-->: ROTA TORAMAN!
FENERE CİM BOMA GİTMEM
Beni affedin
İbrahim Toraman, “Ben Beşiktaşlıyım. G.Saray ve F.Bahçe’ye gitmem. Bu takımın kaptanlığına geldim. Kalmak ve affedilmek istiyorum” dedi
TORAMAN’IN sessiz çığlığı... Kampta İbrahim Üzülmez’le kavga ettiği için kadro dışı kalan İbrahim Toraman, yönetime seslenerek, “Ben Beşiktaşlıyım. Bu takımın kaptanlığına kadar geldim. Bir yere gitmek istemiyorum. Futbolu burada noktalamak idealim. Kalmak için direneceğim. Hangi fedakarlığı yapmam gerekiyorsa yapacağım. Yüz kızartıcı bir suç işlemedim. Formama ihanet etmedim. Yöneticilerimin beni affetmesini bekliyorum” dedi.İbrahİm Toraman, G.Saray ya da F.Bahçe’ye transfer olacağı şeklinde çıkan iddialara da, “Herkes beni bir yere göndermeye çalışıyor. Necati Ateş ile takasımı planlayanlardan, Fener forması giydirmek isteyenlere kadar birçok kişi çevremde dolaşıyor. Her şeyi dener yine de kalmayı başaramazsam, yurt dışında kendime bir kulüp bulur, futboluma orada devam ederim. Beşiktaşlı Toraman Fenerli veya G.Saraylı oldu dedirtmem kendime” diye son noktayı koydu
|