Alıntı:
EyüphanAydın Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili Şafak abi,
Futbol gerçekten çok nankör bir oyun dalıdır.Biz yarın ne olucağını bilemiyorsak futbolda'da önümüzdeki sezonlarda ne olucağı beli olmaz.
Örneğin hiç düşünürmüydük ? Milli takımın buraya gelişini veya Hollanda gibi bi takımın çeyrek finalde eleneceği.
Futbol gerçekten sağ gösterip sol vuran bir spor dalıdır.
Tabikide tahminler olucaktır,ancak bunlar genelde hep 3 büyük takımlar yapar,nedeni ise gerçekten tam bi futbolcu fabrikası gibidir.
Gönül isterki her sene bi anadolu takımından şampiyon çıksa,ancak öyle olmuyor işte...
Ben inanıyorumki Sivasspor paf takımı bu senede iddali bir giriş yapıcaktır.
|
haklısın gardaş futbol belkide en nankör spor dalıdır...
90 dk boyunca müthiş pas yaparsın,iyi defans yaparsın ama şansın olmazsa hiçbirşey yapamazsın.ben bunu sivas amatör 1.ligde oynadığım kulübümde gördüm.sivasta parmakla gösterilen bir kulübüz.genç yetenekli futbolculara sahibiz.ama gol yollarında etkili olamıyoruz.demek istediğim futbolun başlıca formülü ŞANS!
asıl konuya gelince paf takımımız geçen yıl gerçektende muhteşem bir performans sergiledi.bu 2 yılın ürünüydü.paf takım teknik drektörü Ahad hoca sabırla çalıştı çalıştırdı ve takımı bu noktaya getirdi.bu yıl takımda bir çok arkadaşımızın ayrıldığı haberini aldım.yani fabrika ürünlerini vermeye başladı...
inşaAllah seneye paf takımımız 2.şampiyonluğunu alır ve yüzümüzü güldürür...