Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 19.08.2005, 10:49   #21
Dağcı
Usta Yiğido

Dağcı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

99 Mesajına 134 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 902 Dağcı BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Sayın Valimiz dün stadyumu gezerek basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı;

. . .

Stadyum örnek bir çalışma olacak.
Vali Dr .Hasan Canpolat ise; stadyumu bir an önce bitirebilmek için hız konusunda üzerimize düşen ne ise yapıyoruz.Eminim ki tamamen 4 Eylül Stadyumunda inşaat işi sona erdiğinde bırakım maç izlemeyi gezmesi bile keyif verici bir stadyum bulacaksınız.Stadyum işi normal şartlarda belirlenen programında üzerinde hızlı gidiyor.Bu iş öyle şurayı yıkalım,burayı kapatalım yada açalım.Tribünü yükseltelim,alçaltalım.Biri gelsin üstünü kapatsın.Direkleri dikip ışıklandırmayı yapalım muhabbetindeki gibi olmuyor.Bu işlerin hepsinin bir müsaadesi,kağıt üzerinde projesi ve onayı var.Biz elimizden geldiği kadar bu süreçleri engel görmeden takılmadan geçmek istiyoruz.İnanın stadyum konusunda iş ağır gidiyor,Bu stadyum sezon sonuna kadarda yetişmez gibi bazı eleştiriler duyuyorum ve çok üzülüyorum.Biz kendi adımıza Valilik ve Özel idare olarak ,Geçlik Spor il Müdürümüz Salim Kılıç bey ve Yüklenici Firma İnal İnşaat yetkilileri ve çalışanları herkes büyük bir heyecan içinde ortaya çıkacak olan çok güzel bir tabloyu görmek için sabırsızlanıyoruz.”dedi.

Yeni Ülke

"Bir saniyesine bile hakim olamadığınız, hükmedemediğiniz bir hayat için, bir dünya için, bu kadar fırıldak olmanın anlamı yoktur."
Muhsin YAZICIOĞLU
Dağcı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Stad'la İlgili Önemli Acıklamalar!...
Alt 19.08.2005, 11:49   #22
Bilmiyorum
Tecrübeli Yiğido

Bilmiyorum - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Bilmiyorum ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Stad'la İlgili Önemli Acıklamalar!...

UEFA kriterlerine uygun hale getirilmesi yönünde çalışmalar yapılan 4 eylül Stadyumu her akşam Sivassporlu taraftarların, sporseverlerin ziyaretçi akınına uğruyor 4 Eylül Stadyumunun önceki akşam konuğu ise İlimiz valisi Dr.Hasan Canpolat oldu. Zaman zaman 4 Eylül Stadyumundaki çalışmaları yerinde görmek ve bilgiler almak ve fikir alışverişinde bulunmak için inşaat alanına gelen Canpolat, Gençlik Spor İl Müdürü Salim Kılıç, Stadyum işini yapan yüklenici firma temsilcileri İnal İnşaat yetkililerinden Stadyumun son durumu hakkında bilgi aldı.

Her şeyi ile bitmiş bir stad yapıyoruz
Gençlik Spor İl Müdürü Salim Kılıç yaptığı açıklamada Türk sporuna gerçekten çok güzel bir stadyum kazandırma gayreti içerisindeyiz. Biz bu kadar gayret ve azimle çalışırken bazen duyduğumuz gerçek bilgilere dayanmayan ağır eleştiriler bizi üzüyor.Herkesten çok bu stadyumun bitmesini isteyenlerden biri benim.Amacımız her şeyi ile giriş yolundan, park alanına kadar tamamlanmış bir stadyumu sporseverlerin hizmetine sunmak. Liglere verilecek bir hafta ile birlikte Trabzonspor maçına her şeyi ile tamamlanmış bir 4 eylül Stadyumu bulacaksınız. Az bir zaman kaldı.Taraftarımızın heyecanına katılıyorum. 38 yıllık bir hasretten sonra elbette takımlarını burada izlemek isteyeceklerdir. dedi.

Stadyum örnek bir çalışma olacak
Hasan Canpolat ise; stadyumu bir an önce bitirebilmek için hız konusunda üzerimize düşen ne ise yapıyoruz. Eminim ki tamamen 4 Eylül Stadyumunda inşaat işi sona erdiğinde bırakım maç izlemeyi gezmesi bile keyif verici bir stadyum bulacaksınız. Stadyum işi normal şartlarda belirlenen programında üzerinde hızlı gidiyor. Bu iş öyle şurayı yıkalım, burayı kapatalım yada açalım. Tribünü yükseltelim, alçaltalım. Biri gelsin üstünü kapatsın. Direkleri dikip ışıklandırmayı yapalım muhabbetindeki gibi olmuyor. Bu işlerin hepsinin bir müsaadesi, kağıt üzerinde projesi ve onayı var. Biz elimizden geldiği kadar bu süreçleri engel görmeden takılmadan geçmek istiyoruz. İnanın stadyum konusunda iş ağır gidiyor, Bu stadyum sezon sonuna kadarda yetişmez gibi bazı eleştiriler duyuyorum ve çok üzülüyorum. Biz kendi adımıza Valilik ve Özel idare olarak Salim Kılıç ve Yüklenici Firma İnal İnşaat yetkilileri ve çalışanları herkes büyük bir heyecan içinde ortaya çıkacak olan çok güzel bir tabloyu görmek için sabırsızlanıyoruz.”dedi.

Çatı değişsin
Vali Dr. Hasan Canpolat; Stadyumda maraton tribününün en üst noktasındaki 22. basamağa kadar çıkarak beraberindekilerle birlikte stadyumun son halini izledi. Şu an mevcut kapalı tribün üzerinde bulunan demir çatınında değiştirilmesi yönünde Salim Kılıç’tan çalışma yapmasını istedi.

Koltuklara Numara veriliyor
4 Eylül Stadyumundaki döşenen bütün koltuklara numara verilmeye başlandı. Kırmızı ve Beyaz renkteki koltuklara siyah renkte vurulan numaralar görünümü bir başka güzelleştirdi.

Stadyuma giriş çıkış çift yönlü olacak
4 Eylül Spor Kompleksi alanına giriş–çıkış ayrı yollardan çift yönlü olarak yapılacak. Amatör futbolculara yıllarca soyunma odası olarak hizmet veren ve hakem odalarınında bulunduğu eski bina yıkılarak alanın temizliği yapıldı. Gençlik Spor İl Müdürü Salim Kılıç; Stadyum ve spor kompleksimizin bulunduğu alana girişten itibaren yapacağımız değişikliklerle ilimize gelenlerin beğeni ile bakacağı bir çalışma içerisindeyiz.” dedi.

Dev ekran televizyon konacak
Kılıç; 4 eylül stadyumunun Kapalı Spor salonu tarafındaki kale arkasına dev ekran televizyon yerleştireceklerini reklam panosu ile birlikte dev monitörün buraya monte edileceğini söyledi. Kılıç her iki takım için yapılan soyunma odalarının ise onarım ve yenileme işinin tamamen bittiğini açıkladı.

Sivasspor Kulübü 49 Yıllığına 4 Eylül Stadyumunu istedi
Öte yandan Yönetim Kurulunun 4 Eylül Stadyumunu 49 yıllığına kiralamak için Gençlik Spor Genel Müdürlüğüne müracaat ettiği belirtildi. Eğer bu proje gerçekleşir Spor Genel Müdürlüğünden onay çıkar 4 Eylül Stadyumu Sivasspor Kulübüne verilirse Protokol tribünü harici bütün sorumluluğun Sivasspor kulübüne ait olacağı belirtildi. Yeniulke
Bilmiyorum isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.09.2005, 14:50   #23
arslandayi
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 arslandayi ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

insallah 4 eylül stadımız kısa sürede biter
arslandayi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.09.2005, 15:08   #24
PuSSaT
Yeni Yiğido

PuSSaT - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 PuSSaT ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Daumen hoch

Allahın belası olimpiyat stadının doldurulması çok zor yeri gerçekten çok kotu ınönu ayarlanmalı bence bjk nın yönetiminde 2 tane sivaslı yönetici var Rıza var yanı bıraz kulıs yapsak ızınverırler bızde stadı full çektiririz
PuSSaT isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır