ibrahim dagaşan gerçekten sivasspor için busenenin harika transferlerinden bir tanesi.ben bursada iken de biliyorum inegole gelmışti ,bursa aldı ikinci ligde bursayı çıkarttılar.ama raşit çetinelin genc mıllı takımdan talebesi ama yınede kadroya gıremedi şanssızlık bulent hoca bu işi biliyor ,pasları super aleksgibi valla.takım harika.
ilk defa belkide bir fransa dogumlu hemde sivasli bir oyuncu geldi sivasspora basarilarinin devamini diliyorum
hayrettin artık eski günlerine dön.
Bugun Ki Trabzon Macında Müthiş Oynadı Blica İle birlikte Sahanın Yıldızıydı. Tebrik etmek lazım gecen sezon sadece 3 maçta forma giyip şimdi böyle bir oyun ve mucadele ortaya koymak kolay değil üzerinde durulması gereken bir oyuncu...
Trabzon Macında Tamam Blica Cok Cok İyi Bir Oyun ortaya Koydu Ama O Maçta En Az Blica Kadar Bahsetmeye değer Bİr oyuncu daha Var ki oda İbrahim DAĞAŞAN Neden Gerekli İlgiyi ve Taktiri İbrahim İçinde Göstermıyoruz ?
ibrahimin alınmasının ne kadar doğru olduğu ilerleyen süreçte daha iyi anlaşılmaya başladı.Görüldü ki ibrahimin yeri sivasmış
herşey yerinde güzeldir boşuna dememişler
valla ben cok begendim,orta sahada hic bos durmuyor,ortalarida cok güzel,takimda yer bulacak kapasitede bi oyuncu,ayrica fransa degil,sivas dogumlu diye duydum,net bi bilgisi olan varsa yazsin.