Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Alıntı
adam daha fenerium la fener rumu karıştırıyor sapla samanı derler anadoluda bu adamlar taraftarım diye buraya yazı yazmasa daha iyi olur, yapmayın insaf konu ne siz neden bahsediyosunuz, alisamiyenin çadırıyumundada satılsa itirazımız mı olurdu ne farkeder yahu konu ne siz neyi tartışıyosunuz, koçun marketlerinde sabancının malları satılmıyormu yani devir ekonomi devri kimse kimseye öpücükle bişey vermiyor, 10 milyon dplara yakın takım kurmuşuz nasıl dönecek bu çark, tv gelşiri, forma geliri ve stad geliriyle, ee daha ne diyosunuz en organize mağazada ürününüz satılıyor daha istiyorsun, eski gs fb, bjk kavgasını körü körüne buraya taşıyosunuz, ayrıca sivaslıların en az %80i eski fenerlidir ve hala fenerlidir, bundan daha doğal bir ticari birliktelik olmaz , kim istemez sivassporstorelardan alışveriş yapmayı ama daha yolun çok başındayız, bu gerçekleri görerek değerlendirmelerinizi yapınız lütfen, eski gs li, eski fbli, eski bjkli olarak değil ( Gerçi hala eski olup olmadığı tartışılır ama  ) sevgili yiğido olamayan yiğidolar
|
FENER RUM YAZDIGIMDA YAPTIGIM ESPIRIYI ANLAYAN ANLADI..
SEN ANLAMADIYSAN O BASKA...
YARIN PARA KAYSERIDE OLSA..KAYSERISTORE YAZILI FORMADA GIYERSINIZ..
SUPERLIGDE RAKIBIMIZ OLAN BIR TAKIMIN YAPTIGI FORMAYI NIYE GIYELIM BIZ ONLARIN ALTYAPISIMIYIZ.....
TARAFTARIM DIYORSUN .. KAC DEFA MACINA GITTIN..
ONCE BENI TANI ONDAN SONRA BENI ELESTIR...
BEN BIR ISTANBULDA YASIYAN YIGIDO OLARAK NERELERE GITTIGIMI YAZMAMA GEREK YOK GALIBAAAAAA..
BU KAFAYLA COK CEKERIZ.... NE FENER RUM NE GS NE BJK VE DIGERLERI
HEPSI BIZIM RAKIBIMIZ...SIVASIMDAN HIC BIRI BUYUK...
NOT:FENERBAHCE BILE ADIDASTAN GIYERKEN.BIZ NIYE FENER RUM GIYELIM?