işte diyorumya yener gardaşım.bizde o bilinç daha oluşmadı.ben de dahil.inşallah zamanla olacak.dediğim gibi size köstek möstek olmak deil amacım kesinlikle,yanlış anlamayın.tüm sıkıntımız sivassporun daha ii yerlere gelmesi,hem taraftar olarak,hem kulüp olarak...herşey için allah razı olsun,elinize sağlık...
biz zamanında o işi de yaptık.YENİÇERİLER i kim devam ettirdi.kim destek verdi.Sivassporun onlardan başka bir grubu olmadı bence olmayacaktırda bu gidişle.Bu işi organize edenler yine taraftarın bu kötü halini dışardan izleyen YENİÇERİLERDİR..Bizler yine bir şeyler için uğraşıyoruz.Bu sadece istemeklede olmuyor.Yeniçeriler forumunu okursan neden böyle bir karar alındığını da anlarsın.Burda uzun uzadıya anlatmayım.
valla ben 3.ligden beri neredeyse mac kacırmadan gidiyorum çılgınlar58 dışında aklımda kalan bir grup olmadı hele 2.ligdeyken harikaydı çılgınlar58
yaw anlamadığım şunu demiyorsun bana.yaw adamlar bir site üzerinden takıma iki tane harika pankart bir tane devasa bayrak yaptırıyorlar.demiyorsun.
tutmuş iki rengi savunuyor olmamış diyorsun.bu kadar uğraşıp emek veriyoruz sen tutup cimbızla bir yer çekip karşımıza getiriyorsun.ee birazda sinirlenmemize katlan.siz bakarken bizim arkadaşlarımız o bayrağın pankartların hamallığını da yapıyorlar.
Yener kardeşim ellerinize sağlık. Bu gayreti herkes gösterse, her maça ayrı pankart yaptırırız aslında. Özverinize ve emeğinize sağlık, çok güzel bir düşünce çok güzel organizasyon.
YENERCİĞİM BEN BURDA SİZİ KÖTÜ BİR İŞ YAPTINIZ FALAN DİYE YARGILAMIYORM BAK YAZDIĞIMI YANLIŞ ANLIYORSUN NİYE BEĞENİLDİ DEMİYORUM YAPTIĞINIZ İŞİ TAKDİR EDİYORUM SAYGIDA DUYUYORUM BANA GÖRE DAHA GÜZEL HATTA SÜPERİNİ YAPARDINIZ O YAZI GENE DİYORUM LAFI GEDİĞİNE KOYMUYOOOR BENİM GÖRÜŞÜM BU YAPTIĞINIZ İŞE SAYGI DUYUYORUM
__________________ YAŞASIN ŞEHRİNE İHANET ETMEYEN ANADOLU
YENERCİĞİM BEN BURDA SİZİ KÖTÜ BİR İŞ YAPTINIZ FALAN DİYE YARGILAMIYORM BAK YAZDIĞIMI YANLIŞ ANLIYORSUN NİYE BEĞENİLDİ DEMİYORUM YAPTIĞINIZ İŞİ TAKDİR EDİYORUM SAYGIDA DUYUYORUM BANA GÖRE DAHA GÜZEL HATTA SÜPERİNİ YAPARDINIZ O YAZI GENE DİYORUM LAFI GEDİĞİNE KOYMUYOOOR BENİM GÖRÜŞÜM BU YAPTIĞINIZ İŞE SAYGI DUYUYORUM
abi her işde hata payı vardır.bizimde sana göre hata payımız o olsun.inşallah bundan sonraki yapacağımız işlerde daha ince düşünür öyle hareket ederiz.güzel sözlerin içinde ayrıca teşekkür ederim...