07.05.2008, 14:18
|
|
|
Usta Yiğido
616 Mesajına 1.180 Kez Teşekkür Edildi.
|
-->: --->: -->: --->: -->: --->: Güle Güle Kaptan.
Alıntı:
Gurbetci Gokhan Nickli Üyeden Alıntı
Navigator Kardesim,
Balili olsaydi kesin sampiyonduk dusuncenize katilmiyorum. Belki daha fazla golatardik, ancak yediklerimiz?
Sedat dun sakatlanmadi. Uzun vadeli sakatlik oldugu cok onceden belliydi. Peki, ara transferde neden geregi yapilmadi veya yapildiysa (ki yapildigini biliyoruz), hatali goller yememize sebep olan Diallo ve Karim yerini dolduracak kadromuzda bulunan diger futbolcularimizdan neden yararlanmiyoruz ve neden bu futbolcularda israr ediyoruz. Benim sorum su: ayni durumun tersi olsa, yine yerli futbolcularimiza ayni toleransi ve hosgoruyu gosterirmiydik???????
Sylla hakkindaki dusuncelerinizi alayim, cunku on libero konusuna hic deginmediniz. Super yabanci on libero, Sylla hakkindaki dusuncelerinizi belirtirken, lutfen Ayhan’in attigi golu bir gozunuzun onune getirmenizi ve bahsetmisken diger yerli on liberolarimiz Sezer ve/veya Devran’in yedek beklemelri ile ilgili dusunceleriniz???
Madem dusuncelerime katilmiyorsunuz, tam olsun bari,,, onceki yazilarimda belirtigim husularda (bir kez daha okumaniz ricasi ile) dusunceleinizi belirtirseniz cok memnun olurum…
|
kardeş bırak takımı bulent hocamız kursun ister syla yı ister sezeri ister devranı oynatır istediğini yapar çunku o takımı buralara getirdi ben yine diyorum balili olsaydı şampiyonluğu kutluyorduk
|