arkadaşım isimleri değiştirmişsin ama bir yanlış var benim memleketim benim semtim benim ilçem benim mahallem olan takıma eziktaş yazmışsın.ne kadar yanlış bende sivas için bir şeyler yazsam hoşuna gidermiydi???
Alıntı:
58 memo Nickli Üyeden Alıntı
al birini vur ötekine
cinconcon,eziktaş,elfeneri
bunların birbirinden hiç bir farkı yok
Sivassporumdan başkası yalan..
ben takımımı övücem çünkü tuttuğum takım sizler nasıl sivası övüyorsanız bende överim çünkü gerçeklerdir yazdıklarım....atatatürke takılmanız ilginç orda bir sürü şey yazdım buda ayzıklarımdan sadece biriydi...üzülmenizde haklı olabilrisiniz ama şike yapıldı yok şerefis takım yazmanız yanlış
unutmyınkii spor dostluk,kardeşlik ve barıştır...
Takımınızı överken diyerek başladım, takımınızı övmeyin demedim,
Atatürk'e takıldığım yok, alt mesajının içeriği o olduğu için değindim sadece ki asıl anlatmak istediğimi altta anlattım.
Sitemizin sloganı zaten "Spor Dostluk, Kardeşlik ve Barıştır"
Kendi adıma hiçbir takıma bir yakıştırma yapmıyorum, ancak dediğim gibi son haftada ilginç bir şekilde bu duruma düşünce arkadaşlarımıda anlıyorum. Bu süreçte Sivasspor'lu kimseden anlayış beklememeniz gerekiyor. Ve söylenenleri taraftar olarak üzerinize almamalısınız.
Bir süre bu şekilde devam edecek. Canı yanan bir taraftarız...
neyse sizlerin bileceği iş tabiki.eğer siz uefa'da başılı olucaksanız siz gidin.
Alıntı:
GuNaY Nickli Üyeden Alıntı
Takımınızı överken diyerek başladım, takımınızı övmeyin demedim,
Atatürk'e takıldığım yok, alt mesajının içeriği o olduğu için değindim sadece ki asıl anlatmak istediğimi altta anlattım.
Sitemizin sloganı zaten "Spor Dostluk, Kardeşlik ve Barıştır"
Kendi adıma hiçbir takıma bir yakıştırma yapmıyorum, ancak dediğim gibi son haftada ilginç bir şekilde bu duruma düşünce arkadaşlarımıda anlıyorum. Bu süreçte Sivasspor'lu kimseden anlayış beklememeniz gerekiyor. Ve söylenenleri taraftar olarak üzerinize almamalısınız.
Bir süre bu şekilde devam edecek. Canı yanan bir taraftarız...
neyse sizlerin bileceği iş tabiki.eğer siz uefa'da başılı olucaksanız siz gidin.
Türkiyeden kimse başarılı olacağını iddia edemez, bizler için sadece tecrübe olacak, belki ilk turda eleniriz, belki birkaç tur atlarız. Ancak ilerisi için futbolcularımız ve taraftar için güzel bir tecrübe olur.
Ki bunun yanısıra başarılar birden gelmiyor, yıllardır süregelen lig ve avrupa macerasında Türkiye olarak sadece 2 tane kupamız var. ( Süper kuayıda dahil edelim hadi ) Gidenlerin ne kadar başarılı olduğu ortada, bizde en az onlar kadar başarılı oluruz, başarısız olma ihtimalimiz ise önümüzdeki örneklere göre SIFIRdır.
Bir takımın 10 dakikada 4 gol yemesinin hiç bir mantıklı izahı olamaz.Bir bit yeniği olduğu aşikardır.
Sağ gösterip sol vuran İstanbul takımları anadolu'da ikinci veya birincil takım olarak destek gördükçe Anadolu diye tabir ettiğimiz kulüplerin hiç birisi beşinci büyük hayalinden öteye geçemeyecektir.
Bu ligin en temiz takımı sivastır. Büyük iskenderin 3 büyükleri yapacaklarını yaptılar sen ne kadar namuslu olursan ol düzen bozuk onlar alışmışlar parayla maç kazanmaya satmaya satılmaya onlar bu işin kurdu inşallah uefaya kalır bjk'yı biz eleriz.
Bu arada Sivas ve Trabzon arasındaki hüsumetten sonra SİVASIN YANINDAYIZ diye stadyumlarında pankart açan Vestel Manisaspor'un da attığı kazığı görmüş oldunuz.İşin ucunda VESTEL olunca yani konu maddiyat olunca çok şeylere gebe oluyor bu lig.
Bu forumda birinci sayfada yazmış olduğum bir yorum kim tarafından silindi bilmiyorum ancak o kişiye bir çift lafım var: Bak kardeşim ben bu sitede hiç kimseye tek kelime hakaret içeren bir ifadede bulunmam, kimsenin şahsıyla ilgili yorum yapmam. Benim için önemli olan tek şey Yiğidoların iyiliği ve Sivasspor'un başarısıdır. Öyle kafadan hoşuna gitmedi diye benim yorumumu silemezsin. Ben bu siteyi takip etmeye başlayalı dört yıldan fazla bir süre oldu. Canı sıkıldıkça yorum yazan birisi de değilim. Sadece o an için gerçekten içimden birşey geçiyorsa ve bunu ifade etmem gerekirse o halde yorumumu yaparım ve insanlara faydalı olmasını umarım. Bir daha gereksiz yere yorumumun silinmesini istemiyorum! Rahatsız olan kişi özel mesaj atarak neden rahatsız olduğunu belirtir, bende kendimi değerlendiririm, eğer hata yapmış isem özür dilerim ancaaaaaaaaaakkkkk, adi suç kapsamına girmedikçe, FİKİR HÜRRİYETİ isterim
Şimdi silen arkadaşımdan bu eylemin bir daha tekrarlanmamasını istirham ediyorum.
Sivasın TRABZON un elinden o 3 puanı almak için ne dalaveralar çevirdiğini herkes biliyor ama diğer 3 istanbul kulübüne göre 4. sırada olmayı en hak eden yine sivastır.
Bazı şeyleri ortaya atarken gerçek olan bazı şeyleri de unutmayalım lütfen .