-->: BASKETBOL
Kepez'in salon heyecanı
Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, hizmete giren 3.500 kişilik spor salonunda Beko Basketbol Ligi’nin 2. haftasında Fenerbahçe Ülker ile oynayacakları ilk resmi maçı kazanmak istediklerini söyledi.
Kepez Belediyespor, başkanıyla, teknik heyetiyle, oyuncusuyla ve seyircisiyle Beko Basketbol Ligi’nin 2. haftasında Pazar günü saat 14.00’de oynayacağı Fenerbahçe Ülker maçına kilitlendi. Ligin ilk maçında Beşiktaş Cola Turka’ya yenilen Kepez Belediyespor, Fenerbahçe Ülker karşısında galibiyeti hedefliyor.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın hizmete açtığı 3 bin 500 kişilik çift salonlu Kepez Belediyesi Spor Salonu’nda Pazar günkü karşılaşmayla ilk resmi maç oynanacak.
Kepez Belediyespor’da ve salonda Fenerbahçe Ülker maçı hazırlıkları tamamlandı.
Kepez Belediye Başkanı ve Kepez Belediyespor Onursal Başkanı Erdal Öner de, kımızı-mavili takımın antrenmanını ziyaret ederek, teknik heyete ve oyunculara Fenerbahçe Ülker karşısında başarılar diledi. Öner, Kepez Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Alkış ile birlikte salonda yapılan hazırlıkları denetledi.
Beko Basketbol Ligi’nde zor bir fikstürleri olduğuna işaret eden Öner, ligin ilk maçında iyi oynadıkları Beşiktaş Cola Turka’ya şansız şekilde yenildiklerini söyledi. Ligde ve Avrupa’da şampiyonluğu hedefleyen Fenerbahçe Ülker ile çok zorlu bir maç oynayacaklarına işaret eden Başkan Erdal Öner, hizmete açtıkları 3 bin 500 kişilik spor salonlarındaki ilk resmi maçı kazanmak istediklerini söyledi. Ligde asansör takım olacak, denilen Kepez Belediyespor’un geçtiğimiz sezon ligi çok iyi bir yerde bitirdiğine işaret eden Öner, “Mütevazı bir bütçeyle bu sezonda geçtiğimiz yılki başarımızı bir basamak yukarıya çıkararak tekrarlayacağımıza inanıyorum. Hizmete açtığımız spor salonundaki ilk resmi maçta, takımımızdan galibiyet bekliyorum. Fenerbahçe ne kadar güçlü olursa olsun biz sahaya kazanmak için çıkacağız. Başarı için yönetime, teknik heyete ve oyuncularımıza güveniyorum. Kepez, bu sezon ligde her maça galibiyet için çıkan, savaşan, son saliseye kadar mücadele eden, kolay kolay yenilmeyen bir takım olacak.”
Antalyalılardan, Fenerbahçe Ülker karşısında Kepez Belediyespor’u yalnız bırakmamalarını isteyen Öner, “Pazar günü oynayacağımız maçta seyircimiz salonu bekliyoruz. Rakip taraftarlarla birlikte, kardeşçe, dostça maçı izleyerek Türk sporuna örnek olacağız. Bayanları da maça davet ediyorum. Salona ne kadar bayan gelirse, seyircinin kalitesi artacaktır.”
Kepez Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Alkış da Beşiktaş Cola Turka maçında takımda görülen eksikleri, hafta içerisinde yapılan çalışmalarla giderdiklerini ifade etti. Fenerbahçe Ülker maçını kazanmak için sahaya çıkacaklarını dile getiren Alkış, “Pivot pozisyonunda bir yabancı oyuncu eksiğimiz vardı. Transferle ilgili görüşmelerimiz devam ediyor. Birkaç gün içerisinde oyuncu transferini bitireceğiz. Yabancı oyuncumuzun gelişiyle tam kadro olacağız. Fenerbahçe Ülker maçına hazırız. Bu maçı kazanmak istiyoruz. Antalyalılar’dan da salonu gelerek, bizi desteklemelerini istiyoruz.” dedi.
Maçın favorisinin Fenerbahçe Ülker olduğunu belirten Kepez Belediyespor Antrenörü Sabit Hadzic de “Avrupa’da ve ligde şampiyonluğu hedefleyen, çok kaliteli yabancı ve yerli oyuncuları olan Fenerbahçe Ülker ile çok zorlu bir maç oynayacağız. Salonumuzdaki ilk maçı kazanmak için savaşacağız, mücadele edeceğiz. Maçın favorisi Fenerbahçe Ülker ama kendi seyircimiz önünde kolay kolay teslim olmayacağız. Maçı iyi hazırlandık. Pivot oyuncu sıkıntımız var ama ligdeki ilk galibiyetimizi almak istiyoruz.” şeklinde konuştu.
Kepez Belediyespor-Fenerbahçe Ülker maçı Pazar günü saat 14.00’de Karatay Lisesi’nin yanındaki Kepez Belediyespor Salonu’nda oynanacak.
|