sivaslıyız ama bir yeri bildiğimiz yok ahh şu gubetlik valla memlekete hasretiz hiçbir faliyette bulunamıyoruzda gönül isterdi maçlara gidip destek olmak ama...
sivaslıyız ama bir yeri bildiğimiz yok ahh şu gubetlik valla memlekete hasretiz hiçbir faliyette bulunamıyoruzda gönül isterdi maçlara gidip destek olmak ama...
Sana sade bir şey söyleyeyim Arkadaş''İstenildikten sonra dağlar denizler ufuklar aşılır inan bana ''Hele konu Sivasspor ise gerisi Teferuaattır..!Dostum
Abi bende gurbetciyim. Almanyada kaliyorum. Türkiye'ye üc haftaligina gidiyorum ve insallah maca gidecegim.
istda kemikli bir taraftar olmasnı istiyorum bunun için neyapabiliriz cok sayıda derneklerimizvar bunları nasıl kullana biliriz sivasspor stor açılıyor buradan lisanaslı ürünleri rahat bir şekilde istda bulunan taraftar nasıl alabilir sivassporumuzun birevide ist neden olmasın.