Böylesine anlamlı organizasyonda bulunduğum için çok mutlu oldum. Keşke Sivas’ta yaşayan üyelerimizin çoğunluğu bu anlamlı bayram buluşmamıza katılmış olsalardı..Bu tür organizasyonlar birlik ve beraberliği, dostluğu,kaynaşmayı, paylaşmayı, tutkunluğu artırır ve herkesi tek çatı altında toplayıp aile oluşturur.
İyi ki gittim, iyi ki katıldım. Bu ailemizin sıcak ve yüreği güzel canları ile tanıştım. Bayan olarak tektim ama hiç yalnız hissetmedim kendimi. Eşim ve ben kendimizi evimizde gibi hissettik. Sıcak ortamda saygıdeğer üyelerimizle aynı havayı solurken , sıcacık çayımı yudumlarken zamanın nasıl geçtiğini anlayamadık bile. Bu ailemizin ferdi olduğumdan dolayı içimden ne şanslıyım dedim.
Bu güzel organizasyonda emeği geçen ve aramızda bulunan herkese sonsuz teşekkür ederim.İnşallah bu tür buluşmalarımız daha sık ve daha çok katılımcılarımız ile olur. Aramızda olamayan saygıdeğer üyelerimize diyorum ki: Bence bu güzellikleri bir daha kaçırmayınız…
www.sivasspor.com ve
www.sivaslilar.net sitemize duygularımı aşağıdaki mısralarım ile anlatmaya çalıştım.
SİVASSPOR COM VE SİVASLİLAR NET
Sivasspor ,Sivaslilar iyi ki varsın
Bahçende gülleri, bize sararsın
Alırız bir demet, paylaşırız biz
Bütün güllerine hayat sunarsın
Bir gün göremezsem, özlerim seni
Koklamak isterim, mis güllerini
Hep birlikte atar yüreklerimiz
Bütün güllerine sevgi sunarsın
Sitemizde sevgi, saygı, dostluk var
Hepimiz can ciğer, tutkunluk sarar
Paylaştıkça güler, bu gözlerimiz