Alıntı:
Büyüksün61 Nickli Üyeden Alıntı
Averajla liderlik koltuguna idareten oturdunuz sizleri tebrik ediyorum ama şunu belirtmek isterim forumunuzda gezerken Trabzona iyi oldu hamsicikler tarzı şeyler söylemişsiniz ilkin buna çok üzüldüm Trabzona gelen arkadaslarınız beni de tanır sizin forumunuz adresini onlardan aldım duyunca üzüldüm yazık biz hakemlerle yenildik golümüz verilmedi ofsayttan gol yedik 80 dk mücadele ettik iyi oynadık gerçi iyi oynayana puan vermiyorlar ama anadolu konusunda biz çok hassasız aynı hassasıyeti sizlerden beklerdik ama eskişehirsporlular ve kocaelisporlular haricinde üzülen görmedik demek ki herşey bize karşıymış ama gün olur devran döner bir gün ''Adalet'' size de lazım olur aynı geçen sene başınıza gelenler gibi........
Saygılar
|
kardesim sizi asagilayanlar varsa ayip tabi ki liderlik koltuguna idareten oturdunuz demekle inceden sen de ayip etmiyor musun? tebrik etmekle de o kabaligi hafiften örtme uyanikligi var gibi. neyse.
trabzon macini izlemedim, eger hakem mac boyu ters kararlarla maci katletti veya trabzonlu futbolculari gerdiyse bilemem ama kastettigin 2 pozisyonsa yaniliyorsun. sercan cok akilli koso yapti, girdi cikti, yanlis görmediysem ofsayt degildi. umut'unki bal gibi ofsaytti, yani onu da hakem hatasi diye tartismaya acmak ayip bence.