Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Süperlig > PTT 1. Lig Takımları

PTT 1. Lig Takımları PTT (1.Lig) takımları hakkında yorumlar bilgiler

Seçenekler Arama Stil

--->: GÖZTEPEMİZİN RAKİPLERİ BELLİ OLDU.
Alt 12.07.2008, 14:24   #11
DallasMavericks
Yeni Yiğido

DallasMavericks - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

8 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 DallasMavericks FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: GÖZTEPEMİZİN RAKİPLERİ BELLİ OLDU.

yaa başlatmayın göztepeyi taraftarları magandalardan oluşuyo adamları bize onlardan siz göztepeyi konuşucağınıza biraz sivassporu düşünün herve tum felan fiyasko ları doldurdu ben sizlerin yerinde olsam heryi sivasa almam
DallasMavericks isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.07.2008, 14:45   #12
MustafaParlak
YASAKLI ÜYE

492 Mesajına 952 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 MustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
DallasMavericks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yaa başlatmayın göztepeyi taraftarları magandalardan oluşuyo adamları bize onlardan siz göztepeyi konuşucağınıza biraz sivassporu düşünün herve tum felan fiyasko ları doldurdu ben sizlerin yerinde olsam heryi sivasa almam
SEN HANGİ TAKIMIN TARAFTARISIN BURSAMI
MustafaParlak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.07.2008, 14:56   #13
burakciflikli
Yeni Yiğido

burakciflikli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 burakciflikli FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

göztepe bu sene amatörden 3.lige çıkış maçlarında elenmedi mi? Nasıl 3.ligde oynuyo?
burakciflikli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.07.2008, 15:02   #14
konartr58
Tecrübeli Yiğido

229 Mesajına 362 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 konartr58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

izmirin bir takımı ligde olmalı.aslında bir de bölgelerarası birinciler belirkenip kupa maçı sonrası türkiye kupasını almalı.bu şekilde hi değilse süper lig dışında süper kupa bu şekilde alınmış olmalı.hem de denge sağlanmış olacaktır.
konartr58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.07.2008, 15:05   #15
merkez-2
YASAKLI ÜYE

112 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 merkez-2 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Benim gönlümde yatan renk Kırmızı-Beyaz
Tek takımın Sivasspor.
Destek istenirse Kulübüme ait Üsküdar Anadolu 1908'e destek veririm.Gönül kıvırmamalı.Kıvıran gönül adamı bozar.Gönül tekleri sevmeli.Göztepeye destek veririm.Ama asla miz demem.

Göztepeye sadece başarılar.

Konu merkez-2 tarafından (12.07.2008 Saat 15:16 ) değiştirilmiştir..
merkez-2 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.07.2008, 15:23   #16
MustafaParlak
YASAKLI ÜYE

Tecrübe Puanı: 0 MustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
merkez-2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Benim gönlümde yatan renk Kırmızı-Beyaz
Tek takımın Sivasspor.
Destek istenirse Kulübüme ait Üsküdar Anadolu 1908'e destek veririm.Gönül kıvırmamalı.Kıvıran gönül adamı bozar.Gönül tekleri sevmeli.Göztepeye destek veririm.Ama asla miz demem.

Göztepeye sadece başarılar.
BEN BÜYÜKLERİME SAYGILI BİR İNSANIM GÖZTEPEYE MİZ DEDİYSEM SAYGIMDANDIR MESELA SANA ÇOK İLGİNÇ BİR ANIMI ANLATIYIM SAKARYA-BOLU PLAY OFF MAÇINA GİTTİM ORDA SAKARYALILAR BÜTÜN ANADOLU ŞEHİRLERİNE TEZAHÜRAT YAPIYOR TABİ BENDE GİYDİM SİVASSPOR FORMAMI ORDAYIM ADAMLAR BENİ YANINA ÇAGIRDILAR AMİGO BANA DEDİKİ BENDE SİVASLIYIM DUR YANIMDA DURDUM MAÇ BİTTİ BANA BİR BİLET VERDİ VE GÖZTEPENİN PLAY OFF MAÇINAYDI O ABİ İLE O MAÇADA BERABER GİTTİK ORDA BENİ EL ÜSTÜNDE TUTTU SONRADA BU ANIMIZI KİMSEYE ANLATMA ANLATIRSAN SİVASLI OLDUGUM ANLAŞILIR DEDİ TABİ SONRA MSNDE KONUŞURKEN İSTEDİGİNE ANLATABİLİRSİN DEDİ BENDE İLK SANA ANLATTIM.KISACASI HERYERDE BİR SİVASLI VAR SAKARYANIN GÖZTEPENİN BİLE AMİGOSU SİVASLI.ONDAN HERTAKIMA AYNI GÖZLE BAKMAM SENDE BAKMASAN İYİ EDERSİN ABİ...!
Alt 12.07.2008, 15:33   #17
merkez-2
YASAKLI ÜYE

112 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 merkez-2 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
lise!mustafa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
BEN BÜYÜKLERİME SAYGILI BİR İNSANIM GÖZTEPEYE MİZ DEDİYSEM SAYGIMDANDIR MESELA SANA ÇOK İLGİNÇ BİR ANIMI ANLATIYIM SAKARYA-BOLU PLAY OFF MAÇINA GİTTİM ORDA SAKARYALILAR BÜTÜN ANADOLU ŞEHİRLERİNE TEZAHÜRAT YAPIYOR TABİ BENDE GİYDİM SİVASSPOR FORMAMI ORDAYIM ADAMLAR BENİ YANINA ÇAGIRDILAR AMİGO BANA DEDİKİ BENDE SİVASLIYIM DUR YANIMDA DURDUM MAÇ BİTTİ BANA BİR BİLET VERDİ VE GÖZTEPENİN PLAY OFF MAÇINAYDI O ABİ İLE O MAÇADA BERABER GİTTİK ORDA BENİ EL ÜSTÜNDE TUTTU SONRADA BU ANIMIZI KİMSEYE ANLATMA ANLATIRSAN SİVASLI OLDUGUM ANLAŞILIR DEDİ TABİ SONRA MSNDE KONUŞURKEN İSTEDİGİNE ANLATABİLİRSİN DEDİ BENDE İLK SANA ANLATTIM.KISACASI HERYERDE BİR SİVASLI VAR SAKARYANIN GÖZTEPENİN BİLE AMİGOSU SİVASLI.ONDAN HERTAKIMA AYNI GÖZLE BAKMAM SENDE BAKMASAN İYİ EDERSİN ABİ...!

Mustafa fikstür çekilecek.İnşallah ilk haftalar istanbul ve çevre illerde olan bir maç denk gelir.Olursan seni rahat bulurum.Resimlerden çözdüm seni.Bana anlatsan birşey anlamam.Çünkü dediğin şekil şöyle diyeyim.Beşiktaş sivasspor maçındada kapalının yarısı sivaslı.fenerbahçe maçındada maratonun yarısı sivaslı.galatasaray maçındada renklerden ötürü azda olsa sivaslı var.bırakın bu istanbul ayrımcılığını.gel önce iş yapalım taraftarı toplayalım.bana bunlardan bahset.bu koyun insanları nasıl adam etmeliyiz onlardan bahset.yaşın büyük olsun küçük olsun bir fikir ver.burada konu açılınca toplanma yerine geleceğim de.takımımız sivasspor mustafa.3-5 kişi sempati duyabilir ama biz binlik insanlar değiliz.milyonluk insanlarız.gönlüne hakim ol.anadolu kardeşliği de o başka.mizi muzu yok bu işin.ankarada bursaya miz muz demiyor.taraftara bakıyor.kardeşliği ön plana sür.takım sevgisi 2 takıma olmaz.SİVASSPORLUYUZ ULAN yaz bana mustafa.içim rahatlasın.canımsın.sivaslısın .babam erciyesporlu mustafa.bana baskı yapamıyor mustafa.babam sivassporu destekliyor mustafa.ama sivassporum demiyor mustafa.gönlümün takımı belli olmuyormu.böle olmalı insanlar mustafa.şu yazını bilki kaç kişi yanlış anlamıştır.göztepemiz değil sivasımız mustafa.
merkez-2 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda merkez-2'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 12.07.2008, 15:41   #18
oz.can
Yiğido

oz.can - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

100 Mesajına 172 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 715 oz.can Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

bu geçler beni umutlandırıyor, bu yolun sonu Anadolu Şampiyonu...
Alt 12.07.2008, 15:50   #19
GokhanTurna
Usta Yiğido

GokhanTurna - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.808 Mesajına 3.804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1092 GokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
burakciflikli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
göztepe bu sene amatörden 3.lige çıkış maçlarında elenmedi mi? Nasıl 3.ligde oynuyo?
dogrudur playoff da elendi ama 3.ligdeki aliagasporu satın aldı
GokhanTurna isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.07.2008, 15:51   #20
MustafaParlak
YASAKLI ÜYE

MERKEZ-2 ABİ ADINI ÖGRENE BİLİRMİYİM

Etiketler
bellİ, gÖztepemİzİn, oldu, rakİplerİ