Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

--->: TRABZONSPORDAN KUTLAMA MESAJI!!
Alt 17.05.2008, 16:27   #81
kaya0758
Yiğido

kaya0758 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

79 Mesajına 100 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 677 kaya0758 FAZLA SÖZE GEREK YOKkaya0758 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: TRABZONSPORDAN KUTLAMA MESAJI!!

ARKADAŞLAR SONUÇTA TRABZONSOPR ANADOLUDA 3 BÜYÜKLERE KAFA TUTABİLMİŞ İLK KLÜPTÜR.BİZ İKİNCİYİZ İNŞALLAH.BİR KAÇ KENDİNİ BİLMEZ YÜZÜNDEN SİVASLA TRABZONUN ARASINI AÇMAYA ÇALIŞIYORLAR.BU OYUNLARA GELMEYELİM.TAMAM SON MAÇTA TRABZON YENDİ FENERİ AMA TRABZON HER ZAMANKİ KENDİ OYUNUNU OYNAYARAK YENDİ FENERİ FENER KÖTÜYDÜ.TRABZONUN Bİ SUÇU YOK BU İŞTE.ÇIKTILAR SON MAÇTA TARAFTARLARININ ÖNÜNDE LİGE GALİBİYETLE VEDA ETMEK İSTEDİLER.BUNDAN DOĞAL BİŞEY OLAMAZ HER TAKIM KENDİ SAHASINDA GALİP GELMEK İSTER.OYUNA GELMEYELİM.TARBZONLA SİVASIN ARASINDA BİR ORUN YOKTUR.
kaya0758 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: TRABZONSPORDAN KUTLAMA MESAJI!!
Alt 17.05.2008, 16:52   #82
XXCakir58
Usta Yiğido

XXCakir58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

574 Mesajına 790 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 952 XXCakir58 FAZLA SÖZE GEREK YOKXXCakir58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: TRABZONSPORDAN KUTLAMA MESAJI!!

artik faydasi yok, is isden gectikten sonra, ama yinede kücüklük bizde kalsin. Tsk ederiz
XXCakir58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.05.2008, 16:55   #83
MustafaParlak
YASAKLI ÜYE

492 Mesajına 952 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 MustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
kaya0758 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
TRABZONLU KARDEŞLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ 3 5 KENDİNİ BİLMEZ YÜZÜNDEN TRABZONLA SİVASSPORUN DOSTLUĞU BOZULAMAZ
tamam biz 3-5 kendini bilmezsek sen kendini napıosun anlamaya çalışıorum sen git tsnin sitesine üye ol seni napıolar orda şamar oglana dönnersin benim asabımı bozma kötü olucak...!(HERCEMİYETTEN TANIDIM VAR TS CEMİYETİNDENDE ADAMLAR SİVASIMIZA ANA AVRAT DÜZ GİDİOLAR SENİN GİBİLERİNDE ONUN GİBİLERİNDE...!)
MustafaParlak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.05.2008, 22:50   #84
bordomavili
Yeni Yiğido

bordomavili - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 bordomavili isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Bir Trabzonspor taraftarı ve Trabzonspor kongre üyesi olarak aylardır forumunuza misafir oluyorum.İstiyordum ki Sivasspor bu sezon şampiyon olsun.Ama bu istemekle olmuyor.Önce ayakların yere sağlam basacak.

Ben Ordu/Ünye'den katılıyorum.Sivas'ta bir çok dostum var.Sivas'ta da çok defa kaldım.Sivasspor süper lige çıktığında da çok sevinmiştim.Ancak Sivasspor, adını Türk futboluna İstanbul medyası,İstanbul takımlarının sempatizanı hakemler ve işbirlikçilerine karşı koyarak 4. büyük olarak adeta tırmakları ile kazıyarak yazan Trabzonspor'a karşı cephe alarak başlaması beni şoka uğrattı.Ne dendi "Sivasspor ligin 4. büyüyü olacak."

Trabzonspor'un büyüklüğünü sanki siz verdiniz de geri alıyorsunuz.Doğrusu bu söylemleri daha önce
Eskişehirspor,Kocaelispor,Sams unspor,Gaziantepspor,Göztepe,G ençlerbirliği gibi takımlardan da duymuştuk.Hele en son geçen sezon ligin ilk yarısını orta sıralarda bitiren Antalyaspor'un teknik direktörü Yılmaz Vural ligi şampiyon bitirip 4. büyük olacaklarını açıklamıştı.Ama küme düştüler!

Kimse nedense 5. büyük olmak için uğraşmıyor.Herkes kazanılan 6 lig şampiyonluğunu,7 Türkiye kupasını,7 Cumhurbaşkanlığı kupasını,5 Başbakanlık kupasını,Avrupa kupalarında Liverpol,İnter,Barcelona,Aston Villa başta olmak üzere bir çok üst düzey takıma karşı alınan galibiyetleri yok sayarak Trabzonspor'u aşağılamaya çalışıyor.Oysaki bunu yapnlar küçülüyor,Trabzomspor daha da büyüyor.Bunu yapanların bazıları süper ligde yıllardır İstanbul takımlarına futbolcu pazarlayan sıradan Anadolu takımı,bir kısmı Bank Asya 1. ligde,kimi ise amatöre kadar indi!

Gönül isterdi ki Sivasspor bu yanlışa düşmesin.İnşallah yanlıştan dönülür.Ben Sivasspor başkanı Sayın Mecnun Odyakmaz'a güveniyorum.Kendisi oldukça donanımlı bir başkan.Sivasspor yönetiminde bile Trabzonspor kongre üyesi arkadallarının olduğunu söyledi.Teknik direktör eski futbolcumuz olan Bülent Uygun da kişilikli bir insandır.İş Sivas halkına kalıyor.Bakıyorum aranızda her ne kadar Sivas'lı olsa da İstanbul takım taraftarı olanlar var.Konu Trabzonspor olunca hemen kendilerini ele veriyorlar.Çünkü yıllar boyu onlara çok çektirdik.Bizim adımızın geçtiği yede hemen afkururlar.Trabzonspor taraftarları arasında da kendini ve haddini bilez bir çok insan var.Ben sağduyulu,birinci takımı ve tek takımı sadece Sivasspor olan futbolseverlere seslenmek istiyorum.Lütfen takımıza sahip çıkın.Takımınızı çok güçlü bir şekilde sahiplenin.Aranızdaki bozguncuları ayırt edin.Ve bir gün Sivas'ta başka bir takımın şampiyonluğunun kutlanmadığında şampiyonluktan söz edin ve 5. büyük olmak için kolları sıvayın.Yoksa bu şekilde az önce üstte adlarını yazdığım takımlardan hiç bir farkınız kalmaz.

Umarım bundan sonra Trabzonspor'un adı geçtiğinde bugün aşağılayıp dalga geçenler iki defa düşünüp yazarlar.

Sağlıcakla ve dostça kalın.

Bu görüntülerin baki kalması dileğiyle...
Alt 18.05.2008, 00:09   #85
merkez_emre
Usta Yiğido

merkez_emre - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 1.011 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 871 merkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISI

yazı cok gusel olmus dostluk kardeslık benımde trabzonlu arkadaslarım var sevdiğim yönü de cok trabzonun ama sadece bir kac kısıyle de sınırlı kalır bu dostluk...yoksa atmıs oldugun resimlerde bulunan erdogdular tam 1 sene sonra 90 dakka hatta mac tatil oldu yaklasık 100 110 dakıka devamlı sivas a küfür etti
Alt 18.05.2008, 01:28   #86
antik58
Usta Yiğido

antik58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

350 Mesajına 585 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 750 antik58 TAM BIR BEYEFENDIantik58 TAM BIR BEYEFENDIantik58 TAM BIR BEYEFENDIantik58 TAM BIR BEYEFENDIantik58 TAM BIR BEYEFENDI

valla kardes ıyı guzel yazmıssın ama hanı derlerya taraftarımız arasında var bırkac tane kendını bılmez dıye bu trabzonspor ıcın tam tersı

-var aranızda bırkac tane senın gıbı dusunen!!
-ilk hafta cıkan olaylardan sonra senın gıbı dusunen emın ol parmaklarla sayılır denemesı bedava kulubunuzun sıtesıne gır yorumları oku
-tesekkur ederız senın gıbı dusunen futbol asıgı arkdaslara
antik58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.05.2008, 02:31   #87
unsal_58
Acemi Yiğido

unsal_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

21 Mesajına 29 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 unsal_58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

ewt gercekten guzel ve dostca bı yaklasım ama unutulmasınkı bu yorumların yapılasında tek sebep kendını bılmez bazı trabzon taraftarları ve eski yonetıcıleri!!sivasspor duracagı yerı bılen ve saygı deger taraftar,yonetimi ve futbolcusu olan bir klüptür...ben isterimki trabzonda gercekten kendisini bir anadolu takımı gibi hissettırsın ama adı istanbul takımlarıyla anılan bir klüp bunun yanı sıra yapılan acıklamalarla sivassporun sampiyon olmamasını ıstedıklerını(sebep yayın gelirlerının azalacak olması) ve sezon ıcınde yapılan acıklamaları yanlıs anlayıp sivassporun sanki bazı oyunlara trabzonu alet etmek ıstedıgı gıbı goruntu cızdıler...neden? umarım gercekten birgün sivassporu desteklersiniz ama cıkarsız!!!
unsal_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda unsal_58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 18.05.2008, 04:15   #88
erol_58
Yiğido

erol_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

105 Mesajına 132 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 erol_58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Daumen hoch --->: TRABZONSPORDAN KUTLAMA MESAJI!!

Alıntı:
unsal_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ewt gercekten guzel ve dostca bı yaklasım ama unutulmasınkı bu yorumların yapılasında tek sebep kendını bılmez bazı trabzon taraftarları ve eski yonetıcıleri!!sivasspor duracagı yerı bılen ve saygı deger taraftar,yonetimi ve futbolcusu olan bir klüptür...ben isterimki trabzonda gercekten kendisini bir anadolu takımı gibi hissettırsın ama adı istanbul takımlarıyla anılan bir klüp bunun yanı sıra yapılan acıklamalarla sivassporun sampiyon olmamasını ıstedıklerını(sebep yayın gelirlerının azalacak olması) ve sezon ıcınde yapılan acıklamaları yanlıs anlayıp sivassporun sanki bazı oyunlara trabzonu alet etmek ıstedıgı gıbı goruntu cızdıler...neden? umarım gercekten birgün sivassporu desteklersiniz ama cıkarsız!!!
kardeşim sana katılıyorum sonuna kadar onlar sandıki onların dördüncü büyük ünvanını ellerinden almak bizim istediğimiz beşinci büyük olmak artık oda değil sonuna kadar savaşıp en büyük olmak tek bir en büyük eksik maddi destek inşallah sivaslı iş adamlarırımız daha duyarlı olurlar doğup büyüdükleri yere ekmeğini yedikleri suyunu içtikleri yere vefa borçlarını ödeme vakti geldi diye düşünüyorum hep destek tam destek
erol_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.05.2008, 09:21   #89
kaya0758
Yiğido

Alıntı:
lise!mustafa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
tamam biz 3-5 kendini bilmezsek sen kendini napıosun anlamaya çalışıorum sen git tsnin sitesine üye ol seni napıolar orda şamar oglana dönnersin benim asabımı bozma kötü olucak...!(HERCEMİYETTEN TANIDIM VAR TS CEMİYETİNDENDE ADAMLAR SİVASIMIZA ANA AVRAT DÜZ GİDİOLAR SENİN GİBİLERİNDE ONUN GİBİLERİNDE...!)
bak kardeşim güzel kardeşim yanlış yapıyorsun.3 5 kendini bilmezden kastım ligin ilk yarısı sahaya dalan kendini trabzon taraftarı sanan insanlardan bahsediyorum.bu adamların yaptığı yüzünden oyuna gelmeyelim diyorum.istanbul klüpleri bunu istiyolar ki anadolu kendi kendiyle uğraşırken biz alalım başımızı gidelim.o küfür edenler evet trabzondada var sivastada nedeni nedir peki kendini trabzon taraftarı sanıp sahaya atan kendini bilmezler yüzünden.ayrıca kötü söz sahibini ifade eder.gaza gelip kendmize düşman kazanmayalım.zaten sivas hep tarih boyu gaza gelmekten kaybetmedimi.madımak olaylarında sivas gaza gelip tarihe kara sayfalarla yazılmadımı.evet bunda yanlış anlanılacak bir durm yok haddimizi bilelim trabzonun tarihte yaptığı başarıları küçümsemeyelim.yukarıdaki uzun yazısı olan bordomavi futbol aşığı arkadaşımızada teşekkür ederiz.
Alt 18.05.2008, 09:24   #90
kaya0758
Yiğido

liseli!mustafa kardeşim eğer hala da tatmin olmadıysan açıklamamdan özel mesaj at bana buradan senle oturup konuşalım eğer sivata yaşıyosan.tamm.