Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

-->: INTER TOTO DAYIZ!!
Alt 11.05.2008, 09:31   #71
Abdullah DuMaN
Usta Yiğido

Abdullah DuMaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.168 Mesajına 9.556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1535 Abdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz sein
Standart -->: INTER TOTO DAYIZ!!

TS NİN FB Yİ YENMESİYLE 2Lİ VE GENEL AVERAJ ORTADAN KALKIYOR 3 AVERAJA BAKILIYOR BİZ FBDEN 5 YEDİK 1 ATTIK
BJK 3 YEDİ 3 AVERAJDA YENİLGİSİZ FB2. 2 FAZLADAN AVERAJLA BJK 3. 3LÜ AVERAJDA EN FAZLA GOL YİYEN SİVASSPOR 4. OLDU BENCE ÜZÜLMEYELİM BİZ GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONUYUZ

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....
Abdullah DuMaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Abdullah DuMaN'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
--->: INTER TOTO DAYIZ!!
Alt 11.05.2008, 09:39   #72
osmanfidan
Acemi Yiğido

osmanfidan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

10 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 osmanfidan isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: INTER TOTO DAYIZ!!

3 lü averaj zırvadır zırva adamlar işine geldiği gibi yönlendiriyor bizans oyunları bunlar ama sonları gelecek korkunun ecele faydası yok
osmanfidan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda osmanfidan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
-->: INTER TOTO DAYIZ!!
Alt 11.05.2008, 10:08   #73
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1087 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: INTER TOTO DAYIZ!!

Sivassporumuz bu sezon inter totoya katılıp başarılı olacaktır bundan hiç şüphem yoktur biz taraftarların başarılı olması için ne yapmalıyız birazda ona bakalım onu bunu eleştireceğimize önce kendimize bir bakalım sözde büyütülmüşlerden kendi sahamızda tam 11 gol yedik biz taraftarlar olarak takımı desteklemek yerine sadece oturduk önce bizler bir araya gelip şu gurupları yok edelim 50 kişi bir tribünde 60 kişi bir tribünde takımı desteklemeye uğraşıyorlar dolayısıyla bölünyorlar niye hep bir yerde toplanılsada tek ses tek yürek olsak rakiplerimizi 4 eylülden eli boş göndersek daha iyi değilmi işin acı yanı içimizdeki istanbul takımlarını hala atamamış olmamız bırakalım şu bizans takımlarını anadolunun gururu ŞANLI SİVASSPORUMUZ varken neden onlara gönül veriliyor anlamadım bu sitede bile ben FB .GS BJK diyenler var kimilerinin niclerinde kimilerinin avatarında hala bizans takımlarının arması var lütfen atalarımızın dedelerimizin topraklarının takımına gönül verelim ben sivaslıyım ama istanbul takımınıda tutyorum diyen bir çok sivaslı kardeşimi biliyorum hatta bu konuda bile yazanlar var ben bu işin üstesinden gelen bir çok şehri biliyorum mesela başta Trabzospor,Bursaspor,Sakaryasp or,Kocelispor Eskişehir gibi sadece kendi şehirlerinin takımına gönül vermişler diğer takımlar o şehre giderken bacakları titriyor biz bunu bir türlü beceremedik yarın inter totoya katılacağız birlik ve berberlik şart takımımızı çok iyi desteklemeliyiz
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı altuntas58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 11.05.2008, 10:09   #74
KUZEYDEN
Yeni Yiğido

3 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 KUZEYDEN FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
duman58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bak guzel arkadasim senin niyetinin iyi niyetli bir yaklasim oldugu ve TRABZON ile SIVAS'in dusman olmadigini anlattigin anlasiliyor ama bu malesef zamaninda cogu SIVAS'linin ki bunlardan biride benim,Trabzonspor'u desteklemis olmasina ragmen hangi mantikla ve/veya ne problemleri oldugu icin SIVAS dusmani kesilen TRABZONSPOR'lulari ya tanimiyorsun ya onlarin sitesine girmedin veya bu sitede tartisma cikaranlarin SIVAS'li degilde TRABZONSPOR'lular oldugundan haberin yok buyuzden simdi sana birkac soru sormak istiyorum ama sunlarida belirtmem lazim.
1-hic bir akli basinda SIVASSPOR'lu su asamada 4.buyuk oldugunu iddia edemez SIVASSPOR suan besinci buyuktur haa SIVASSPOR'un ilerisi icin dusundugu sampiyonlularinda INSAALLAH ilk unvanini elinden alacagi 4.buyuk olandir buda sizsiniz bunu dusmanlik olarak algiliyorsan senin gorusundur.
2-Istersen siteleri beraber gezelim bakalim TRABZON'lularmi SIVAS'lilari dusman ilan edip ve her seferinde tahrik ederek tartisma yaratmislardir yoksa SIVAS'lilarmi; zaten suan hangi konu basligi altinda yazdigimizi ve senin bu yorumuna neden olana bir bak istersen biz hakkimiz yendi bizi adi hesaplarla uefa'dan ettiler diye konusurken bahsettigimiz konulara bak ve lutfen sorumlularini arastir.
3-TRABZONLULAR birinci maci masa ustunde aldigimizi iddia ediyorlar sana soruyorum hangi beyinsiz takim daha ilk macinda olaylar cikarmayi dusunecek ve hangi gucle bunu masa basinda kazanmayi basaracak ALLAH askina yaw hele bu gunde bunlari soyleyebilen TRABZONLULARIN olmasi ne kadar garip yaw biz daha gecen hafta biz sampiyonlugu hayal ederken turlu ayak oyunlari ile elinden neler alindigini gormemek aptalliktir eger SIVAS'ayak oyunlari ile birseyler yapsaydi sundan emin olunki SIVASSPOR SAMPIYONDU
4.TRABZONLULARIN bizle ne derdi var bilmiyoruz ama su kesinki bu sitede en cok bahsedilen konulardan biri ANTI ISTANBUL'dur buna karsilik TRABZONSPOR sitesinde ANTI SIVAS'lilik her olayla kendini gosteriyor sizce bunu anlami nedir yani kimkimi dusman ilan etmis.

Söylediklerinin bir kısmına katılmamak mümkün değil. Sezon un ilk maçında yaşananlarda hiç suçu olmayan biirileri var ise bu Sivas taraftarlarıdır..
Trabzonspor lu luarın Sivas düşmanlıklarına gelince; Önecilkle bu konuları ben Trabzon forumlarında da çok kişi ile tartıştım. Genelde Sivas a düşmanca yaklaşan genç arkadaşlar. Aynı şekilde burada da özellikle genç sivaslı arkadaşlar ın küfürlü mesajlarına şahit oldum.Benim ısrarla karşı çıktığım şu dur; Eğer büyük olmak iddiasında iseniz ( ki bu yol açılmıştır umarım kolay kapanmaz) diğer büyük olmak iddiasında olan her takıma eşit mesafede olmalısınız..Örnek vereyim dün Avni Aker de Trabzon il emniyet müdürünün yakınları gs bayrağı açmaya kalkarlar. Çevreseindeki Trabzon lular derhal olaya müdahale eder. ve bayrağı açtırmazlar.Şimdi Trabzon un emniyetinden sorumlu kişinin Trabzon gerçeklerinden habersiz oluşu sebebiyle Trabzondan gönderilmesini istiyor yerel medya...Bizim fener e karşı farklı bir antipatimizin sebebi saha içi olaylar değil sizin bu günlerde çok şikayet ettiğiniz "saha dışı olaylardır" biz 28 şubat ta tüm Türkiyenin yaşadıklarını 5 mayıs ta bir sene önceden yaşadık. Konu ile ilgili merak edenler Ali Şen in daha sonraki açıklamalarını intenette bulabilirler.Anti İstanbul bir coğrafi ayırım değil bir duruş tur. Mehmet Yıldız fb gs yada bjk de oynasaydı ve milli takıma alınmasaydı bu sabah ortalık yıkılırdı.

konu dağılıyor .Toparlayayım; sezon başında yaşananlar esnasında Trabzonspor Trabzonsporluluk duruşundan bi haber bir başkan tarafından yönetiliyordu. Belli bir yaşın üzerindeki her Trabzon lu için kafaya oynayan her anadolu takımı saygı duyulmayı hakeder ( Kayseri ,Sivas, İnşallah bir gün Eskişehir..)

Son olarak yazıma alıntı yapmdan cevap yazan hem fenerli hem sivas lı ( bu nasıl oluyor anlamıyorum) arkadaş .En azından bu forumda muhatabım değilsin. Sivas lıların forumunda Sivas la diğer takımların ilişkisi konuşulur diye düşünüyorum. Şehrinin takımına hiç değilse bu saygıyı duy...
KUZEYDEN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı KUZEYDEN'a Teşekkür Ediyor...
-->: --->: INTER TOTO DAYIZ!!
Alt 11.05.2008, 10:39   #75
yigidolar06
Usta Yiğido

yigidolar06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.086 Mesajına 2.733 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1027 yigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart -->: --->: INTER TOTO DAYIZ!!

Alıntı:
bjk1903x Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
NİYE OLMAZ BU KADAR ARKADAŞIM? KURAL BU KURAL!!

3 TAKIM AYNI PUANA SAHİPSE ÜÇLÜ AVERAJ UYGULANIR

FENERBAHÇE SİZDEN VE BİZDEN ÜSTÜN
BEŞİKTAŞ FENERBAHÇEDEN KÖTÜ, SİVASLA EŞİT
SİVAS FENERDEN KÖTÜ BEŞİKTAŞLA EŞİT

FAKAT 4 GOL YEDİNİZ FENERBAHÇEDEN - AVERAJDAN SONUNCUSUNUZ? NEYİN İTİRAZIDIR BU YA?
BİZANS DÜŞMANLIĞI BU NE İŞİN VAR YİĞİDONUN İÇİNDE DEFOL GİT BİZANSSINA
Alt 11.05.2008, 10:48   #76
ilker5801
Acemi Yiğido

10 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 643 ilker5801 FAZLA SÖZE GEREK YOKilker5801 FAZLA SÖZE GEREK YOK

arkadaşlar önemli olan ne olduğu değil neyin doğru olduğu doğru olan sivasın 3. olması gerektiği.saçma sapan sonradan çıkarılmıış kurallr değil.
fenerle işimizin olmaması lazım fener zaten şamp ligine gidiyor.
beşiktaşla uanlar aynı o zman birbirimizle yapılan maçlara bakalım beraber ondan sora oloması gerrken atılan goller 1 hafta önce bütün gazeterde bu sıralamayı verdi.buna görede sivasspor 1-0 önde beşiktaştan ve 3. olması lazım ayrıca uefa fıfa ve türkiyeden mynet ...gibi sitelerde sivasspıru 3. olarak gösteriyor
ilker5801 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.05.2008, 10:49   #77
sergio
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sergio FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

selamun butun turk kardes ve ablalarima.ben azerbaycandanim.Burada hami teessuflenir ki sivas niye intertotoya getsin?axi top farki bir kiraka sivas 23 kalebe besiktas 23 kalebe fener ise 22 kalebe kazanib.sonuc bele olmaliydi 1 galata2sivas3fener4besiktas.co k isterdim ki cavab yazasiz
sergio isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.05.2008, 11:02   #78
ilker5801
Acemi Yiğido

10 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 643 ilker5801 FAZLA SÖZE GEREK YOKilker5801 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
sergio Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
selamun butun turk kardes ve ablalarima.ben azerbaycandanim.Burada hami teessuflenir ki sivas niye intertotoya getsin?axi top farki bir kiraka sivas 23 kalebe besiktas 23 kalebe fener ise 22 kalebe kazanib.sonuc bele olmaliydi 1 galata2sivas3fener4besiktas.co k isterdim ki cavab yazasiz
o vahıt cevabı yazarem.
doru sen sonuç bele olmaliydi amma velakin turkiyede işler böle tekerrür ediyi..üzülmekten çare gelmez
ilker5801 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.05.2008, 11:15   #79
sergio
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sergio FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Turkiye futbol fedarasyonunda kaydalar nasildi?eger puanlar beraber olarsa hansi takim ilk pilleye cikar?top farkimi,kalibiyyeti cox olanmi????
sergio isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.05.2008, 11:21   #80
şafak58_35
Usta Yiğido

şafak58_35 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

232 Mesajına 329 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 766 şafak58_35 FAZLA SÖZE GEREK YOKşafak58_35 FAZLA SÖZE GEREK YOKşafak58_35 FAZLA SÖZE GEREK YOK

böle şansmı olur ya offf ya fb yüzünden gidemiyoz
şafak58_35 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla