Hesap bir galibiyetle soruluyorsa iyi valla. Hem kiminle ne hesapimiz varmis. Biz futbolumuzu oyniyalim ve Sampiyon olalim. Eger hesaplarimiz varsa, o zaman Sampiyon olalim. En iyi cevap bu olur onlara
Bu Konuda TracyMcGrady58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
ilk hesap tamam şimdi sıra diğer hesaplarımızda sivasspor a teşekkür ediyorum inşallah bayram sınrası daha mükemmel oynayan sivasspor u görürüz
herkesin bayramı mubarek olsun büyüklerimin ellerinden öperim
Ya ben bu kadar sacma haber gormedim.
Sivassporun feneri yenmesine bir bahene bulundu hesap soruldu diye
neyin hesabi, eger gecen seneki 4 golun hesabiysa ellerine saglik evet soruldu ama bakiyonuz oylz degil
efendim neymis fener son macta umursamaz davranim trabzonspora yenilmis mis de bilmem neymisde ya akilli olun biraz yani tarabzon feneri yenemezmi
hemde kendi evlerinde ikincisi fener tam kadro cikmadimi trabzonun karsisina.
bu haberde ben fener dusmanligi olarak ozellikle sivassporun arkasina saklanip yapildigi kanisindayim.
Yoksa herkes biliyorki sivasspora en cok yardim yapan kulub fenerbahce yaniliyorsam duzeltin.
ben bu sitede boyle art niyetli haberler gormek istemiyorum sevincimizi doya doya yasayalim ama kinimizi birseylerin arkasina saklanarak degil.
tesekkurler
geçen yıl bu fener sivas galatasarayı yensinde bizde şampiyon olalım diye ağzı açık bekliyodu biz yenemeyince son maça trabzon maçına yedek agırlıklı bir kadro ile çıkıp resmen maçı satmıştı. şimdi soruyorum kendi içimizdeki irlandalılara sivas gs yi yenseydi fener trabzonda pervasızca oynayıp puan kaybedermiydi yok. söz de yanımızda olan fener 2 dakkada sattı sivası ve uefa yerine intertotoya gönderdi beter olsunlar elbette hesap soruldu daha da sorulacak hesabı sorup bileti kesen futbolcularımızın ayaklarına sahip sivas maçı kimsenin banko maçı değildir. sivas asla maç satmaz. hesabıda böyle sorar. milyonlarca ueroluk fenerbahçeye futbol dersi veren tüm oyunculara tebrikler.