Alıntı:
TS58 Nickli Üyeden Alıntı
AÇMA AĞZIMI SÖYLETME KÖTÜYÜ
1967'de KAYSERİ ile sorun yaşadık onumu istiyorsunuz.Peygamberimiz bile dememiş mi sana taş atana sen ekmek at diye.
TAMAM TS bize kırgın,bunu düzeltmek varken iki inatçı keçi gibi davranmak niye.TRABZONSPOR böyle Kötü davranırsa vicdanen rahatsız olacak olan onlardır.
SAVAŞ DEĞİL MAÇ YAPIYORUZ.
|
abisi bak benim yazımı iyi oku eğer onlar bu davranışlarından bu tutumlarından vazgeçerlerse zaten biz kimseye dülşman olmayız...
kayseri olaylarını örnek vermişsin bak şimdi kayseri ile dostuz neden biz yiğidoyuz bize bir adım yaklaşana 10 adım yaklaşırız bizden 1 adım kaçandan 10 adım kaçarız....
bülent uygun ve mecnun başkan 100 lerce abimizi dostumuz dedi ama nafile adamlar her alanda kim kustular hep küfrettiler....
ben sana istersen trabzonsporluların taraftar forumlarının adreslerini veriyim aynı konuyu git o sitelerde aç bakalım nasıl küfrecekler.
yine büyüklük bizde hala bizde seneye trabzonda ki maçı hep beraber seyredeceğiz biz onları burada çiçekle karşıladık onlar bizi taşla sopayla karşılayacaklar aha yazıyorum buraya !