BÖYLE ********LİK OLMAZ İT OĞLU İTLER İNŞALLAH O BAYRAĞA MUHTAÇ OLURSUNUZ O BAYRAĞA KURBAN OLUNNNNNNNN .............................. .........
bayragımızın adını agızlarına bıle alamazlar kanı bozuk hayvan yaratıklar o kadar asker sehıt oldu o nu sen ne sandın bende gıderım bende hazırım alnımda ne yazıyorsa bugunde sıırtte 4 asker yaralandı ama sonunu kurutmaya soz verdık
bayragımızın adını agızlarına bıle alamazlar kanı bozuk hayvan yaratıklar o kadar asker sehıt oldu o nu sen ne sandın bende gıderım bende hazırım alnımda ne yazıyorsa bugunde sıırtte 4 asker yaralandı ama sonunu kurutmaya soz verdık
ADAM DEĞİL BUNLAR YA HAYVANLAR NE ZANNEDİYO BUNLAR KENDİNİ NE OLDUNUZ SİZ HA İT HERİFLER SİZ O BAYRAĞI ELLERİNİZLE TUTMAYI HAK ETMEZKEN NASIL EZERSİNİZ ŞEREFS!ZLERRRRRRRR
uLan Hadi Soykırım yaptık diyelim(yapmadık ama.. yanlıs anlamayın)Adamlar hamile kadınları öldürüp karnını deşmişler. İçinde altın warmı diye ßakmışlar. Yaptıysakta iyi etmişiz. ALLAH atalarımıza zeval vermesin..
BEN BU HABERE TEPKIDE VERMEM AYIPLAMAMDA
ADAMLARDA HALA OSMANLIDAN KALMA KILIC YARALARI VE KATARINALARININ ACILARI VAR
VE ********LERIN KIM OLDUGU BELLI
DÜNYA-AHIRET 2 DÜSMANIMIZ VAR ERMENI VE YUNAN
GEL GELELIM ICIMIZDEKI YENI YETMELER
TÜRKIYE CUNHURIYETININ OKULUNDA OKUYUP-BENIM VERGIMLE ISTANBULDA ALINAN BELEDIYE OTOBÜSÜNÜ YAKAN-ASKERIME KURSUN SIKAN-DAHA DÜN POLISIME ROKET ATARLA SALDIRAN-TAKSIMDE YOL KESEN LASTIK YAKAN-KONGERELERINDE TÜRK BAYRAGINI ASAGIYA INDIREN-20 YASINDAKI ASKERIME KURSUN SIKAN-DAHA HANGISINI YAZAYIMKI-ESAS BU ********LER DAHA TEHLIKELIDIR-ICIMIZDEKI TÜRK GÖRÜNEN ERMENILER DAHA TEHLIKELIDIR
ALLAH TÜRKÜ KORUSUN
VE BU MEMLEKETI KORUSUN BASKA TÜRKIYE YOK ARKADASLAR
ben geçen sezon çaykur rizespor maçında sivasta stada dev türk bayrağı getirdim ve malesef stada almadılar neymiş hrant dink ölmüşde ortalık karışmış stadda protesto olurmuş'arkadaşlar bizler hangi ülkede yaşıyoruz hangi bayrağın altında yaşıyoruz hangi ülkeye hizmet ediyoruz ben türküm türkiyenin sivas diye bir ilinde doğdum ve yaşıyorum nasıl oluyorda şanlı türk bayrağımızı stada almıyorlar neyden korkuyorlar yazıklar olsun eurovision yarışmasında ermenilere 12'tam puan ver onlarda bizi tüm dünyaya katil ilan etsin üstelik utanmadanda şanlı bayrağımızı çiğnesin