Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Alıntı
MUSTAFA gardaşım güzel bir polemik bulmuş haklı olarak bir taşla 5 kuş avlanır buradan, aynı zamanda yeğenimizede ne güzel alkolün sigaranın ne kadar zararlı ve günah olduğunu anlatma fırsatı bulmuş, çok şükür ki her ikisinide kullanmayan nefret eden biri olarak bu konuya ticari ölçüler içinde yaklaşacak olsak devir liberal devir bırakınız yapsınlar bırakınız geçsinler devri ama tabiki kazın ayağı öyle değil , bu kadar kanser ve türevleri artmışken ve bu bağımlılıkların önüne geçilemezken sağlık alanında uluslararası tröstler sıemens general elektrik gibi firmalar neredeyse herköşe başında açılan hastaneye eşşek yükü parayla görüntüleme cihazları satarken nedense hep batı kazanırken biz hala başka boyutta yaşayıp hatta bir gerisinede daha koşar adım giderken akıllı olmamız lazım ama gel görki o akıl henüz bizim buralara uğramış malesef
malesef mustafa gardaş bu mevzudada yine abudik gubidik tartışıp yol alacağız ama akıntıya karşı olacağından senin anlayacağın son 50 yıldır aynı yerdeyiz, tek farkı sen şehzadebaşında ben leventte ömer bey kartalda günay b.taşta bu tartışmayı elin telekom hattından amerikalının programı üzerinden gavurun icadı internetten tartışmaya devam ediyor olacağız, şu günahları ayıpları sınırlayıp herkesi hizaya sokma geleneğimiz bir türlü son bulmayacak anlaşılan, admlar daha dün marsa robotu indirip marsı ciğerine kazma vurup su, taş kaya kil örnek toplarken bizde burada malesef bu ayıp bu günahın sırrını asırlardır çözmeye uğraşacağız
|
evet polemik bulmuş mustafa kardeşimiz ama sende o plomiği uzatmışsın be abircan. katılıyorum yada katılmıyorum dersin biter bana sanki sen polemik yapmışın gibime geliyor
Neyse mustafa kardeş açıkcası kendimiz, çocuklarımız ve geleceğimiz için zararlı olan bu kötü alışkanlığı onaylamamız mümkün değil.. Umarım birgün Türk sanayisinin uçak ve arabalarının reklamını yaparız..