Alıntı:
yigido_sampiyon Nickli Üyeden Alıntı
bunun gündemle falan alakası yok arkadaşım...ben sadece bir saçmalığı göz önüne sermek istedim...
biz 4 eylüle milyonlarca lira para harcadık...sonrada yeni stda yapıyoruz...o zaman şimdiki stadı niye yeniledik...birelerinin cebini doldurduk sadece...
yoksa ben stada karşı değilim...sivas en iyisine layık...
|
Sevgili kardeşim bu stadı niye yenilik biliyor musun?Bilmiyorsan iyi dinle; Abdüllatif Şener'in başbakan yard.döneminde yeni stat yapılması gündeme gelmişti.Ancak Sivas'taki bazı örümcek kafalıların yeni stat yapılmasına ve eski stadın arsasının satışına karşı çıkıp muhalefet etmelerinden dolayı, yeni stadın fuar alanında yeri bile belirlenip arsası ayrılmış olmasına rağmen stat yapımı gerçekleşmemiştir.Bunun üzerine bakanımız 4 Eylül Stadının YENİLENMESİ İÇİN ödenek tahsis etmiştir.Sevgili genç kardeşim istersen bu olayla ilgili gerekli bilgileri kulüp başkanımız,valimiz,teknik direktörümüz,genç.spor müd.den ve yetkili kişilerden alabilirsin.Sayın Bülent UYGUN yeni stat yapımı olmayınca basın toplantısı yaparak ve tv 58 de Mustafa ATEŞ'E konuşarak stadın yapılmasını istemeyenlere tepkisini dile getirmişti.Umarım konu açığa kavuşmuştur.