Alıntı:
ibrahim58-nl Nickli Üyeden Alıntı
Bazi sivasli arkadaslarin anti-yildirim tavirlarini goruyorum.
Ama bu kardeslerin icten, bjk, gs li olduklarida bilinen birsey.
Simdi BJK ve GS nin suana kadar Sivasa yaptigi ne var acaba?? Yani hangi yardim var? Sadece zarari var... ozellikle gs macinda yapilan haksizliklari gorduk.
Simdi Aziz Yildirim bedeva oyuncu verdi... zamaninda Can Arat'dan yararlandik, Gurhan gibi yetenekten yararlandik ve bedeva SERVET CETINI verdi sivasa... ve sivas bu oyuncuyu satarak birsuru para kazandi...
Simdi KUSTAHLASAN bazi kisileri goruyorum, halen bi yerlerin sevdasiyla, cigere mundar diyerek birseyler basarmaya calisiyor...
kim ne derse desin, suan sivasa en cok yardimi dokunan takim fenerbahcedir... bunu goremeyen korlerede allahtan gorme yetenegi ve bazi gercekleri gormeleri icinde, icindeki bazi sevdalari yok etmesini diliyorum..
iyi gunler
|
KArdeşime aynen katılıyorum. Adamı sevmesek bile, son 5 yıldır Fenerbahçe'nin bize katkılarını asla inkar etmemek ve unutmamak lazım.
Başkanımızı verdi, bizi 2.Ligde Şampiyon yapan Teknik Direktörümüzü (İsmail Kartal'ı) verdi, Can Arat'ı verdi, Gürhan Gürsoy'u verdi, Servet Çetin'i verdi, Onur Tuncer'i verdi. Nankör olmamak lazım. Beşiktaş ve G.Saray ne yaptı? Hiçbir şey. Kocaman sıfır. Onun için eleştiriken gözradı etmeyelim bazı gerçekleri.
Ayrıca, bu bayramın iyi geçmesi için galibiyet bile verdi.
.