Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Organizasyonlar

Organizasyonlar Organizasyonlar

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

--->: İstanbul Buluşması Fotoğrafları
Alt 07.11.2008, 06:44   #11
NİHAT_EKİCİ
Yiğido

NİHAT_EKİCİ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

43 Mesajına 73 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 744 NİHAT_EKİCİ Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: İstanbul Buluşması Fotoğrafları

FOTOĞRAFLARI GÖREMEDİK. ARAMAYA DEVAM İNŞALLAH BİZDE GÖRÜRRÜZ
NİHAT_EKİCİ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Cevap: İstanbul Buluşması Fotoğrafları
Alt 07.11.2008, 07:36   #12
izmirliyigido
Gast

Standart Cevap: İstanbul Buluşması Fotoğrafları

Alıntı:
albina58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu buluşma,site içi sanaldan gerçeğe uzanan dostlukların pekişmesine vesile olması yanında,var olan ama bir türlü içimizden dışarıya yansımasını göremediğimiz dinamizmimizin, yakında patlayacak bir yanardağ gibi hazırda beklediğini, fotograflarlada sabit göstergesidir.
Güzel bir sonbahar akşamı,boğaza nazır mekanda buluştuğumuz gecede adeta fikir fırtınası içinde geçen bu toplantı neticesinde,yakın zamanda yeni doğacak güneş gibi parlayacağının müjdesini vermek isterim.
Yedinci yılımızı doldurduğumuz şu günlerde,geç kaldığımız,bazı konularda profosyonelleşmek için adımlar atmamız gerektiği konusunda fikir birliğine vardığımız gibi,gelen arkadaşlarımız kadar gelmeyen arkadaşlardanda bu yönde gelen mesajlar ile yarınlara daha umutla bakıyoruz.
Rüştü ELMAS öncülüğünde başlatılan bu adım,bugün 50 000 üye kapasitesi,TÜRKİYE sıralamasında diğer sitelerinde kıskandığı raytingi ,site içi üyelerimizin dinamizmi ile çok yakında patlayacağından hiç şüphem yoktur.
Umarım,gelişen büyüyen ailemiz,bu toplantıya katılamayan arkadaşlarımızın bir dahaki toplantılarıda katılımı ile devam edecektir.

Sizlerin sayesinde çakılan bu kıvılcım çok kısa sürede bir aleve bir meşaleye dönüştü. Rüştü kardeşimin taa Almanyalardan yaktığı bu ateş önce İstanbul ve Sivas'a ve Türkiye'nin her yerindeki YİĞİDOLAR'a kadar ulaştı.

Bu, içimizde var olupta dışarıya yansıtamadığımız, kardeşliğimizin, Sivasseverliğimizin, Sivassporseverliğimizin ve Yiğidoluğumuzun sesidir. Bunun dışarıya çıkmasına sebep olan başta Rüştü Elmas kardeşim, Osman Günay kardeşim, Cahar kardeşim ve daha ismini saymadığım diğer kardeşlerimize ben kendim adıma ve SİVAS adına teşekkür ediyorum.

Günay kardeşim, dediğin gibi daha yapacak çok şeyimiz var. Bunların o toplantıda dile getirildiğini umuyorum. Ve kısa sürede faaliyete geçecek konularımızın olduğunu düşünüyorum. İnşallah Allah kısmet ederse buna benzer bir toplantıyı hepinizin katılabileceği bir İzmir gezisi organizasyonu yaparakta gerçekleştiririz.

Bu özverili çalışmanızdan dolayı sizlere, sizi ve bizi orada yalnız bırakmayan tüm Sivas'lı kardeşlerime teşekkür ediyorum. Ne mutlu sizlere, keşke bende orada olabilseydim. Ama şuna emin olun, toplandığınız saatte bende ruhen ve kalben yanınızdaydım kardeşim. Tekrar teşekkür ediyorum daha farklı organizasyonlarla da bir araya gelmeyi tüm Türkiye'ye bunu duyurmayı diliyorum.

.

Yukarıdaki Mesaj için 9 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 07.11.2008, 08:11   #13
Rallim58
Gast

Organizasyonun yapılmasında emekleri geçen arkadaşlara Osman Günay kardeşim nezdinde teşekkürlerimi iletiyorum. Bu sayfaya konuyu açarak; gerek duyurulması ve davet adına, gerekse buluşmanın görüntülerini bizlere yansıtması adına Osman Günay kardeşime tekraren teşekkürlerimi iletiyorum.

Davete icabet eden tüm arkadaşlara da çok teşekkür ediyorum. Elit ve tartışılabilecek seviyeli bir buluşma olduğu her halinden belli bir orgnizasyon olmuş. İşte böylesi organizasyonlara imrenmemek ne mümkün.

Ümit ederim böylesi elit, sohbet ve muhabbet buluşmaları tüm Sivas'lıların bulunduğu ortamlarda Sitemiz üyelerinin katılımlarını görmek dileğiyle...

Çok kısa bir not :
Osmanım yine konuşturmuşun, ellerine sağlık... Ama adını unuttum dediğin üyemizin tazminat davasına hazır ol beni çok güldürdün Allah seni ebedi güldürsün...

Sönmez gardaşımın şark keyfi ve derin sigara çekimi süper görüntü..

Caharım maşaallah her zamanki gibi... Ama sanki balkonu daraltmış gibi...

Furkan hocamın bir paket yetmezmiş gibi 2 paket sigarayla toplantıya katılması, toplantının çok uzun olmasının göstergesiydi galiba

Altuntaş ağbim gençlere taş çıkarır duruşu (kimin toprağı) baksana adam nerdeyse atletle oturacak yanında yarı yaşında gençler ceketli hırkalı, bizimki maşaallah..

Çok ciddi ve samimi bir ortamın oluşmasında katkıda ve katılımda bulunan tüm arkadaşlara teşekkürler...

Yukarıdaki Mesaj için 7 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 07.11.2008, 08:15   #14
berat.demir
Yeni Yiğido

19 Mesajına 31 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 707 berat.demir Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Ya fotoğraflarda gözlerimiz nasıl çıkmış
İyi bir geceydi. Muhabbet güzeldi.
Herkese teşekkür ediyorum.
Emeği geçenlerin emeğine sağlık.
-->: İstanbul Buluşması Fotoğrafları
Alt 07.11.2008, 08:34   #15
Abdullah DuMaN
Usta Yiğido

Abdullah DuMaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.168 Mesajına 9.556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1566 Abdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz sein
Standart -->: İstanbul Buluşması Fotoğrafları

berat abi sen ne ara bıyık bıraktın yaw.......................

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....
Abdullah DuMaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: --->: İstanbul Buluşması Fotoğrafları
Alt 07.11.2008, 08:35   #16
Abdullah DuMaN
Usta Yiğido

Abdullah DuMaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.168 Mesajına 9.556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1566 Abdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz sein
Standart -->: --->: İstanbul Buluşması Fotoğrafları

Alıntı:
Rallim58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Organizasyonun yapılmasında emekleri geçen arkadaşlara Osman Günay kardeşim nezdinde teşekkürlerimi iletiyorum. Bu sayfaya konuyu açarak; gerek duyurulması ve davet adına, gerekse buluşmanın görüntülerini bizlere yansıtması adına Osman Günay kardeşime tekraren teşekkürlerimi iletiyorum.

Davete icabet eden tüm arkadaşlara da çok teşekkür ediyorum. Elit ve tartışılabilecek seviyeli bir buluşma olduğu her halinden belli bir orgnizasyon olmuş. İşte böylesi organizasyonlara imrenmemek ne mümkün.

Ümit ederim böylesi elit, sohbet ve muhabbet buluşmaları tüm Sivas'lıların bulunduğu ortamlarda Sitemiz üyelerinin katılımlarını görmek dileğiyle...

Çok kısa bir not :
Osmanım yine konuşturmuşun, ellerine sağlık... Ama adını unuttum dediğin üyemizin tazminat davasına hazır ol beni çok güldürdün Allah seni ebedi güldürsün...

Sönmez gardaşımın şark keyfi ve derin sigara çekimi süper görüntü..

Caharım maşaallah her zamanki gibi... Ama sanki balkonu daraltmış gibi...

Furkan hocamın bir paket yetmezmiş gibi 2 paket sigarayla toplantıya katılması, toplantının çok uzun olmasının göstergesiydi galiba

Altuntaş ağbim gençlere taş çıkarır duruşu (kimin toprağı) baksana adam nerdeyse atletle oturacak yanında yarı yaşında gençler ceketli hırkalı, bizimki maşaallah..

Çok ciddi ve samimi bir ortamın oluşmasında katkıda ve katılımda bulunan tüm arkadaşlara teşekkürler...
Rallim58 abime aynen katılıyorum

Sivas'taki gençler örnek alın, Onlar iş güç demeden katılıyor burada boş gezenler bile gelmiyo yaw

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....
Abdullah DuMaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 07.11.2008, 08:40   #17
Arif Coşkun
Usta Yiğido

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

138 Mesajına 217 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1001 Arif Coşkun isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Kasım ayının serin bir akşamında,
Yoğun İstanbul trafiğine aldırmadan bir yola çıkmıştık. Bu yol bizleri farklı mekanlardan farklı diyarlardan gelerek bizleri bir noktada buluşturma yolu olmakla beraber, ayrıca sanal ortamda oluşan arkadaşlıkların dostlukların gerçeğe dönüştürme yoluydu da.
Büyük bir heyecan ve arzuyla bir an evvel verilen saatte orada olma gayreti ve telaşı içinde birazcık gecikmeli olarak buluşma yerine ulaştığımda,
Rüştü Elmas, Cahar, Albina58, Recep Yüksel, Sultanşehirli, BOUN, Furkan, YiğidoSebo, Günay, Ömer Coşkun, Osman Coşkun, SÖNMEZ, berat_demir
arkadaşların yüzlerindeki samimi içten sevgi ve saygı dolu ifadeyi fark etmek o anı yaşamak çok farklı ve anlamlı bir duyguydu.
Bizleri orada bir araya getiren hiç bir şahsi kişisel bir şey asla yoktu. Hepimizin ortak olduğu hiç ama hiç unutamadığı özlemle kalbinin baş köşesinde sakladığı her aklımıza geldğinde heyecan duyduğumuz biricik Sivas'ımızdı.
İleriye dönük, atılımların ve dahai pek çok konuların geçtiği ve temelinin atıldığı bu toplantıda ben inanıyorumki ileride çok daha güzel şeylerin yaşanacağı oluşumlar gerçekleşecktir.
Hafta içi olmasına rağmen bu çağrıya büyük fedakarlık göstererek katılan yaklaşık 25 yiğidonun hepsine sonsuz teşekkürlerimi iletiyor ve bir başka zaman başka bir toplantıda yeni dostluklar adına, birlik dayanışma adına daha geniş katılımların olmasını diliyorum.
Herkese sevgi ve saygılarımla.
Alt 07.11.2008, 10:31   #18
davulcu
Usta Yiğido

davulcu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

734 Mesajına 1.083 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 896 davulcu FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

katılan herkese teşekkürler

birkez daha ispatlamış oldukki yiğidolar daima omuz omuza..

sivass
Alt 07.11.2008, 10:48   #19
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

239 Mesajına 440 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 990 abircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDI

erken ayrılmanın pişmanlığını hala yaşamaktayım, dün akşam evde eşimle beraber forumları okuyup neleri kaçırdığımı anlattım , yanlış bir zamanda akşam evde misafir ağırladık bunun gazabına geldim, biliyordum bir sürü kılıbıklık espirisine muhatap kalacağımı ama olmadı o akşam kısmet değilmiş, ama inşallah bir sonraki buluşmamızı büyükşehir belediye maç gününe yapalım lütfen

7 aralık 2008 büyükşehir belediye maçı günü buluşalım, maç öncesinde biraraya gelelim isterim ne dersiniz arkadaşlar? bir değerlendirin derim bu teklifimi
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı abircan'a Teşekkür Ediyor...
Alt 07.11.2008, 11:10   #20
Arif Coşkun
Usta Yiğido

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

138 Mesajına 217 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1001 Arif Coşkun isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
erken ayrılmanın pişmanlığını hala yaşamaktayım, dün akşam evde eşimle beraber forumları okuyup neleri kaçırdığımı anlattım , yanlış bir zamanda akşam evde misafir ağırladık bunun gazabına geldim, biliyordum bir sürü kılıbıklık espirisine muhatap kalamcağımı ama olmadı o akşam kısmet değilmiş, ama inşallah bir sonraki buluşmamızı büyükşehir belediye maç gününe yapalım lütfen

7 aralık 2008 büyükşehir belediye maçı günü buluşalım, maç öncesinde biraraya gelelim isterim ne dersiniz arkadaşlar? bir değerlendirin derim bu teklifimi
Evet güzel bir fikir,
Bunu yapabiliriz vede çokda güzel, olur, RECEP YÜKSEL gardaşım, haydi bakalım top sende göster kendini
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
buluşması, fotoğrafları, İstanbul