Kupa şansin Bol Olsun
Sivasspor Türkiye Kupası ilk kademe müsabakası için bugün Giresun’da.
Üçüncü lig şampiyonu İkinci lig B grubunun yeni takımı Giresunspor ile karşı karşıya gelecek olan Sivasspor’un amacı kupanın ilk ayağını başarıyla tamamlamak.
Geçen hafta sonunda Olimpiyat Stadyumunda Vestel Manisaspor ile oynadığı maçı kazanarak Türkcell Süper Liginde adından söz ettiren Sivasspor, aynı başarılı performansı kupada da göstermek istiyor.
Teknik Direktör Werner Lorant nezaretinde çalışmalarını İstanbul’da tamamlayan Sivasspor dün uçakla Trabzona geçti. Trabzondan bu gün karayolu ile Giresun’a hareket edecek olan Sivasspor, Giresun Atatürk Stadyumunda seyircisiz olarak mücadele edecek.
BAŞARIMIZ DEVAM EDECEK
Bugün16.30’ da hakem : Mesut Çarık’ın yöneteceği ve seyircisiz oynanacak olan maç öncesinde görüşlerini dile getiren Teknik Direktör Werner Lorant , tam kadro ile Giresunspor önünde yer alacaklarını,Ertuğrul,Yasir, Sezgin dışında tüm sporcuların kadroda yer aldığını dile getirerek “ Türkcell Süper liginde elde ettiğimiz başarıyı kupada da göstermek istiyoruz.Bu müsabaka bizim için çok önemli.Kupanın ilk ayağını başarıyla geçmek istiyoruz.Sivasspor hem ligde hem de kupada başarılı olacaktır “ dedi.
YÖNETİM GİRESUN’DA
Sivasspor Yönetim kurulu takımı Giresun’da yalnız bırakmıyor. Başkan Otyakmaz ve İstanbul grubu ile birlikte İkinci Başkan Mehmet Oflaz, Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, yönetim kurulu üyeleri Erdal Sarılar,Ekrem Munar’da takıma desek için Giresun’da yerlerini alacaklar.
Yeniülke
|