Sivas'ın ve Sivasspor'un iyiliği için, daha güzel günlere hep birlikte elele omuz omuza daha güçlü bir şekilde varmak için Sayın Başkanımız Mecnun Odyakmaz öncülük yapıyor; heralanda parçalanmış, bölük pörçük olmuş, sayıca çok ama en etkisiz ve bilinçsiz kitleyi oluşturan Sivaslıları hiç olmazsa tribünde bir araya getirmeye çalışıyor! Öncelikle bu muhteşem girişimi için Sevgili Başkanımızı tebrik ediyorum.
Ancak gel gör ki hala işin ehemmiyetini kavrayamamış bazıları kendi kuyruğunun peşinde koşan zavallı kedi misali dar alanda serseri serseri gezinme peşinde. Bakın sevgili Yiğidolar başka Sivas yok başka Sivasspor yok! Hala işin ehemmiyetini anlamadınız mı? Abartmıyorum belki de bu sene şampiyonluğu elimizden kaçırmamızın bir nedeninin de taraftar yokluğu olduğu gerçeğini hala idrak edemediniz mi de, hala gelip burda Büyük Başkan'ın önderliğinde gerçekleşecek bir oluşum hakkında olumsuz bir takım görüşler beyan ediyorsunuz?
Burdan ben bir iki sonuç çıkarıyorum: Demekki bu adamlar için önemli olan Sivasspor değil, kendi küçük borularını öttürecekleri, kendi kuyruklarıyla oynayacakları ufacık tefecik gurupları daha önemli. İkincisi Başkan'ın önderliğinde gerçekleşecek böyle bir toplantıyı kabullenmemek ve alttan alta başarısız olmasını arzu etmek kimin Sivasspor sevdalısı kimin de kendi gurubunun sevdalısı olduğunu açık seçik ortaya seriyor.
Zaten sayıları onu onbeşi geçmeyen bu gurupperest ve hizipçilere söyleyeceklerimiz belli: Başkanımızın önderliğinde nasıl Sivasspor şahlandıysa, nasıl beş yıla onbeş yıllık işler sığdırdıysa yine Başkanımız önderliğinde bu defa da Sivasspor tribünleri şahlanacak. Daha evvel eş dost, ahbap gurubu olduğu için diğer guruplara dahil olmayan, olamayan bütün Yiğidolar bu defa Başkan'ın önderliğinde kenetlenecekler. Ben varım, benim gibi yüzlercesi binlercesi var, onbinlercesi de olacak inşallah!
Sivasspor'un değil kendi gurubunun kendi hizbinin sevdalısı olanlar duyrulur! Kendinizi hesaba çekin, tövbe edin, Sivassporlu olun!