Ali sami yen de az kiside olsak topiclerde takıma destek olarak da en azından takım lisanslı urunlerinden alarak da takıma destek vermiş oluruz.Haydi sivas zaman senin zamanın...
bencede herkes olimpiyat diyodu işte olimpiyat nerdesiniz. Belkide gelmişlerdirde çekirdek yemekten başka bişi yapmamışlardır. Biz çekirdek yiyen taraftar değil takımına sahip çıkan maçlarda ölümün bağıran taraftar istiyoruz.Biz aptalmıyız bağırıyoruz.Hayır değiliz çünkü sivasımımızı çooook seviyoruz.Benim sivasım klavyede değil kalbimde..Benim varsa bi yalnışım söyleyin.Ben maça gelmek için elimden geleni yaptım.babam para vermedi ben dinlemedim.Sivaslı abilerimi yalvara yalvara geldim.Başka bir konu olsa yalvarmazdım.Çünkü sevmem yalakalığı ama sonucunda sivas var 1967 genç taraftar derneğini görmek var ... Canım Feda onlara....
Valla İstanbul seyircisine hiç güvenim kalmadı...İnşallah Alisamiyende desteklerler takımı...
valla gardaş bende istanbul seyirciyim ama ben üstüme alınmıyorum bu itaflarını son macta önümdeydin ama nedense amigolar arasında bi ikilik vardı bumu sivas için beraberlik size soruyorum ..................
ve sonrada lütfen istanbul seyircisne güvenmiyorum demeyin çünkü biz her macta 25 bini aştık gardaş
bılındıgı gıbı bıdakı hafta alısamıyende galatasaraya karşı maç yapacagız ama ben istanbulda oturan olarak istanbul taraftarının bole destegı hiç hoşuma gıtmıyor ben sivasımın istanbuldakı maçlarının hepsıne gıtmışımdır ve galatasaray maçınada gıdecem g.s yonetyımının bıze verecegı bılet sayısı en fazla 1500 dur ve bu 1500 içinde de ben olmak istıyorum umarım ooo 1500 kişi ateşleyıcı taraftar olurda sıvasımızı az sayıdada desteklerız benden bu kadar yanlışım varsa soleyınn...
ze