Alıntı:
HaSiVasLıM58 Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşım yapılan ibadet anlatılmaz asla unutma sarılar texstil'den ALLAH Razı olsun saol varol bende bir zamanlar sarılar texstil gibiydim her zaman Sivasspor için sudan çıkmış balık gb didindim gayret gtösterdim bazı fedakarlıklar yapdım sana sorarım kaç para verdin Sivasspor'A Kaç kere Gerek iç saha gerek deplesmana gittin sonra Merkezde oturan durumu olamayan Hemşerilerimize ne verdin?Kaç kere deplesmana otobüs kaldırdın?Kaç kere durumu olmayan hemşerilerimize bedelsiz bilet verdin?Kaç kere Sivas'ta oturan Çocukların yüzünü güldürdün?Kaç kişiyi Evinde Sivas tan gelmiş işinde hemşerilerini ayarladın? sen 24 saat uykusuz kalıpta Konya'dan Manisa'Dan Rize'Den Ankara'dan Bursa'dan Denizli'Den v.b kaza atlatarak geldin gözler kan çanağı?Ertesi s abahta 10 katlarda betonmu attın?inşaatlarda o halde?sana sorarım kaç kere?İst ve diğer illerdeki maçlara durumu olmayan arkadaşlarını hemşerilerini sen kaç kere Sivas'A yolladın inan belki bunlar yazılmaz belki ama bazende senin gb ler için gerekli arkadaşım emeğe saygı insanları soğutmayın sarılar texstil sivasspor a neler verdi ve vermeye de devam ediyor ALLAH Yüzbinkez razı olsun bir ytl de Sivasspor a katkı sağlayandan onun için serzeneşimi anla arkadaşım sonra Demeyelim Sivas'lı iş adamları nerede diye hepsi bir zamanlar vardı ama bazı insanlar soğuttular artık onlarında hevesini bırakmadık yazık değilmi?
SARILAR TEXSİL ALLAH RAZI OLSUN SİVASSPOR A MADDİ MANEVİ YARDIMLARINIZDAN DOLAYI İİİKİ VARSINIZ..!
|
Arkadaş bizim yanımızda çalışıyor.Dikkat edersen aynı zamanlarda sitede de beraber oluyoruz.Onunda emeği var.Şirketimiz geçen sene gelirinin yarısını Sivasspora vermiştir.Sivasspora ne verdin diye soru sormussun.Bu soruyu sen bize biz sana soramayız.Ancak diğer seçeneklerle ilgilenmedik.
Benim aldığım eğitime göre yapılan hayır söylenmez.Söylenir ama ufaktan söylenir.Hatırlatmak istedim sadece.MÜB-A inandığımız dinde kendini hissettirme kendini övme gibi anlamlara gelir.Ve zina gibi büyük bir günahtır.
Arkadaşımızın dediği gibi birbirimizi üzmeyelim.Konuyu kapatalım Sivasspora neler yapmalıyız diye düşünerek devam edelim.Ancak gelen tepkiler örnek için değil HELAL olsun bursaspor taraftarı yazısı içindir.Bende HELAL OLSUN SİVASSPOR TARAFTARINA DİYORUM.İnşallah konu artık dengeye gelmiştir.Artık kimse kimseye burda yazı yazmasın.İşimize bakalım.Örneklerimiz fikirlerimiz olsun.Allaha emanet olun...