Selamünaleykum gardaslar bismillah siteye yeni üye oldum Mehmet Yildiz satildi mi???Bu ne simdi ne hayal ediyordum seneye intertotoyu sallariz diye. Yüregime indi eger bu gercekse yandik ki ne yandik.Bu haberin asli astari kaynagi nedir hemsolar.
bu ne bicim taraftarlik gardasim yedinci takim fenermis pes dogrusu.artik tam destek hep testek sadece sivasspor unutun eski takiminizi biliyorum belki icinizde eski takiminiza karsi sevgi halen besliyorsunuz ama birakin.bende biraktim bu sene zor biliyorum gelmeyin bizans oyunlarina birakin istanbul eziklerini sigarayida birakin vazgecin kötü aliskanliklarinizdan yegenlerim.
son sayfalari okudum ben bisey anlamadim sattik mi simdi kaptanimizi?eger sattiysak var ya hakkimi helal etmem baskanimiza eger en büyük olucaksak yildiz transfer yapicaksin satmayacaksin iyi adamlarini.gerci bana yinede bu transfer pek dogru gelmiyor biteriz eger dogruysa tabii.
forvete ne gerek var allah aşkına cvetkova haksızlık etmeyin adam süper oyuncu kaldı ki yedeğimiz bizim cvetkov gibi forvet yedek... orta sahaya tabi lazım ama kemal selçuk mehmet yozgatlı hikaye sanmıyorum bülent hocanın bu oyuncuları bu takıma alacağını... ben de bülent hocaya sonuna kadar güveniyorum transferde... inşallah uefaya katılacağız...