--->: Bir öylesin bir böyle, neyin var bana söyle?
Bence büyütmenin, abartmanın ve adamı yerden yere vurmanın hiçbir anlamı yok, bunu yapmanın zamanı da değil. Bülent Uygun 2 senedir bunu ima ediyorda takımı küme mi düşürmüş?
Veya küme düşmemeye mi oynatıyor? Zirveye oynayan bir takımımız var ve hepimizin başı dik. Bu kimin sayesinde? Hepimiz biliyoruz bunun cevabını.
Sanırım Boun kardeşimiz anti-Fenerli veya G.Saray sempatizanı.
Bülent Uygun, Fener kökenli değilde, G.Saray'lı olsaydı ve aynı şeyler gerçekleşseydi aynı tepkiyi gösterecekmiydi?
Diyelim gösterdi. Ya da Trabzonspor kökenli olsaydı, bu sefer de ona tepki gösterecektik. Beni Trabzonspor istiyor, ben Trabzonspor'un şampiyon olmasını istiyorum falan dedikçe yine hepimiz ayağa mı kalkacaktık?
Onun için bırakın böyle safsataları. Her teknik adamın geldiği bir kulüp olduğunu biliyoruz. Onu hep o forma ile görmeyelim. Sivasspor forması altında görelim. Önemli olan yaptığı işte başarılı olup olmadısıdır. Şu an başarılı mı, değil mi onu göz önüne alalım.
Başarılı olduğu için, Sivasspor adını Avrupa'ya yazdırdığı için 7 milyon Sivas'lıyı gurbette, Avrupa'da başı dik dolaştırttığı için, Anadolu'nun gururu yaptığı için biz yine onun yanında olalım, yine onu savunalım. Bundan gocunmayalım.
Aynı şeyi Bülent Korkmaz gerçekleştirseydi veya Ertuğrul Sağlam veya Samet Aybaba gerçekleştirseydi yine aynı şeyleri söylerdim. Renk önemli değil, başarı önemli. Bu konuyu da daha fazla uzatıp, temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp ortaya koymayın tadı kaçıyor. Bırakın takım iyi giderken, (zaten basın, medya ve belli bir kesim bizi karıştırmaya, başarımızı küçümsemeye çalışıyor bari) biz kendimizi karıştırmayalım.
Bunun kimseye faydası yok takımımıza zararı var. Bülent Hoca aklı başında insan, geleceği ve kariyeri için ne uygunsa onu yapar, kimseyi satmaz.
Bu forumuda burada kapatın. Böyle saçma birşey olamaz.
.
|