beyler lütfen bırakın artık bu palavradan DOSTLUK PALAVRALARINI!!
kimse kimseyi kandırmasın lütfen..hepimiz çok iyi biliyoruz ki kayseri elinde fırsat olsa sivassporun altkümeye düşmesi yada başarısız olması içinden elinden geleni ardına koymaz...trabzonda aynı şekilde..şu gerçeği artık herkes görmeli ki artık türkiye liginde yeni bir oluşum var.
Artık 3 büyük takım var eskisi gibi 4 değil...4.takım ise SİVAS,trabzon ve kayseriden birisi olacak.bu yüzden bu 3 takım asla biribirin dostu olamaz.Ayrıca trabzonspor yıllardır elindeki son koz olan gökdenizle ilk 10 da olmayı başarıyordu ama artık gökdenizde yok.onu satıp 25 tane transfer yaptılar,ve artık bu son şansları..ellerinde başka sermaye kalmadı..eğer bu senede bişiy yapamazlarsa ki inşallah yapamıcaklar,ozaman artık gökdeniz gibi büyük paralara satıp yeni takım kuracakları sermayede kalmıcak..ve böylece taraftar desteiğini de kaybedip artık ligde kalmak için mücadele edcekler..GERÇKLER BUNLARRR
çok doqru söyLemis..Siz ßurda onLara dostumuz diyin adamLAr ßize kendi mekanLArında küLtürsüz desinLer.ßunLArLamı dost oLacaqız..?
Bu maç sadece hazırlık maçı olarak açıklandı. Cumhuriyet Kupası maçı olacağını kim açıkladı , bilgi verir misiniz ? Yine asparagas, uydurma haberlere rağbet etmeyelim. Resmi açıklama bekliyoruz.
Bu maç sadece hazırlık maçı olarak açıklandı. Cumhuriyet Kupası maçı olacağını kim açıkladı , bilgi verir misiniz ? Yine asparagas, uydurma haberlere rağbet etmeyelim. Resmi açıklama bekliyoruz.
Herşey ortada asparagas birşey yok. Kaynakta benim herşey benim haber asparagas çıkarsa gelin yazın bu tür msjları
cumhuriyetin temeli sivasta atılmıştır kayseride değil bu maç sivasa yakışır stadda çalışma varsa daha sonra da oynanabilir hafta sonu olmasa hafta içi oynanır haberlerde hazırlık maçı olarak geçiyor nerden çıktı şimdi bu. ortada bir dostluk söz konusu ise biz sivaslılar olarak kimseynen kötü olmak istemeyiz ama herkes bilsin bunu sivaslının bir dostu varsa oda sivaslıdır.