çok utanmaz adam bu terim hem çağırıyorsun hem böyle terbiyesezlik yapıyorsun
o utanmaz adamın yüzünden milli takımı bile tutmuyorum çok istedim bosnanın maçı kazanmasını ama yine balına yendik
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı mustafaarslan'a Teşekkür Ediyor...
gördük mehmeti oynatmadı da mewlüt erdinçi oynattı. onuda gördük nasıl oynadığını adan boş kaleye atamıyor topu yaaw neyseki yine de bitane atabildi boş kaleye...
birakin bu fatih terim dalaveresini ya mehmet yildizin kadroya cagirilmasi zaten zoraki biseydir fatih terim egerki kadro kurmakda zorluk cekmese mehmet yildiz isterse gol krali olsun cagirmaz dusununsene gecen seneyi dorduncu bitirmis bir takimdan sampiyonlugu kacirmis bi kadrodan kac tanesi milli takima cagirildi gs on fener besiktas 6 trabzon 3 veya dort veriyo biz niye bir kisiyi zorla gonderiyoz
nedeni ise arkadaslar buyuk kuluplerin fatih terim uzerindeki etkisi milli takim bit vitrin futbolculari satmak deger katmak icin vede eminimki buyuk kulup baskanlarinin hepsi fatih terimle diyalogda ve fatih terim karektersiz bi insan medyada bi suru kufur olayi cikti baskasi olsa gercek veya yalanda olsa birakir gider amma gitmiyo onda milli dava degil maddi dava var bana gore hala doymadi................
Böyle söyleme biçimi olur mu ? Ne kadar terbiyesizlik etmiş.Tam ortamını bilmiyoruz ama bu sözler gerçekten bir futbolcunun gururuna çok dokunur.Acaba hafif bir gülümseyiş ilemi dedi ? Yoksa yine eski ve sert tavırlı Terim bakışıylamı dedi ?
Biraz tartışılır desek yeridir.Bana göre futbolcuyla özel konuşup ortalıkta bahsetmemeliydi.
ben fatih terim kadar gıcık bir insan görmedim gardaş...aslan gibi mehmet yııldız varken defansın korkulu rüyası defansı zora sokacak bir adam varken gidip başka oyuncuları alması inanılır gibi değil.bosna maçında bekledikki mehmet yıldız girecek ama fatih efendi almadı inanın bosna maçını bosna bize hediye etti.fatih terim sana sesleniyorum sivasla sivaslılarla alıp veremediğin ne var aklını başına al bu da ha fazla gitmez hep şanslı oldun bu zamana kadar ama bundan sonrasına dikkat et...
Bu Konuda sivaslı105'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
BASINDAN TEPKİ ALMAMAK İÇİN ZORUNLU KALDI VE MEHMETİ ALDI,
ALDI AMA SÜS İÇİN ALDI İSTİYEREK ALMADI
BOSNA MAÇINDA ADAMLARIN DEFANSI UZUN ADAMLARDAN KURULU ORDA DEFANSI BOZACAK ADAM LAZIM AMA SEVGİLİ FATİH HOCA MEHMET GİBİ YIRTICI ALMAK YERİNE TERCİHİ BAŞKA ADAMLAR OLDU
BAZI ARKADAŞLAR FATİH HOCA ÇOK GICIK DEMİŞ GERÇEKTEN KATILMAMAK İMKANSIZ
BEN MEHMET SİVASSPORLU DİE OYNATILSIN DEMİYORUM EMİNİM HERKES BÖYLE DÜŞÜNÜYOR ÇÜNKÜ ŞUAN EN İYİ FORVETLER ARASINDA BU ADAM SEN NE HAKLA OYNATMAZSIN BU ADAMI BEN ANLAMIYORUM Kİ
FATİH HOCA VE EKİBİ BU MİLLİ TAKIMIN BAŞINDAN GİTMEDEN MEHMET HAYATTA OYNAMAZ DAHDA DOĞRUSU OYNATILMAZ BU Bİ GERÇEK...
MEHMET SİVASTA DEĞİLDE DİĞER BÜYÜK TAKIMLARIN FUTBOLCUSU OLSA HER MAÇ BANKO OYNARDI AMA BURDA İŞTE BİR ANADOLU EZİKLİĞİ YİNE ORTAYA ÇIKIYOR
YAZIKLAR OLSUN BÖLE İNSANLAR HEP BİZİ YÖNETİR ZATEN BU BİZİM ÜLKENİN GERÇEKLERİ...