--->: TOKİ Sivas'a Stat Yapacak
Aydın, Başbakan'ın Sivas porgramını değerlendirdi
Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Sivas programının başarılı bir şekilde sonuçlandığını ifade etti.
Aydın, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, 12 Ekimin Sivas için tarihi bir gün olduğunu belirtti.
Başbakan Erdoğan'ın programına ilgi gösteren Sivaslılara teşekkür eden Aydın, şunları kaydetti:
''Sivas'ta çok sayıda eserlerin açılmış olması, Sivas'a yeni bir canlılık getirdi. Başbakan Erdoğan'ın gerek vatandaşa hitaben projeler açıkladı. Bunlardan bir tanesi yeni bir stadyum yapılması, diğeri çok kapsamlı kapalı spor salonu projesiydi. Bunların taahhüdünü verdiler. Makamda görüşmelerimiz oldu. Sivas ile ilgili birçok konuyu dile getirdik. Sivas'taki gelişmelerden son derece memnun olduğunu ifade ettiler. Sivas'ın çok hızlı bir şekilde değişim içinde olduğunu, her zaman destek olacaklarını ifade ettiler. Bu da bizim heyecanımızı artırdı.''
Aydın, stadyum için yer tespiti çalışması yapıldıktan sonra TOKİ'nin stadyum projesini 2009 yılında başlatacağını kaydetti.