mustafa bızı unutuyon hep kardesım kardesımle ınsallah oraddayız...kuzenı de getırmeye calıscaz...cumartesı denızlı ınledı bu hafta buca ınalayecek bu sene sampıyon anadoludan dıee...
mustafa bızı unutuyon hep kardesım; kardesımle ınsallah oraddayız...kuzenı de getırmeye calıscaz...cumartesı denızlı ınledı bu hafta buca ınalayecek bu sene sampıyon anadoludan dıee...
mustafa bızı unutuyon hep kardesım; kardesımle ınsallah oraddayız...kuzenı de getırmeye calıscaz...cumartesı denızlı ınledı bu hafta buca ınalayecek bu sene sampıyon anadoludan dıee...
Abi unutur muyum hic sadece listeye buraya mesaj atanlari ekliyorum .Bas tacisiniz hemen ekledim sizi de listeye bucayi inletmeye geldi sira
gelmeyi çok isterdim ama cuma günü istanbula gidiyorum bizim sivas delice köyünün etkinliği var ona katılacam cumartesi o yüzden malesef gelemiyorum ama tabiki gönüllerimiz takımla beraber umarım farklı kazanıp son haftaya ümitle gireriz...kaderimizde varsa kimse engel olamaz yaşarım şampiyonluğ allah yardımcımız olsun