Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Teknik Direktör

Teknik Direktör Teknik Direktör hakkindaki yorumlar

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

-->: Bir öylesin bir böyle, neyin var bana söyle?
Alt 13.10.2008, 11:07   #31
koz58
Acemi Yiğido

koz58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 44 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 koz58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: Bir öylesin bir böyle, neyin var bana söyle?

Bugün gazetelerde dolaşırken bu haberi buldum ve sizle paylaşmak istedim.

Alıntı:
SİVASSPOR'DA KAFALAR KARIŞIK

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'un, Fenerbahçe'ye Gideceği Yönündeki Haberler, Camiada Kafaları Karıştırdı.

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'un, Fenerbahçe'ye gideceği yönündeki haberler, camiada kafaları karıştırdı. Taraftarlar, Uygun'un 'Sivasspor yönetimi onay verirse Fenerbahçe'de çalışabilirim' yönündeki açıklamalarına tepkili.
Milli maç nedeniyle lige verilen arayı Antalya'da değerlendiren Sivasspor, önümüzdeki pazar günü Ankaragücü'nü konuk edecek. Antalya'dan dün dönen kırımzı-beyazlı takım, Ankaragücü maçının hazırlıklarına bugün başlıyor.

İdmana milli takım kampında olan golcü futbolcu Mehmet Yıldız katılmıyor. Ligin 6. haftasında Ankaraspor'a yenilen kırımzı-beyazlı ekipte tek hedef galibiyet. Ancak bu maç öncesi Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'un Fenerbahçe'ye gidebileceği yönünde Zaman'a yaptığı açıklamalar moralleri bozdu.

İlk 6 haftada Luis Aragonez'den beklediğini alamayan Fenerbahçe için yeşil ışık yakan Uygun, "Şartlar uygun olursa eski takımıma yardımcı olmak isterim" yönünde ifadeler kullanmıştı. Geçen yıl Sivasspor'un son haftalara kadar şampiyonluk yarışında koşturan ve yeni sezonda da başarılı bir grafik çizen Uygun'un bu açıklaması taraftarı üzdü. Futbolcuların bu açıklamalardan etkileneceği görüşünde birleşen seyirciler, Uygun'un Sivasspor'un başında kalmasını istiyor.
(CİHAN)
koz58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
--->: Bir öylesin bir böyle, neyin var bana söyle?
Alt 13.10.2008, 12:14   #32
EyüphanAydın
Usta Yiğido

EyüphanAydın - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.269 Mesajına 946 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1300 EyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yok
Standart --->: Bir öylesin bir böyle, neyin var bana söyle?

Bırakıp giden bir gün dönmek ister,Bırakın bırakın dönsünde ne kaybettiğini görsün.
Ümitlerin bittiği yerde
Abdest al ve sabahı bekle...
EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
--->: Aklı F.Bahçe'de
Alt 13.10.2008, 12:55   #33
muhsin koçak
Usta Yiğido

muhsin koçak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

416 Mesajına 603 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 843 muhsin koçak COK SEVILEN BIR KISImuhsin koçak COK SEVILEN BIR KISImuhsin koçak COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: Aklı F.Bahçe'de

sivassporla türkiye ligi ve şampiyaonlar liği şampiyonluğunu hedefliyorum diyorsun ondan sonra çıkıp fb de göreve hazırım diyorsun! bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?
muhsin koçak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 13.10.2008, 19:10   #34
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 989 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
etzel1967 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bu konuda bülent hoca gerekli açıklamayı yapar...ağzından duymadan inanmayın arkadaşlar...suizanda bulunmayın...

Umarım bu konuda Bülent Hoca'dan en kısa zamanda ciddi ve bir Yiğido'ya yakışır açıklamalar duyarız ve içimiz rahatlar.

En azından içimizi rahatlatacak açıklama yapmasa bile bizi rahatsız edip durmasın yeter!

Kalksam ve Dirilsem...
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 13.10.2008, 20:36   #35
yerliturkuaz
Usta Yiğido

yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.268 Mesajına 2.761 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1268 yerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISI

Büyük takımlarda kolay harcanıyorlar Türk anrenörler fakat her teknik adamında rüyasında büyük takım çalıştırmak vardır...

Bırakalım yolunu açalım Bülent Uygun'u Bülent Uygun yapan Sivasspor'dur arkadaşlar....

Tilkinin dönüp dolaşacağı yer tilki dükkanıdır unutmayalım...
yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.10.2008, 14:08   #36
izmirliyigido
Gast

Bence büyütmenin, abartmanın ve adamı yerden yere vurmanın hiçbir anlamı yok, bunu yapmanın zamanı da değil. Bülent Uygun 2 senedir bunu ima ediyorda takımı küme mi düşürmüş?

Veya küme düşmemeye mi oynatıyor? Zirveye oynayan bir takımımız var ve hepimizin başı dik. Bu kimin sayesinde? Hepimiz biliyoruz bunun cevabını.

Sanırım Boun kardeşimiz anti-Fenerli veya G.Saray sempatizanı.

Bülent Uygun, Fener kökenli değilde, G.Saray'lı olsaydı ve aynı şeyler gerçekleşseydi aynı tepkiyi gösterecekmiydi?

Diyelim gösterdi. Ya da Trabzonspor kökenli olsaydı, bu sefer de ona tepki gösterecektik. Beni Trabzonspor istiyor, ben Trabzonspor'un şampiyon olmasını istiyorum falan dedikçe yine hepimiz ayağa mı kalkacaktık?

Onun için bırakın böyle safsataları. Her teknik adamın geldiği bir kulüp olduğunu biliyoruz. Onu hep o forma ile görmeyelim. Sivasspor forması altında görelim. Önemli olan yaptığı işte başarılı olup olmadısıdır. Şu an başarılı mı, değil mi onu göz önüne alalım.

Başarılı olduğu için, Sivasspor adını Avrupa'ya yazdırdığı için 7 milyon Sivas'lıyı gurbette, Avrupa'da başı dik dolaştırttığı için, Anadolu'nun gururu yaptığı için biz yine onun yanında olalım, yine onu savunalım. Bundan gocunmayalım.

Aynı şeyi Bülent Korkmaz gerçekleştirseydi veya Ertuğrul Sağlam veya Samet Aybaba gerçekleştirseydi yine aynı şeyleri söylerdim. Renk önemli değil, başarı önemli. Bu konuyu da daha fazla uzatıp, temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp ortaya koymayın tadı kaçıyor. Bırakın takım iyi giderken, (zaten basın, medya ve belli bir kesim bizi karıştırmaya, başarımızı küçümsemeye çalışıyor bari) biz kendimizi karıştırmayalım.

Bunun kimseye faydası yok takımımıza zararı var. Bülent Hoca aklı başında insan, geleceği ve kariyeri için ne uygunsa onu yapar, kimseyi satmaz.

Bu forumuda burada kapatın. Böyle saçma birşey olamaz.

.

Alt 14.10.2008, 22:04   #37
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 989 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
izmirliyigido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bence büyütmenin, abartmanın ve adamı yerden yere vurmanın hiçbir anlamı yok, bunu yapmanın zamanı da değil. Bülent Uygun 2 senedir bunu ima ediyorda takımı küme mi düşürmüş?

Veya küme düşmemeye mi oynatıyor? Zirveye oynayan bir takımımız var ve hepimizin başı dik. Bu kimin sayesinde? Hepimiz biliyoruz bunun cevabını.

Sanırım Boun kardeşimiz anti-Fenerli veya G.Saray sempatizanı.

Bülent Uygun, Fener kökenli değilde, G.Saray'lı olsaydı ve aynı şeyler gerçekleşseydi aynı tepkiyi gösterecekmiydi?

Diyelim gösterdi. Ya da Trabzonspor kökenli olsaydı, bu sefer de ona tepki gösterecektik. Beni Trabzonspor istiyor, ben Trabzonspor'un şampiyon olmasını istiyorum falan dedikçe yine hepimiz ayağa mı kalkacaktık?

Onun için bırakın böyle safsataları. Her teknik adamın geldiği bir kulüp olduğunu biliyoruz. Onu hep o forma ile görmeyelim. Sivasspor forması altında görelim. Önemli olan yaptığı işte başarılı olup olmadısıdır. Şu an başarılı mı, değil mi onu göz önüne alalım.

Başarılı olduğu için, Sivasspor adını Avrupa'ya yazdırdığı için 7 milyon Sivas'lıyı gurbette, Avrupa'da başı dik dolaştırttığı için, Anadolu'nun gururu yaptığı için biz yine onun yanında olalım, yine onu savunalım. Bundan gocunmayalım.

Aynı şeyi Bülent Korkmaz gerçekleştirseydi veya Ertuğrul Sağlam veya Samet Aybaba gerçekleştirseydi yine aynı şeyleri söylerdim. Renk önemli değil, başarı önemli. Bu konuyu da daha fazla uzatıp, temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp ortaya koymayın tadı kaçıyor. Bırakın takım iyi giderken, (zaten basın, medya ve belli bir kesim bizi karıştırmaya, başarımızı küçümsemeye çalışıyor bari) biz kendimizi karıştırmayalım.

Bunun kimseye faydası yok takımımıza zararı var. Bülent Hoca aklı başında insan, geleceği ve kariyeri için ne uygunsa onu yapar, kimseyi satmaz.

Bu forumuda burada kapatın. Böyle saçma birşey olamaz.

.

Sevgili İzmirliyigido abim, bana anti fenerli ve gs sempatizanı diyerek yapılabilecek en ağır eleştiride bulundun. Halbuki beni biraz tanıyan iyi bilir, ben üçü için de anti grubuna dahilim. Bu açıdan için rahat olsun, Sivasspor'dan başka hiçbir takıma sempatim ve sevgim yoktur, bu eleştirileri de zaten Sivasspor'a duyduğum sempati yüzünden yazdım.

Aşağıdaki forumu ziyaret edersen benim üç büyültülmüşe karşı oln tavrımı daha iyi öğrenirsin. Kal salıcakla....

http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=20918

........

Kalksam ve Dirilsem...
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.10.2008, 22:16   #38
izmirliyigido
Gast

Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sevgili İzmirliyigido abim, bana anti fenerli ve gs sempatizanı diyerek yapılabilecek en ağır eleştiride bulundun. Halbuki beni biraz tanıyan iyi bilir, ben üçü için de anti grubuna dahilim. Bu açıdan için rahat olsun, Sivasspor'dan başka hiçbir takıma sempatim ve sevgim yoktur, bu eleştirileri de zaten Sivasspor'a duyduğum sempati yüzünden yazdım.

Aşağıdaki forumu ziyaret edersen benim üç büyültülmüşe karşı oln tavrımı daha iyi öğrenirsin. Kal salıcakla....

http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=20918

........
Canım kardeşim, en ağır eleştiriyi yapmak için yazmadım. Takımda herşey yolunda giderken yola taş koymayı kabullenemiyorum. Bırakın Bülent Uygun nasıl düşünürse düşünsün, hangi takımı tutarsa tutsun, hangi takıma gitmek isterse gitsin. Önemli olan şu an bize faydalı olup olmadığıdır.

Dediğim gibi bizim başımızı dik dolaştırmıyor mu? Adımızı tüm Türkiye'ye söyletmiyor mu? Daha geçen sene Şampiyonluğu son 2 haftada kaçırmadık mı? Bunlar hep başkanımızın ve Bülent hocamızın sayesinde oldu. Onun için emeğini bir çırpıda bir kenara atmayalım.

Suçlamayalım, ama gitmemesi içinde maçlarda tezahüratlar yapalım, pankartlar açalım. Unutmayın Bülent Uygun adam satmaz. Açıkça söyler ve şartlar uygun olursa gider.

Seni kırmak gibi bir maksadım yoktu, yanlış anlaşıldıysamda özür dilerim. Ama huzuru bozmayalım. Takıma sahip çıkalım.

.

Alt 04.11.2008, 22:55   #39
batujhan_1907_
Acemi Yiğido

batujhan_1907_ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

14 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 717 batujhan_1907_ SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbatujhan_1907_ SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbatujhan_1907_ SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbatujhan_1907_ SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbatujhan_1907_ SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbatujhan_1907_ SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Arkadaşlar takdir edersinizki galatasaraylılar bile fenerbahçe de çalışmak oynamak yönetici olmak ister. Ve bu fırsat insanın eline sürekli geçmez bu fırsatları değerlendirmezseniz ileride pişman olursunuz onun için bülent hocamızın fikrine saygı duymalıyız. Şimdiye kadar bize tarifi imkansız mutluluklar yaşattığı için teşekkür etmeliyiz.
batujhan_1907_ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 04.11.2008, 23:43   #40
myway
Usta Yiğido

978 Mesajına 2.692 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1086 myway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblick

Inanmam icin bulent uygunun kulagima fisildamasi lazim
myway isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
bana, bir, böyle, neyin, söyle, var, öylesin