Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği

İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği

Seçenekler Arama Stil

--->: Kocaeli Maçı Fotoğrafları (İSTDER)
Alt 31.08.2008, 23:50   #21
GuNaY
Gast

Standart --->: Kocaeli Maçı Fotoğrafları (İSTDER)

Alıntı:
MESSİ58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
PAYLAŞIMIN İÇİN SAOL GARDAŞ AMA HAYRETTİNİN GÖZÜNDE DEĞERİNİN KALMADIĞINI SÖLEMEN SENİ KÜÇÜK DÜŞÜRDÜ TAKIMDA BİTANE ÖZ SİVASLI Bİ ADAM VAR ONA DESTEK OLACAĞIMIZ YERE BÖLE SÖZLER SÖLEMEN DOĞRU DEĞİL SENİ KINIYORUM VE BENİM GÖZÜMDE TEK KURUŞ ETMEDİĞİNİ SÖLEMEK İSTERİM.
Hay hay gardaş, gözünde sıfıra indirmen senin bileceğin iş yapacak bir şeyim yok.
Hayrettin konusunda içimden geleni söyledim, takımda tek Sivaslı olması ona taraftarı azarlama hakkını vermez. İlgiden çok sıkılmış olacakki yanına gidip imza almaya çalışan ve birlikte fotoğraf çekilmek isteyenleri kendi tarzıyla uzaklaştırdır. Ve hatta bir kişinin elinden tutarak aşağı ittirdi. Onun hemen yanında M. Ali vardı, ama aynı ilgi onada olmasına rağmen ne yüz ifadesinde nede sözlü olarak herhangi bir tepki görmedim.
Ha burada sende gidip formanı imzalatmak istedinde imzalamadı gibi şey birşey yok, onların tribüne çıkıpta taraftarımızın büyük bir heyacan ve sevgiyle onların yanına koşturmalarından, ilgiden sıkılıp en alta inene kadar takip ettiğimden dolayı söylüyorum. Ve yine söylüyorum Öz Sivaslı olması hiçbirşeyi değiştirmez...

Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...