ya ben hıncala hiç şaşırmıyorum onu kanal kanal dolaştırıp yorum yaptıranlara yazıklar olsun memlekete başka yorum yapacak adamı kalmadı.her seferinde bu adamı çıkarıp doksan derece tes yorum yaptırıyorlar. siz bunları kale almayın.
bu adam gitsin hülya avşarı kucağına alsın entellektüel takliti yapsın.gs tribününde öldürecekleri zor yırttı.bizi yorumcu katili yapmak isiyor heralde şaka bir yana kaale bile alınacak birisi değil...
Sorun değil Fikret hocam yaw.Zaten bilen biliyor hangi hocanın başarılı olduğunu bu ligde.3-5 tane ne idüğü belirsiz kendini spor yazarı zanneden şahsiyetler bilmese ne olacak.Bizler emin adımlarla yolumuza devam edelim.Hocamızı da kendisi istemediği müddetçe göndermeye niyetimiz yok olmamalı da.Türkiye istikrarlı bir hocanın varlığını Sivasspor'la tanıyacak inşallah...
VALLAH HINCAL YINE NE YUMURTLAMIS BILMIYORUM
AMA FIKRET ABI BÖYLE ÖFKELENDIGINE GÖRE DEMEKKI CANIMIZI YAKACAK BIR LAF SÖYLEMIS
AGZINA SAGLIK FIKRET ABI
SENDE ONU UGUR DÜNDARIN HAKIMLIGINDE TARTISMAYA CAGIR
CANINA OKU TERBIYESIZ HERIFIN BAKALIM BIR DAHA ÖYLE GICIK-GICIK GÜLECEKMI
[QUOTE=ozer10;421281]ya bülent hocayla ömür boyu anlaşması yapamaz mıyız bunu düşünmek lazım diecem düşünmeye gerek yok
BIZ SIVASSPOR KÜLÜBÜYÜZ
AK SIGORTA DEGILIZKI
HAYAT SIGORTASIDA DEGILIZ
YAA BÜLENT HOCAYI FENERBAHCE ISTERSE NE YAPACAKSIN
BAKARSIN MECNUN BASKAN BASKANLIGI BIRAKIR
BÜLENT HOCAMDA DIYE BILIRKI BEN BURDA HAVAMI-NESEMI KAYIP ETTIM
HADI BANA CÜÜÜÜS-YANI EYVALLAH