--->: Kocaelispor/SİVASSPOR Maçı Tahmın Ve Yorumla
Gönül isterdiki ki herkes staddan mutlu ayrılsın. Stada gelen binlerce kocaelili adına üzüldüm. Ama kocaelinde maddiyat her zaman yeterince var. Doğru insanlarda bulunduğunda başarı gelir. Bundan Sonraki maçlarda size başarılar dilerim.
ben kocaeli 1- sivasspor2 demiştim hatta ilk yarı kocaeli bi gol atar ikinci yarı sivas iki gol atıp maçı alır demiştim tahminim tuttu kocaeli ilk yarı bi gol attı ama ofsayttan ikinci yarıda biz iki gol attık
Alıntı:
Hasim Nickli Üyeden Alıntı
Hakeme de olsa söylenmemesi gerekirdi. Kale arkasından ofsayıt mı değilmi görmek zor. Ancak şunu söyleyebilirim Sanayi şehri olan kocaelinin, seyircisi takımını çok iyi destekliyor. Bu atmosferde maç kazanmak rakip için gerçekten zor.
güzel yorumların için teşekkürler,biz kapalı tribundeydik adam bir metre arkadan çıktı gibi geldi bana ama tvde izlemek lazım.
Alıntı:
üçyıldız58 Nickli Üyeden Alıntı
yaaa sizz koceali taraftarı olarakk ateşli olabilirsiniz ama sivasspor taraftarı kadar taraftarınızz yokkk siz hiç sivasın olimpiyatta alisamiyende taraftarınızı görmediniz galibaaa birde sizin antalya stadyumundaki resimde sade kale arkasını doldurmuşsunuz biz 2. ligdeyken o stadı hınca hınç doldurduk bir o kadarda taraftarımız dışardaa kaldııı.
bencee siz taraftarınız az bizimki çok siz şunu dediniz bizz bunu dedikk önemliii değillll.
önemlii olannn dostlukturrr kocealininn süper lige çıkmasını en çok isteyen sivassspor taraftarıydııı.
artık anadolu insanının birleşippp futboluu 4 kulubün hegomanyasındann kurtarmak lazımm
ya kardesım sız 30 bın kısı olsanız nolucak 40 bın kısı olsanız nolucak sıvasın taraftarı yok seyırcısı var butun mac bızı ızledınız oturdunuzda istanbulda sıvaslı cok dıye okadar kalabalıktınız bız ızmıre 270 otobus gıttık sızın ıstanbuldakı amclara sıvasdanmı geldı hekez bugun ızmıte gelenlerde ıstanbuldan gelenlerdı sıvastan otobus kalktımı acaba tw de ızledık braga macınızı stad ful bagıran yok sızın ızmıtte geldıgınız kadar bız sıvasa gelelım ıstersenız stadınız full olsun faketmez
Arkadaşlat tamam bırakın lutfen sivasporun seyırıcı geldı gıttı azdınız coktunuz muhabbetibi geldiler takımlarını az cok desteklediler gittiler helal olsun olanbize oldu işte 90 dkk bınlerce kişi bagırdık ama olmadı ne yapalım. Sivasporlulara gerekn misafir perverliği yaptık takımları adına pis ve argo tezzartalr yapılmadı mac bitti sivaspor seyırıcı bızım takımıızı alkışladı dosluk bozulmadı maç bitti.
YENSENDE YENILSENDE TARAFTARIN SENLE SEVINCINDE UZUNTUNDE SNEINLE BIRLIKTE