Estafurullah,daha yaşımız ufak.Hele bir büyüyelim.
Eyüphan Küçük Emrah gibi davanma.
Başarılısın işte bu halinle.
Baksana yazılarını hergün okumak için forumlara saldırıyorlar.
Ayakta alkışlıyorum seni.
Sivasspor cok ilklere imza atti.Yalniz beni heycanlandiran ve onemli olan bu macin sivassporun 41 yillik tarihinde ilk sefer bir avrupa takimini kendi sahasinda agirliyacak olmasidir.Farkinda olmasakta yavas yavs sivasspor uluslararasi futbol arenasinda yerini almasi ve adindan soz ettirmesi.Inaniyorumki cok fazla degil bir iki yil icerisinde Sivasspor dunyada taninan takimlarin arasinda yer alacaktir.Buda bana tarifi imkansiz bir mutluluk veriyor.Bu duyguyu herbir sivaslininda yasadigindan eminim.Maci alacagiz bunada inanin gardaslar.
SEVSİNLER SENİ. SEN DAHA HERVE TUM A DEFANSIN BEL KEMİĞİ OLCAK DEMİYONMU LAN. Bİ DE BİLİYOMUŞ GİBİ YAZMIŞ YOK ÖYLE İYİ Bİ OYUNCU YOK ŞÖYLE SÜPER Bİ OYUNCU YOK ÇOK YAKINDAN TANIDIĞIM Bİ OYUNCU DİYE...ULAN ADAM MI KANDIRIYON SEN...İT HERİF...FORVET OYNAYAN ADAMA DEFANSIN BEL KEMİĞİ OLCAK DİYEN UFAKLIĞA BAK..AKLINI ALIRIM LAN SENİN
VE YENİ BİR DÜNYA DÜZENİ İÇİN...
SEVSİNLER SENİ. SEN DAHA HERVE TUM A DEFANSIN BEL KEMİĞİ OLCAK DEMİYONMU LAN. Bİ DE BİLİYOMUŞ GİBİ YAZMIŞ YOK ÖYLE İYİ Bİ OYUNCU YOK ŞÖYLE SÜPER Bİ OYUNCU YOK ÇOK YAKINDAN TANIDIĞIM Bİ OYUNCU DİYE...ULAN ADAM MI KANDIRIYON SEN...İT HERİF...FORVET OYNAYAN ADAMA DEFANSIN BEL KEMİĞİ OLCAK DİYEN UFAKLIĞA BAK..AKLINI ALIRIM LAN SENİN
LÜTFEN SİTEDE TERBİYE SINIRINI AŞMAYALIM BURASI Bİ AİLE SİTESİDİR HERKEZ SİNİRLERİNE HAKİM OLSUN VE HERKEZ BİRBİRİNİ HOŞ GÖRÜYLE KARŞILASIN.!!!!!!SİZDE BUNDAN SONRA BİR BİRİNİZE FORUMDA YAZIP DURMAYIN ÖZELLİKLE HAKARET İÇEREN SÖZLER KULLANMAYIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!