Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

--->: SİVAS-TRABZON DOSTLUĞU
Alt 24.05.2008, 12:39   #61
antik58
Usta Yiğido

antik58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

350 Mesajına 585 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 749 antik58 TAM BIR BEYEFENDIantik58 TAM BIR BEYEFENDIantik58 TAM BIR BEYEFENDIantik58 TAM BIR BEYEFENDIantik58 TAM BIR BEYEFENDI
Standart --->: SİVAS-TRABZON DOSTLUĞU

ts 58 bırader sen olaylara nasıl bakıyorsun anlamadım ts SİVASSPOR a kırgınmı onlar kım ya olayları cıkaranlar SİVASSlılara ıftıra atan onlar butun pıslıklerı ıgrenclıklerı yapan onlar bırde bızze kırgınlar oylemı ya gıt ısıne bellıkı trabzon taraftarısın objektıf ol kardesım objektıf ol 29 yasındayım 5 sene kayserıde yasadım unıversıteyı orda okudum tum maclarına gıttım kayserının ve ercıyesın kayserının adamı en azından basarı yakalayan bırı varsa destek oluyor ona kım ollursa olsun

trabzonlular gıbı pıslık cırkeflık yapmıyorlar

-baskanları cıkıp demedımı mactan sonra sahaya atlayanlar SİVASlı dıye adam hakıkı karadenızlı cıktı,sonra hakem maca cıksaydım 5-6 SİVASLI futblcuyu atmam gerekırdı dedı dedıler hakem cıktı ben ole bısey demedım dedı,ulusoy arada kaldı uzattıkca uzattı olayı oda bılıyordu SİVASın haklı oldugunu albayrak cıktı butun sacmalıkları sıraladı sonrada cıkıp trabzon kırgınmıs vah benım SİVASSPORum vahhh senı boyle destekleyenlerde var demekkı...
antik58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda antik58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 24.05.2008, 12:44   #62
Del Piero
Usta Yiğido

Del Piero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 978 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
antik58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ts 58 bırader sen olaylara nasıl bakıyorsun anlamadım ts SİVASSPOR a kırgınmı onlar kım ya olayları cıkaranlar SİVASSlılara ıftıra atan onlar butun pıslıklerı ıgrenclıklerı yapan onlar bırde bızze kırgınlar oylemı ya gıt ısıne bellıkı trabzon taraftarısın objektıf ol kardesım objektıf ol 29 yasındayım 5 sene kayserıde yasadım unıversıteyı orda okudum tum maclarına gıttım kayserının ve ercıyesın kayserının adamı en azından basarı yakalayan bırı varsa destek oluyor ona kım ollursa olsun

trabzonlular gıbı pıslık cırkeflık yapmıyorlar

-baskanları cıkıp demedımı mactan sonra sahaya atlayanlar SİVASlı dıye adam hakıkı karadenızlı cıktı,sonra hakem maca cıksaydım 5-6 SİVASLI futblcuyu atmam gerekırdı dedı dedıler hakem cıktı ben ole bısey demedım dedı,ulusoy arada kaldı uzattıkca uzattı olayı oda bılıyordu SİVASın haklı oldugunu albayrak cıktı butun sacmalıkları sıraladı sonrada cıkıp trabzon kırgınmıs vah benım SİVASSPORum vahhh senı boyle destekleyenlerde var demekkı...

+++++++++++++ imza +++++++++++++++

helal olsun çok güzel özeylemişsin ve daha neler neler eklenebilirler.....
Alt 24.05.2008, 13:18   #63
tykinik58
Usta Yiğido

tykinik58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

742 Mesajına 1.947 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 844 tykinik58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Yaşanmış tatsız olayları unutalım, bence elele verip gerçek Anadolu gücü oluşturalım. Kötü ve hoş olmayan şeylerden kimseye fayda gelmez. Hepimiz kardeşiz ve oynanan ise sadece futbol. Bunu unutmayalım.
Alt 24.05.2008, 13:33   #64
mesut_tncsvs
Tecrübeli Yiğido

mesut_tncsvs - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

65 Mesajına 107 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 746 mesut_tncsvs Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: SİVAS-TRABZON DOSTLUĞU

TRABZON - SİVAS gerisi hikaye ne olaylara bizleri karıştırsalarda dostluğu asla bozamazlar

YENİÇERİ İSTANBUL

GüN GeLiR İnSaN GüLeRkEn AğLaRMıŞ., GöZYaŞLaRı SeL oLuP KaLbiNe AkaRMıŞ...
mesut_tncsvs isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 24.05.2008, 13:40   #65
izmirliyigido
Gast

Bizimle ne dost olsunlar, ne de bize düşman. Onlar kendi yoluna biz Anadolu takımları (Kayseri-Sivas-Bursa-Eskişehir-Konya-Kocaeli) kendi yolumuza. Onlardan abilik mabilikte beklemiyoruz.

.

Alt 24.05.2008, 13:46   #66
üçyıldız58
Usta Yiğido

562 Mesajına 1.236 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 üçyıldız58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

değerli arkadaşlarım bundan 2 ay önce trabzona gittimm bir ticari bağlantı yapmak için yeni bir fabrika açılmış lavabo vesayire üretiyor eski bir dostumda oraya pazarlamacı olmuş akşama doğru trabzona vardık 2 arkadaş otele eşyalarımı bıraktım bir çarşıyı gezeyim dedimm birde traş olayım dedimm hemen belediyenin altında 3 katlı bir kuaför var oraya girdim sıramı bekledim çocuk traşa başladı abi yabancısın nerelisin dedii sivaslıyım dedimm bana ne dese beğenirsiniz arkadaşlarr en iyi sivaslı ölü sivaslıı hemen ayağa kalktım bırak traşı dedimm ordann diğerr kişilerr tepkilerini gösterdii sonraa özürr dilemeye neye başladıı amaa benimm için bitmişdi bütün sinirlerimm alt üst olmuştuu hemen yemek dahi yemedim otele gittim arkadaşa tel açtım gel gidiyoruzz dedim hayrolaa ne oldu dedii dedim böyle böylee beni sakinleştirmeye çalıştıysadaa olmadıı kangallı damarım tutmuştu biryoll ordan hemen arabaya bindim gresundaa yemeğimi yedim ordan orduya geçtim önceki firmamdan bağlantımı yaptımm gerisin geri memleketime döndümm şimdi burda bana hangi tarbzonlu kardeşim bana dostuz derse ben inanmamm çünki yaşşadığımm bu olay sonrası bizim intertotoya gittimğimiz zaman net ortamında yazılan yazılarr hiç trabzonlularaa yakışmadıı trabzonunn en çok anadolu şehrinde taraftarı sivasdaaydıııııııııı ama tarbzonun hamsi beyinli insanları bu dostluğuu bozduu öncee trabzon halkı sivasla dost olmak istiyorsa bu hamsi beyinli insanları aralarından temizlesinn sonraa seneyeeki ilk maçtaa trabzondakii insanların dostluğunu bir daha göreceğizz eğer o maçdada aynı olayy birr daha tekrarr edersee birr daha lütfen insanızzz diyee gezipp bizz dostuzzz ikiyüzlülüğünü yapmayınn hepinizee saygılarrr
üçyıldız58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı üçyıldız58'a Teşekkür Ediyor...
trabzondan dost olmaz
Alt 24.05.2008, 13:53   #67
ertor58
Tecrübeli Yiğido

ertor58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

185 Mesajına 567 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 803 ertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOKertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOKertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Böse trabzondan dost olmaz

TRABZONDAN DOST OLMAZ BİZE ARKADAŞLAR BİRKERE GENLERİMİZ BİRBİRİNE UYMUYO BİZ HOŞGÖRÜLÜ İNSANLARIZ ONLARSA HEMEN SİNİRLENİR ALTTAN ALMAZ YANGINA KÖRÜKLE GİDER. VE DE FENERBAHÇEYİ YUENİP SİVASI İNTERTOTOYA GÖNDERDİK DİYE HEPSİ ZİL TAKIP OYNADI. FENERİ YENMELERİNE SEVİNMEKTEN ÇOK SİVASI UEFAYA GÖNDERMEDİK DİYE SEVİNDİLER BENİM ÇEVREMDEKİ TARBZONLULARDA SEVİNDİ. GİRDİM TÜM İNTERNET SİTELERİNDEKİ TRABZONLULARDA SEVİNDİ. VE BEKLEYİN GÖRÜN GELECEK SEZON AVNİ AKERDE Kİ MAÇTA YEMEYECEĞİMİZ KÜFÜR KALMAYACAK BİZ BİZE YAPILANI ÇABUK UNUTUYORUZ AMA EL OĞLU ASLA UNUTMUYOR. AKILLI OLUN BUNLARDAN DOST OLMAZ. BUNLAR KAYSERİ VE SİVASIN YÜKSELİŞİNDEN RAHATSIZ OLUYORLAR. 4. BÜYÜKLÜĞÜNÜ KAYBETTİĞİNİ BİLDİĞİ İÇİN.
ertor58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: SİVAS-TRABZON DOSTLUĞU
Alt 24.05.2008, 15:36   #68
Ultra sivasli
Yiğido

Ultra sivasli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

20 Mesajına 27 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 714 Ultra sivasli FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart -->: SİVAS-TRABZON DOSTLUĞU

TS58´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
AÇMA AĞZIMI SÖYLETME KÖTÜYÜ

1967'de KAYSERİ ile sorun yaşadık onumu istiyorsunuz.Peygamberimiz bile dememiş mi sana taş atana sen ekmek at diye.

TAMAM TS bize kırgın,bunu düzeltmek varken iki inatçı keçi gibi davranmak niye.TRABZONSPOR böyle Kötü davranırsa vicdanen rahatsız olacak olan onlardır.

SAVAŞ DEĞİL MAÇ YAPIYORUZ.

YUKARDAKI YORUMA BAK: >>>>> TRABZON BIZE KIRGINMIS <<<<<<<<<

SAHAYA ATLAYAN KIM TRABZON SEYIRCISI NIYE ATLADILAR ONLARA SAHAYA ATLAYIN BIZMI DEDIK YOK KIRGIN OLACAK BIRI VARSA ODA SIVASSPORDUR SIVASSPOR SAMPIYON OLURSA FEDERASYONDAN ALACAKLARI PARA KESILECEK SENIN SAMPIYON OLMANI ISTERLERMI.
Alt 24.05.2008, 17:19   #69
TS58
Usta Yiğido

TS58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

213 Mesajına 329 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 TS58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

İNTER TOTO maçları şu anda bizim için önemli olan.
TS58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 24.05.2008, 19:10   #70
trabzonlee
Yeni Yiğido

6 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 trabzonlee FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ALLAHIMA şükürler olsun ki beni trabzonlu yaratmaış
trabzonlee isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır