Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Futbolcular

Futbolcular Futbolcularin Performanslari Ve Diger Mevzulari

Anketimiz: Penaltinin suclusu kimdi?
Hakki'ydi, daha dikkatli olmasi gerekirdi. 15 44,12%
Orta hakemdi, Hakki'yi daha iyi uyarabilirdi. 7 20,59%
Yan hakemdi, orta hakemin maci devam ettirdigini Hakki'yla konusurken soyleyebilirdi. 11 32,35%
Omer Cavusoglu, Aziz Ustel ve Serhat Ulueren gibi ne dedigini bilmeyen kisilerdir, mevzuyu bu boyutlara getirmeye gerek yoktu. 15 44,12%
Birden Fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 34. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Bence Hakki Hakli
Alt 13.09.2005, 07:38   #21
KRaL
Yeni Yiğido

KRaL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 KRaL isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Daumen hoch Bence Hakki Hakli

Çıplak gozle seyrettim yardımcı hakem bayrağını salladı

ve kaptanımız hakkı'nın mustafa culcuya sırtı donuktu

o yuzden mustafa culcuyu gormemis olabilir.....

Yinede olsun canın saolsun kaptanımız Hakkı

Sen gereken cevabı sahada en ii sekilde verirsin
KRaL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 13.09.2005, 07:58   #22
serrkann58
Tecrübeli Yiğido

serrkann58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 serrkann58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

HAKKI BABA SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN

İnsanları kaybetmek çok kolaydır ama kazanmak çok zordur o yüzden herzamankinden bile daha çok destek vermeliyiz HAKKI BABAYA sen üzülme bunların hepsi geçer.......
Alt 13.09.2005, 08:07   #23
habercim
Acemi Yiğido

habercim - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 habercim ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart eleştiri yapanlar hakkıyı bir hafta sonra nasıl övecekler merak ediyorum.

Süper lig başlayalı 5 ahfta oldu ama .ilk 4 haftada Sivasın Hakkısı var diyenler Hakkın varsa porblem yok diyenler .Galatasaray maçında iki hakemin kendi aralarında yaşadıkları anlaşamamanın faturasını Hakkının çekmesini istediler.ben maçı 90 dakika saha içindee Galatasaray kalesi arkasında seyrettim...
bazı korkaklar(basın mensupları )gelmesede yanımıza .Galatasaray kalesi arkasında 3 gazetecei olarak maçı takip ettik.
Hakkıyla maç sonrası da konuştum.Sivasa dönüşte hava alanında da konuştum.
Çok üzgündı ama belli etmiyordum Moral verdim kendisine .Sivaslının yanında olduğunu söyledim..
şimdi ben Bütün Sivas ve spor camiasının destek vermesini istiyorum...
Hakkı acemi bir futbolcu değildir(13 yıllık profosyonellik hayatı vardır.
Star tv De serhat Uluerenin dediği gibi eşeklik etmemiştir.Eşekliğin büyüklüğünü o yorumla serhat ulueren yapmıştır.
Gelelim kendini futbol yorumcusu zanneden Fanatik tirbün taraftarı desek daha iyi olur Ömer Çavuşoğluna.Magazainci ellerinde viski şişelerei ile tirbünd emaç yorumu yapan Aziz Üstele .Kardeşim utanın ..istanbulda yaşıyorsunuz..
Galatasaray maçına gelmiyorusnuz.Birde çıkıp şov yapıyor .Hakkı gibi insanlık ve karakter olarak değerli bir fubolcuya geri zekalı diyorsunuz.Yazık CNN Türk Gibi bir kanal sizi yorumcu diye programa alıyor.kalitesini sıfıra indiriyor.bURDAN söylüyorum.CNN türkte iki yorumcununda ömrü uzun olmayacak.
hakkıya sonuna kadar destek tam destek ..
siz bana maille ulşaın ben hakkıya daha önceki yazılan ve bundan sonra yazacağınız mailleri ulaştıracağım
.
sevgiyle kalın.
mustafaates71@mynet.com
Alt 13.09.2005, 08:11   #24
skywriter
Tecrübeli Yiğido

9 Mesajına 29 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 813 skywriter FAZLA SÖZE GEREK YOKskywriter FAZLA SÖZE GEREK YOKskywriter FAZLA SÖZE GEREK YOK
Reden

Cok guzel yazmissin Mustafa abi, eline saglik. Senden bir ricam var, Hakki'yi gordugunde firsati olursa bu yazdiklarimizi okumasini soyleyebilir misin?

Bu arada, mac baslamadan once ve mac sonrasi roportajlar sirasinda birkac defa Lig TV goruntulerine yansidin, karizmani yine konusturuyordun
skywriter isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
sen bir numarasın kaptan...
Alt 13.09.2005, 08:52   #25
omerkocyigit
Yeni Yiğido

omerkocyigit - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 omerkocyigit ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Daumen hoch sen bir numarasın kaptan...

sen bu şeyleri kafana takma Hakkı baba sen bir numarasın... helal sana...
Alt 13.09.2005, 09:58   #26
CÜSSKB-Aynur
Usta Yiğido

CÜSSKB-Aynur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

64 Mesajına 176 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1030 CÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz sein

Ts. maçında, taraftarın Hakkı yı tribüne çağırarak özel tezahüratla destek vermesi, çiçeklerle karşılaması onun moralini düzeltmek bakımından iyi olur.
Alt 13.09.2005, 10:15   #27
skywriter
Tecrübeli Yiğido

9 Mesajına 29 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 813 skywriter FAZLA SÖZE GEREK YOKskywriter FAZLA SÖZE GEREK YOKskywriter FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
Orhan_Nilay Nickli Üyeden Alıntı
Ts. maçında, taraftarın Hakkı yı tribüne çağırarak özel tezahüratla destek vermesi, çiçeklerle karşılaması onun moralini düzeltmek bakımından iyi olur.
Harika fikir...
skywriter isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
SEVGİLİ HAKKI HOCAOĞLU
Alt 13.09.2005, 10:46   #28
HAMDI
Yeni Yiğido

HAMDI - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 HAMDI ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Böse SEVGİLİ HAKKI HOCAOĞLU

Sevgili Hakkı tamam bir hata yaptın bunu tüm futbolseverler olarak kabul ediyoruz.burda senin hatan kadar yan hakemin de hatası var ama sen profosyonel futbolcusun ki hakem düdük çalmadan topu eline alman hata idi ama canın sağolsun be yiğidom yanlız sana yapılanlar haksızlıktır.Heleki star tv denen kanalda pazar günü ULUEREN denen adam maalesef kişiliğini kaybetmişki kalkıp milyonların önünde sana eşşek kelimesini söyleyecek bunu sana söylemesi tüm sivaslılara söylemesidir.burda tüm sivaslılar olarak sesimizi yükseltelim.Trabzon maçında açalım bir pankart bak görsün kim eşşek yazıklar olsun serhan ULUEREN denen adam yazıklar olsun Star Tv böyle kişilikler yanınızda barındırdığınız için unutmayınki startv devletin televizyonu UZAN denen adamların değil geçti borun pazarı sür eşşeğini unutma
HAMDI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 13.09.2005, 13:00   #29
Kibrisli
Tecrübeli Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

381 Mesajına 949 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 814 Kibrisli isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Hakkı gibi bir oyuncunun bunu yapması çok garip. Takımın 1. lig deneyimi olan futbolcusu ve 2. Kaptan. Ama olsun herkes hata yapar Hakkı sezon başında attığı gollerle burada olmamızı sağlayan insan ha 1-0 ha 2-0 olsun be Hakkı. Ümit KARAN gol krallığını Centilmen ouncu ödülünden daha çok istiyor. Sherer ingiltere liginde penaltı olmayan bir pozisyonda penaltı verildi ve dışarı attı. Karan adam olsaydıda Taca atsaydı o topu biz de bütün dünya da alkışlasaydı.
Hakkı taraftar arkanda Hep destek Tam destek
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 13.09.2005, 13:03   #30
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1314 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Arkadaşlar bugün saat 16:00 da 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği olarak kaptanımız Hakkı HOCAOĞLUNA destek vermek için tesislere gidiyoruz...Kendisine çiçek vereceğiz...Burada yazılan bütün mesajları kaptanımıza ileteceğiz...
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır