Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Vee Mehmet Yıldız Gitti !..
Alt 28.12.2008, 22:45   #491
serhatcan
Tecrübeli Yiğido

153 Mesajına 254 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 755 serhatcan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Vee Mehmet Yıldız Gitti !..

arkadaşlarr sivassporun ilerisi için,iyi bir yapılanmaya gitmesi için mehmet yıldızın da sivasta görevini tamamladığı için en doğru karar gitmesi. bende mecnun başkan doğru yapıyor.. mecnun başkan kadar kimse düşünemez sivası. kendi günlük egolarınız için sivasın geleceğiyle oynamayın.mecnun başkan en doğrusunu sen yapıyorsun. destekliyorum.
serhatcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.12.2008, 22:46   #492
lutfiakarcay
Yeni Yiğido

lutfiakarcay - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 lutfiakarcay isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
lu4 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ümitin gitmesine razıyım fakat 3.5m € fazla bir rakam o paranında ortası bulunursa mehmet yıldıza değer kanısındayım

ümit karan,aydın ve artı 2 milyon euro iyidir..
lutfiakarcay isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.12.2008, 22:46   #493
serhatcan
Tecrübeli Yiğido

ÜZERİNE BASA BASA SÖYLÜYORUMMMM. 1 FUTBOLCU BİR KLÜBÜN HERŞEYİYSE O KLÜBÜN GELECEĞİ YOK DEMEKTİR.
Bu Konuda serhatcan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 28.12.2008, 22:48   #494
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1181 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI

Mehmet ve Musa ikide bir "her oyuncu İstanbulda oynamak ister" diyerek benim gözümde ciddi prestij kaybetti.
Yahu analyın,o takımlarda şampiyon olmakla olmamak arasında sadece 1 yıllık fark var,ama burda bir rüya ,40 yıllık özlem var..
Burda şampiyon olursanız heykelinizi dikeriz,orda olursanız sıradan bir şey olur..
Burda taraftar sizi koşulsuz sever,orda iki maç sonra yuhalanmaya başlarsınız..
Burda tarafatr şampiyonluk rüyasıyla yatar kalkar,ordaysa sıradan hayattır..
orda şampiyon olursanız hiçbir şey değişmez,ama burda olursanız her şey değişir..

NE OLUR ANLAYIN ARTIK!!!!
Alt 28.12.2008, 22:48   #495
AleminKralli
Yeni Yiğido

AleminKralli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 607 AleminKralli FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
lutfiakarcay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ümit karan,aydın ve artı 2 milyon euro iyidir..
ba eyer böyle dedigin gibiyse süper olur ama 3.5 ve 3 fudbolcu cok fazla
AleminKralli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.12.2008, 22:52   #496
dalgic10
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 dalgic10 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Selam arkadaşlar ben Galatasaray lıyım.Yorumlarınıza biraz göz gezdirdim ve konuya biraz duygusal yaklaştığınızı gördüm.Önce sizin tarafınızdan bakıyorum olaya.M.Yıldız Sivasspor için çok önemli bir futbolcu.Basın sözcünüzün dediği gibi 50 m$ da verseler satmayız lafı biraz saçma ve mecazi oldu.Tabiki bu laf M.Yıldız ın takım için ne kadar önemli olduğunu kanıtlarcasına idi.Çoğu arkadaşlar kızıyor feryad ediyor.Sivasspor gibi Anadolu kulupleri eğer transfer dedikoduları doğru ise bu fırsatları kaçırmamalı.Çünkü bu tür kulüplerin iyi gününde herkes yanındadır.Taraftarı sponsoru yönetimi kardeşleri kısaca herkes.Ama kötü günde kimse yüzüne bakmaz.Bu kötü günleri görmemek için,maddiyat çok önemli.Bir Mehmet gider 10 Mehmet gelir.Ama 10 Sivasspor gelmez.Servet ayrıldı Sivasspordan hissettinizmi hayır.Ben hep şu görüşü savunurum BİR TOPCU PARA EDERKEN SATACAKSIN.Bunun başka kuralı yok.Necati ye iki sene önce teklifler vardı Avrupadan 5 milyon vermişlerdi.Yönetim burun kıvırdı 10 milyondan aşağı olmaz demişti.Biraz gerçekçi olalım.Galatasaray Baros u 5 e aldı.Mehmet i söylenen rakamlara satın bence çok iyipara kazanmış olursunuz.Sonra Mehmet gelmiş 27 yaşına 1-2 sene sonra belkide bedava ya gönderecek yer arıyacaksınız.Bakın bizim taraftarın Ümit ve Nonda ya söylediklerine.Geçen sezon ikiside kraldı bu sene sutlayacak takım arıyorlar.Bence bu transferde söylenen rakam ve takas doğru ise hiç yönetiminize, topcunuza ve hocanıza kızmayın dahada alkışlayın.

Gelelim kendi takımım tarafındaki fikirlerime.Az önce Sivasspor un menfaatleriyle yaklaştım olaya.Şimdi Galatasaray tarafından bakacağım.M.Yıldız bizim takım sistemine,oyun yapısına ve görüşüne uygun bir isim.Ama ne varki piyasada gezen para + oyuncu takası çok aşırı maliyetli.Galatasaray Lincoln ü:5 e Baros:5 e Meira yı :5 e aldı.Bu oyuncular Dünya piyasasında ismi olan oyuncular.Malasef Mehmet bu isimlerin yanında bu kadar para edecek bi oyuncu değil.Ben bu fiyatlara Mehmetin transferine karşıyım.Bu transferi şu cümle özetle sanırım

NE GARİP BİR TRANSFER ALANDA RAZI DEĞİL , SATANDA !
dalgic10 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.12.2008, 22:57   #497
lutfiakarcay
Yeni Yiğido

lutfiakarcay - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 lutfiakarcay isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Unglücklich Cevap: Vee Mehmet Yıldız Gitti !..

bu transfer olayı bir kez daha ortaya koyduki,ne yazık ki anadolu takımları şampiyon olmayı zerrece akıllarından bile geçirmiyorlar..
halbuki memleketimin takımından çok umutluydum şahsen..
lutfiakarcay isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.12.2008, 23:05   #498
serhatcan
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
dalgic10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Selam arkadaşlar ben Galatasaray lıyım.Yorumlarınıza biraz göz gezdirdim ve konuya biraz duygusal yaklaştığınızı gördüm.Önce sizin tarafınızdan bakıyorum olaya.M.Yıldız Sivasspor için çok önemli bir futbolcu.Basın sözcünüzün dediği gibi 50 m$ da verseler satmayız lafı biraz saçma ve mecazi oldu.Tabiki bu laf M.Yıldız ın takım için ne kadar önemli olduğunu kanıtlarcasına idi.Çoğu arkadaşlar kızıyor feryad ediyor.Sivasspor gibi Anadolu kulupleri eğer transfer dedikoduları doğru ise bu fırsatları kaçırmamalı.Çünkü bu tür kulüplerin iyi gününde herkes yanındadır.Taraftarı sponsoru yönetimi kardeşleri kısaca herkes.Ama kötü günde kimse yüzüne bakmaz.Bu kötü günleri görmemek için,maddiyat çok önemli.Bir Mehmet gider 10 Mehmet gelir.Ama 10 Sivasspor gelmez.Servet ayrıldı Sivasspordan hissettinizmi hayır.Ben hep şu görüşü savunurum BİR TOPCU PARA EDERKEN SATACAKSIN.Bunun başka kuralı yok.Necati ye iki sene önce teklifler vardı Avrupadan 5 milyon vermişlerdi.Yönetim burun kıvırdı 10 milyondan aşağı olmaz demişti.Biraz gerçekçi olalım.Galatasaray Baros u 5 e aldı.Mehmet i söylenen rakamlara satın bence çok iyipara kazanmış olursunuz.Sonra Mehmet gelmiş 27 yaşına 1-2 sene sonra belkide bedava ya gönderecek yer arıyacaksınız.Bakın bizim taraftarın Ümit ve Nonda ya söylediklerine.Geçen sezon ikiside kraldı bu sene sutlayacak takım arıyorlar.Bence bu transferde söylenen rakam ve takas doğru ise hiç yönetiminize, topcunuza ve hocanıza kızmayın dahada alkışlayın.

Gelelim kendi takımım tarafındaki fikirlerime.Az önce Sivasspor un menfaatleriyle yaklaştım olaya.Şimdi Galatasaray tarafından bakacağım.M.Yıldız bizim takım sistemine,oyun yapısına ve görüşüne uygun bir isim.Ama ne varki piyasada gezen para + oyuncu takası çok aşırı maliyetli.Galatasaray Lincoln ü:5 e Baros:5 e Meira yı :5 e aldı.Bu oyuncular Dünya piyasasında ismi olan oyuncular.Malasef Mehmet bu isimlerin yanında bu kadar para edecek bi oyuncu değil.Ben bu fiyatlara Mehmetin transferine karşıyım.Bu transferi şu cümle özetle sanırım

NE GARİP BİR TRANSFER ALANDA RAZI DEĞİL , SATANDA !
KARDEŞŞŞ mehmet yıldızı iyi izlememişsin. sen baroşla,linkoln le kıyaslıyorsun.galatasarayda bu futbolcular kimlerle oynuyor sivassporda mehmet kimlerle oynuyor. bir arda,bir mehmet topal,bir maera,bir barış,bir ayhan,bir sabri v.s v.s sivassporda yok. be kıyasladığın baroş,linkoln bunlarla aynı takımda opynuyor ve elbete bunlar başarılı olacaklar. birde mehmet yıldız bak ve başarısına bak. bunu böyle algılamak lazım. gel baroş u sivasspora verelim bakalım aynı başarıyı gösterecekmi,l,linkoln ü sivasspora verelim bakalım aynı başarıyıo gösterecekmi. mehmetin yaptıklarının %10 unu yapamazlar. buna böyle bakmak lazım. 2. cisi avrupada dahi mehmet yıldız tipinde bir forvet yok. iyi irdelersen göreceksin. ve herşeye raman ben mehmet yıldızın sivassporda misyonunu tamamladığı kanısındayım ve galatasarayada gitmesi taraftarıyım. sivassporun yeniden iyi yapılanması iöçin gelecek paraylada güzel şeyler yapılır.
Alt 28.12.2008, 23:05   #499
aslanefe58
Yiğido

85 Mesajına 145 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 626 aslanefe58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

arkadaşlar söylenecek her şey söylenmiş de bi de başka açıdan bakalım. mehmet giderse müthiş bi para ve gelecek kazanılacak bu bir. bi de düşünün gelen transferleri bülent hoca hep yaptığı gibi yeniden yaratırsa ve mehmet olmamasına rağmen bu takım ligi ilk dörtte bitirirse bi daha sivasa kim ne diyebilir. asıl büyük takımlığımız o zaman tescillenmez mi? düşünün hangi futbolcu bu durumda bi daha kendini vazgeçilmez görebilir. bizler büyük sivassporun büyük taraftarı her durumda takımımızı destekleyelim. bi gün "inanılmaz bi şey mehmeti vermelerilerine rağmen içerde dışerda yine koştular bastılar ve sonuna kadar hakedilmiş bi şampiyonluğu aldılar" gibi bi cümleyi türkiyeye söyletsek müthiş bi şey olmaz mı!! biz yaparız biz sivasız!!! hadi kenetlenelim hadi birbirimize destek olalım. futbolcusu yönetimi taraftarı kırmızıyı beyazı ruhumuzda yaşayalım. en büyük sivas şampiyon sivas!!!!!!!!!
aslanefe58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.12.2008, 23:11   #500
serhatcan
Tecrübeli Yiğido

arkadaşlar işte bundan sonra sivasspor büyük mü yoksa birtek mehmete bağlı geçici başarı sağlayan bir takımmı ve bülent hoca başarılımı başarısızmı. işte bundan sonra belli olur. bülent hocanın iyi bir hoca olduğunu mehmetten sonra göreceğiz.HAGİ galatasaraydan gitti galatasaray dibe mi vurdu,HAKAN ŞÜKÜR futbolu bıraktı galatasaray ligden mi koptu.örnekler çoğaltılabilir,büyük takım 1 futbolcuya endexsli olmamalı. mehmetten sonra hem bülen hocanın nasıl bir hoca olduğunu,divassporunda büyükmü küçükmü olduğunu göreceğiz. ve ben yine söylüyorum mehmett sivassporda misyonunu tamamlamıştır gitmeli.
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
alex, flash, galatasaray, gitti, gscimbom, mehmet, oluyor, sivasin, sivaslı, sivasspor, son dakika, sonmedi, transfer, vee, yildiz, yıldız, Şuan