bu kadar sakat oyuncuya ragmen, mehmet yildiz i bu maclarda oynatmassa fatih terim demekdirki dalga gecmek icin cagriyor. su an milli takim da forvet oynacak ilk oyuncu mehmet yildiz omalidir
muberek bi cuma günü sana dua ediyorum ALLAH yardımcın olsun umarım terim seni dört gözüyle izler eger cagırmasaydı seni milli takıma ben kendim adına protosto edecektiM PANKARTLAR YAZACAKTIM sen fatihsen O MEHMET sen terimsen O YILDIZ arama başka yerde yıldız aramana gerek yok o burda sivasta
Görev verilirse layıkıyla yerine getireceğinden hiç şüphem yok. Ancak tek şüphem, eleştirilere boyun eğmemek için kadroda gösterip oynatmamasıdır.
Fatih Terim'i otoriteler anlamış değil ki, biz anlayamamışız, çok normal.
Dua etmesine ettik ama sadece galibiyetimizin duası kabul oldu.
Şüphelerimin gerçekleşmesine de üzüldüm aslında... Keşke dediğim olmasaydı... Medyanın baskısı ile seni kadroya dahil etti.. Ama yine yapacağını yaptı, torpilli Batuhan'lara, ne iş yaptığı bilinmeyen Mevlüt'lere, Nuri Şahin'lere yer verirken seni görmedi... Zira yine birileri gözünü kör etti... Mevlüt golü atarak hem kendini hemde gözü kör değil gözü oyulacak Terim'i de ipten aldı...
Ama unutmaki gözü açık Teknik direktör birgün bu takımın başına gelecek ve inanıyorumki Milli Takımın değişmez elemanı olacaksın.. Yeterki sen çalışmalarını devam ettir, kişiliğinden kimliğinden asla taviz verme...
dualar yetmedi.terimin görmesi için başka şeylere gereksinim var gibi.mevlüt şeytanın bacağını kırdı.dilerim sen de ankaragücü maçında güzel goller atarsın o da görmek zorunda klaır.
mertek gibi goller tabi