--->: BiZ UNUTMADIK!
Ne hesabı soracağızki..
Sen çalış çabala iğne ile kuyu kaz sona kadar getir. Sonra büyük maçlarda adamlar elini kolunu sallaya sallaya seni yensin gitsin. Herşeyi anlayabilirim ama buna akıl sır erdiremiyorum. Kendi sahanda 3 büyütülmüşlerle oynuyorsun ve bir beraberliğin bile yok. O bir beraberlik seni nerelere taşıyor nerelere. Sonra yok geçen sene bu olmuş Yok TS-BJK maçında hak yenmiş geçelim bunları. Ne oldu bu senede bize aynısı oldu ve puanımız yerinde kaldı. Arkadaşlar boş hayal görmeyelim çözümü kökten halledelim.
1-Taraftar: taraftarımız nasıl gurup gurup... Çekirdekçiler, 3-5 bağıranlar (onlarda yuhh ve Sivaaas dan başka bişi bilmiyorlar) Birde dışardan gelen organize olmuş Üniversiteliler... Başka yok Oluşumumuz yok...
2-Pilot takımımız çok uzakta: Taa İstanbulda bir pilot takımımız var ama oradan gelen bir oyuncu görmedim. Ufak tefek paralara al satdan başka bir işe yaramıyorlar. Bize yakın bir yerde mesela Tokatla Yozgatla işbirliği yapılıp oyuncularımıza daha üst seviyede pilot takım bulmalıyız.
3-Paf takımı: Geçen sene şampiyon olduk ama bunun devamının gelmesi için Doğu illerini özellikle iyi araştırmalıyız. Bu sene biraz daha önem verildi ama az yeterli değil...
4-Kampanya: Geçen sene SMS ile katılım yapılması gibi bir etkinlik geliştirildi ama sadece sabit hatlı telefonlarla yapılabildi tam bir fiyasko... Storeleri zenginleştirip büyük vilayetlere yaymamız lazım. Hani biz 7 milyonduk. 700 bin çıksın yeter dedirtiyorlar insana... Haksızmıyım..
5-Kombine ve stad: Bu sene kaç kombine sattık 500 mü 1000 mi.. Zannetmiyorum. Almak isteyenleri caydırdık. Yerleri 3-5 kurum ve kişiye peşkeş çekmeye çalıştık yada böyle lanse edildi. ama lanse edilmedi dense bile mutlaka bu işler bizim memlekette böyle olmuştur diye düşünesi geliyor insanın bence olmuştur. Milleti küstürdük. Hiç değilse 300-500 fazla kombinemiz olurdu. Bir Trabzonun vilayet nüfusu bizden az fazla ama 10 binin üzerinde kombine sattılar. Bursa seyircisinin bile gıpta ile baktığı bu takımımızda hala 1000 leri bulamadık. Yazık...
5-Büyük maçlarda Fobilerimizi yenemedik
6-Transfer: Her tarafımız hata dolu. İbrahim Dağaşanmı dersiniz, Tum mu dersiniz. Bana göre gereksiz transferler. Biz bunları bir türlü aşamıyoruz nedense...
Hülasa çok arızalı noktalarımız var. Kimse unutmasın ve bizlere gücenmesin. üst kademedeki yönetici ağabeylerimiz ve teknik ekibimiz şu iyi bilsinlerki taraftar en iyi gözlemleyicidir ve kulak verilmesi gerekir. Bizler tek renge aşığız. Bizim başka takımlarla artık işimiz yokkk. Başka Sivasda yok. İstermiyizki kötü olalım hayırr. Onun için biraz daha gayret edip şu aşamaları parsel parselde olsa aşalım. Ve daha iyi yerlere gelelim.
Fenerbahçe maçında tüm takıma taraftarımıza başarılar dilerim...
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
|