ve size sunuda söyliyim siteden bir temsilci çıkarsa tüm hodri meydanı temsilen pismaniye ikram ekmek isterim pismaniyeler fakat sayılı sayıda weririm onuda söyliyim
Kardeş tanımak yada tanımamakla alakası yok asla unutma her horoz kendi çöplüğünde öter..!Onun için Kin Nefret Şiddet hasetlik hoş olmayan şeyler ..Kocaeli'ye Sivasspor geliyorsaki bir çok taraftarımız geliyor onun için ben babamdan şunu öğrendim''Kapına kanlında gelse Tanrı misafiridir bana Altındaki döşeği dahi ver öğretti''Onun için kazanan biri varsa en başta kesin olan Dostluk olsun Ben isterim Sivasspor kazansın sende İstersin Kocaeli elbette ama belli saygı sevgi hoş görü çerçevesinde bu sistem olmalı .
bizde her zaman bu dileklerle gidiyoruz deplasmanlara gençler birliği deplasmanında gençler taraftarı bizlerle yeşil siyah çekti... derler ya bir insanı en ufak şeyler bile mutlu eder işte biz onlardanız...
pardon bu lafınız banamı benim yorum sonrası böle bişe dediniz???
61 derken 41mi yazıcaktınız??? ANLAMADIM!!!
Kardeş sana değil kendini bilmez Asi 61 Nickli ipini koparmış bir densiz geldide az önce Adam yerine koyup evimizden aldık içeri eee bilemezsin bilseydik bahçeye zincirlerdir Klavye erkeğini.!