
yigidomustafa58
Usta Yiğido

yigidomustafa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

715 Mesajına 1.156 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1163 yigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISI

ligde sadece o kendini bilmez 3 küçük takım yok hiçbir zaman buna inanmasınlar..

Bak gülüm senin toprağında bu çiçek yetişmez,benim toprağımda da sen solup gidersin

yigidomustafa58
Mustafa SALTIK
yigidomustafa58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.04.2008, 13:16   #44
qwerclock
Yeni Yiğido

1 Mesajına 2 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 qwerclock FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Kayserinin hakkını yediler o kesin. Ama bu ülkede bir kurban lazımdı, Beşiktaş maçında hakem hatasından beşiktaş kazandı yaktılar bir anadolu takımını şimdi Fenerbahçe buna kayıtsız kalırmı Aziz Bey bir telefon federasyona ya bize Kayseri maçını alın yada isyan çıkartırım diyince hakem hemen sattı yoksa Şırnakta 4 Ligi yönetecekti durum böyle olunca eşiklik oldu olan kime oldu derseniz garibana çırpınan ve yüreğini ortaya koymuş Kayseri Spora tabiki.
Ama şunuda söylemeden geçemiyeceğim. Sivasspor geçen sene Kayseri UEFA ya gitsin diye 5 tane yedi havadan ama bu maçı seyrettim Kayseri kalecesi maşallah bizim kalede oynuyordu bu ne azim kardeşim herhalde fenerbahçenin şokunda kaldılar ve bizi fenerbahçe sandırlar galiba anlam veremedim ama Allah yüzümüze baktıda yendik...
Ben her zaman diyorum sana iyilik etmiyorsa Allahın Selamını bile verme ...
İnşallah ben yanlış anlamışımdır yada 90+1 dk.'da bizim kalede topa vurmak için rovanş atağına kalkan fenerbahçenin kaleciydi.
Herkez ne demek istediğimi anlamıştır...
qwerclock isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.04.2008, 16:41   #45
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 889 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK

Anadolu ligi kurulsa ne olacak !!!!!!!! Bundan kimin cikarlari olacak ???? kuruldu diyelim. Bir kac sene sonra Anadoluda maddi yönden güclü takimlar her sene sampiyonluga oynayacak !!!! Hangi takimlar olabilir, Trabzonspor Kayserispor, Bursaspor, Her sene sampiyonluk bu takimlar arasinda gececek, belki araya maddi yönden güclü olmayan bir anadolu takimi sampiyon olmak icin variyla yoguyla mücadele ederken son dakika golleriyle penaltilarla kirmizi kartlarla sampiyonlugu önlenecek. Diger Anadolu takim taraftarlarinin kinleri bu 3 takima yönlenecek..!!!! Tekrar arayislar baslayacak.. Sonra hangi ligleri kurmaya calisacagiz Icanadolu ligi- Dogu anadolu ligi - Akdeniz ligi- Karadenizligi - Maramaraligi - Egeligi - GüneydoguAnadolu ligi - Sonra gelecegiz bu liglere bu da olmayacak yeni bir lig arayisina baslayacagiz. Birakin Böyle sacmasapan konulari Her Anadolu takim taraftari sadece ve sadece kendi Sehrinin takimina sahip ciksa Dengeler tekrar yerine oturacak. Her ilin Milyonlarca taraftri olduktan sonra Büyük takimlar kücülmeye baslayacak eski gücleri kalmayacak, cünkü su an hic bir deplasman korkusu olmayan 3 takim FB,GS,BJK deplasman fobisine girecekler ve elini kolunu sallayarak sampyion olamayacaklar. Anadolu taraftarlari sadece ve sadece kendi takimina sahip ciksin !!!! Gerisi sadece hikaye ve Bos laflar.....
Alt 14.04.2008, 17:17   #46
GLoBe-Y-Gençlik
Usta Yiğido

GLoBe-Y-Gençlik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.205 Mesajına 2.535 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 966 GLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer Anblick

dun kayserıdde maratondakı taraftarlar dk 75 bagırıyorlar satılmıs kayserı dıye kınıyoruz maratondakı bagıranlar cılgınlar38 bıle karsı geldı kayserısıvas eleele
Alt 14.04.2008, 17:19   #47
altan54&58
Yiğido

altan54&58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

50 Mesajına 76 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 656 altan54&58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Türkiye'de bjk'yi büyük takım olarak görenlere sesleniyorum.Bu sözde büyük takımın Hırvat futbolcusu Gordon bugün idamanda açım diye bağırmış.Alın size büyük takım bjk.Ne büyüğü ya güldürmeyin adamı ne olur.Anadolu ligi'nin kurulması zor ama Anadolu kulüpleri tek yumruk olursa o sözde büyükler sesini çıkaramaz
altan54&58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.04.2008, 17:19   #48
sivas_kangallı
Usta Yiğido

sivas_kangallı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

509 Mesajına 806 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 977 sivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

İNŞ TÜRKİYE KUPASINI KAYSERİ ALIR SÜPERLİGİDE BİZ ALIRIZ ANADOLU DEVRİMİ OLUR İNŞ..
Alt 14.04.2008, 17:23   #49
akifeker
Tecrübeli Yiğido

akifeker - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

121 Mesajına 192 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 733 akifeker Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

geçmiş geçmişte kaldı artık geleceğe bakmalıyız anadolu kulupleri bir olarak 3 byuklere nasıl kafa tutarız onu düşünmeliyizz
akifeker isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.04.2008, 17:23   #50
altan54&58
Yiğido

altan54&58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

50 Mesajına 76 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 656 altan54&58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

İdmanda 'Açım' diye bağırdı!
Beşiktaş Kulübü'ndeki maddi sıkıntı su yüzüne çıktı, hangi futbolcu idmanda açım diye bağırdı?

'Cebimde sadece 200 YTL var' diye haykıran oyuncu kim?

Beşiktaş Kulübü'ndeki maddi sıkıntılar nedeniyle personel ve sporcuların maaş ödemelerinde uzun zamandır sıkıntılar yaşanırken, Siyah Beyazlı takımın futbolcularından biri isyan etti: "Akşam ne yiyeceğimi düşünüyorum.. Resmen açım!"

Kanal D'nin internet sitesinde yer alan habere göre; Beşiktaş'ın devre arasında Hırvatistan'ın Dinamo Zagreb takımından transfer ettiği Gordon Schildenfeld, takıma geldiği günden bu yana bir türlü istenen performansı sergileyemezken, ağır eleştirilere maruz kaldı. Genç oyuncunun Beşiktaş gibi büyük bir kulüpte oynayacak kapasitede olmadığı iddia edilirken, bu transferi gerçekleştiren yönetim de yeni bir yanlış yapmakla suçlandı. Oysa ki sahadaki görüntünün ardında, Gordon Schildenfeld'in yaşadığı sıkıntılar vardı...

'CEBİMDE SADECE 200 YTL VAR'

Türkiye'ye geldiğinden bu yana otelde kalan Gordon için geçtiğimiz haftalarda bir ev kiralandı. Eşini ve 3 aylık kızını İstanbul'a getirmeyi planlayan Gordon, bir an önce evin eşyalarının alınması ve dairenin oturulabilecek hale getirilmesi için ricada bulundu. Ancak evin eşyaları bir türlü alınamadı. Bu nedenle ülkesindeki ailesini getiremeyen ve otelde kalmaya devam eden Gordon, şikayetini bir defa daha menajer Sinan Engin'e iletti. Engin'in girişimleriyle evde hazırlıklar en sonunda başlarken, Gordon'dan evin temizliğinin yapılabilmesi için 50 YTL istendi. Ve işte tam bu esnada Gordon'dan herkesi şok eden bir cevap geldi; "Cebimde sadece 200 YTL var. Ben akşam ne yiyeceğimi bile bilmiyorum. Ülkemdeki bebeğime süt parası dahi gönderemiyorum!"

ENGİN DEVREYE GİRDİ 5 BİN YTL VERİLDİ

Aylardır parasını alamayan Gordon'un durumu karşısında afallayan kulüp yetkilileri durumu Menajer Sinan Engin'e bildirdi. Engin'in yoğun çabaları sonunda genç futbolcunun hesabına 5 bin YTL yatırılırken, daha önce durumdan haberdar olmayan Sinan Engin'in, yaşanan skandal karşısında küplere bindiği öğrenildi.
Beşiktaşlı futbolcu isyanda: Açım...

Alın size bjk'nın büyüklüğünün kanıtı dedim ya gülerim sadece.....
altan54&58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla