Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

BEKLE GOR!!!
Alt 14.09.2005, 15:11   #101
YavuzTheYigido
Yiğido

YavuzTheYigido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 YavuzTheYigido ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart BEKLE GOR!!!

Bu ara icime fena doguyor Sivassporumuz bir patlama yapacak ama ne zaman..Insallah Trabzon macina denk gelir.Sanki 3-0 yada 4-0 alacagiz maci.
YavuzTheYigido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.09.2005, 15:19   #102
lazkopat
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 lazkopat ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
YavuzTheYigido Nickli Üyeden Alıntı
Bu ara icime fena doguyor Sivassporumuz bir patlama yapacak ama ne zaman..Insallah Trabzon macina denk gelir.Sanki 3-0 yada 4-0 alacagiz maci.
Daha yokmuydu atacak ben ne bileyim iyi ki 5-6 dememişsin tamam içine doğmuş ama buna inanıyormusun...
bence TRABZONSPOR :3 sivasspor : 1 Allah utandırmasın inşallah...
lazkopat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.09.2005, 15:36   #103
macka
Yeni Yiğido

Tecrübe Puanı: 0 macka ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Cool

Alıntı:
YavuzTheYigido Nickli Üyeden Alıntı

SIZ BIZI NE SANDINIZ KÖY TAKIMIMI.
BIZ NE MACLAR ARKAMIZDA BIRAKTIK.
YANI SIZI DE YENIP YOLUMUZA DEVAM EDECEGIZ INSALLAH.

Trabzonspor:2
sivasspor:1 Hadi bir gol atsinlar.
macka isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.09.2005, 15:38   #104
heryerdeyiz61
YASAKLI ÜYE

heryerdeyiz61 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 heryerdeyiz61 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

şunun şurasında 2 gün kaldı.
heryerdeyiz61 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
NIYE KIZDINIZ LEN!!
Alt 14.09.2005, 21:55   #105
YavuzTheYigido
Yiğido

YavuzTheYigido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 YavuzTheYigido ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart NIYE KIZDINIZ LEN!!

Burasi bayagi Hamsi kokmaya basladi.Masallah misafirlerimiz bizden cok ilgileniyor sitemizle.Ben sadece umut ettigim skoru yazdim.Sizde 6-0 Trabzon alir diyin.Atma ozgurlugune bir sinir koymayin..
YavuzTheYigido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 15.09.2005, 00:36   #106
bordomavili
Yeni Yiğido

bordomavili - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 bordomavili isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Öncelikle bu maç için seviyeli bir tartışma ortamı kuran arkadaşlara teşekkür ediyorum.Abircan gibi Trabzonspor'un büyüklüğüne laf etme cüreti gösteren arkadaşların da içlerindeki Trabzonspor düşmanlığını bir kenara bırakmalarını,İst. takımlarını değil de artık Sivasspor'u desteklemelerini rica ediyorum.

Bizler yıllardır takip ettiğimiz Sivasspor'un süper lige çıkması ile mutlu olmuşken 4. büyük falan muhabbetleri gerçekten çok komik oluyor.5. büyük olmak için uğraşın,bu ünvan için bugüne kadar Samsunspor,Kocaelispor,Eskişeh irsppr,Göztepe,Gaziantepspor,G .Birliği çok çalıştı ama başaramadı,siz daha lige çıkalı iki ay olmadan büyüklük göstermekten bahsediyorsunuz.Bizler yıllardır Türk futbolunu üzerine çöken büyük rant takımlarına karşı mücadele veriyoruz ve diğer Anadolu takımları gibi İstanbul'a futbolcu paarlamaya çalışmıyoruz.Siz de öyle yapın,en az altı defa şampiyon olun,yedi defa Türkiye Kupasını alın,Avrupa'da Türkiye adına Gs'den sonra en fazla puan kazandıran takım olun.

Bir de taraftar saysı hakkında bir açıklama yapmak isterim.Şahsen ben ne kadar Sivasspor taraftarı var bilmiyorum ama müsade ederse Abircan Trabzonspor taraftarının saysını aşağı yukarı biz söyleyelim.Bir milyon lütfetmiş arkadaş bizim sayımız da sadece İstanbul'daki taraftar sayımız iki milyonun üzerinde.Avrupa'da en fazla seyirci toplayan takım da biziz elhamdülillah.Olimpiyat stadında da açık kanaldan verilen bir maça bile elli bin taraftar topladı bu takım.Ve bir rekor.

Lütfen birbirimizi üzmeyelim,ben şahsım adına tüm Anadolu takımlarının başarılı olmasını canı gönülden istiyorum.En büyük arzum da Trabzonspor'un 7. şampiyonluğu yanında artık beşinci bir takımın şampiyon olması.

Cuma günkü maç için içimden geçen maçın centilmence geçmesi,skor ikinci planda.Müsadenizle maçla ilgili bir kaç satır da yazmak isterim.Trabzonsppor oyuncu yapısı itibariyle üzerine gelen takımlara karşı çok iyi kontra atak çıkıyor ve gerçekten çok sayıda gol pozisyonu üretebiliyor.Bunu Lorant'ın değerlendireceğeni düşünüyorum.Sivasspor ilk golü bulursa maçı koparabilir.Ancak ilk golü biz bulursak maç çok daha zevkli geçer.Çünkü gol için Sivasspor daha ofansif bir istekle oynayacaktır ki iki kalede de güzel görüntüler izleyebiliriz.Petkoviç oynarmı bilmiyorum sizde ama oynarsa yan top zaafından yaralanmamız gerekir.Gökdeniz ve Simko'nun eksikliği bizim için bir dezavantaj.Ancak Gökdeniz olsa bile bir şey veremiyordu ve yerine oynayacak adam da var,esas handikap bizim için simko.Çünkü yerini dolduracak oyuncumuz yok.

Umarım her şey her iki takım için de güzel olur diyorum.Sağılacakla kalın.
Alt 15.09.2005, 00:46   #107
GuNaY
Gast

YORUMLARIN VE VERMİŞ OLDUĞUN BİLGİLER İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM... GÖNÜL ELBETTEKİ TAKIMIMIZDAN YANA ANCAK BUNU EN CENTİLMEN ŞEKİLDE SAHADA VE TRİBÜNDE TARAFTARIMIZLA YAŞAMAK... SİZEDE BAŞARILAR... ZEVKLİ BİR MAÇ OLACAĞI KESİN... BİR ÜYEMİZE ATFEN YAZMIŞ OLDUĞUN YAZILARIN MUHATABI KENDİSİ OLDUĞU İÇİN CEVABI KENDİSİNE BIRAKIYORUM... BU ŞEKİLDE FİKİRLERİMİZİ RAHATÇA SÖYLEYEBİLECEĞİMİZ SÜRECE HİÇ BİR ŞEKİLE SORUN OLACAĞINA İNANMIYORUM....
ŞUNUDA AYRICA BELİRTMEK İSTERİM; ANADOLU OLARAK ŞAMPİYON OLABİLECEK VE OLMUŞ TAKIM OLARAK TRABZONA KARŞI HERZAMAN BİR SEMPATİ OLMUŞTUR VE BU DEVAM EDECEKTİR...

DOSTÇA BİR MAÇ DİLEKLERİMLE... CANLI YAYINLANACAK OLAN BU MAÇTA SAHADA OLDUĞU KADAR TRİBÜNDE DE BUNU İSPAT EDECEĞİZ... VE BENDE ORADA OLACAĞIM

Alt 15.09.2005, 00:57   #108
drummer
Usta Yiğido

drummer - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

84 Mesajına 167 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 891 drummer TAM BIR BEYEFENDIdrummer TAM BIR BEYEFENDIdrummer TAM BIR BEYEFENDIdrummer TAM BIR BEYEFENDIdrummer TAM BIR BEYEFENDI

TRABZON HALKINI ÇOK SEVİYORUM.ONLARIN BU YAZIN PKKYA VE TERÖRİSTLERE VERDİĞİ CEVAP TÜM ÜLKE HALKINA ÖRNEK OLMALI.

BU MAÇTA HER ŞEYDEN ÖNCE DOSTLUK KAZANSIN,HER NE KADAR TRABZONUN ŞAMPİYONLAR LİGİNDEN İKİ PARALIK BİR RUM TAKIMINA ELENMESİNE KIZSAMDA SPORDA HER ŞEY OLUYOR.

BİZ SİVASSPOR LULAR OLARAK BU MAÇI ALMALIYIZ.İKİ HAFTA ÜST ÜSTE KAYBETMEYE TAHAMMÜLÜMÜZ YOK.

YANİ KISACA BU MAÇI ALACAĞIZ.
AMA GS YE OYNADIĞIMIZ GİBİ OYNARSAK ÇOK ZOR.
Alt 15.09.2005, 01:31   #109
Firtina_61
Yeni Yiğido

Tecrübe Puanı: 0 Firtina_61 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Reden

Öncelikle misafirlere iyi davranıyosunuz tebrikler.Gs maçındaki gibi oynarsanız işiniz zor diyorum.Bunu siz de biliyorsunuz. 3-0 4-0 kazanmamızı istiyorum dersen tamam.3-0 4-0 kazanacaz biz bunu yaparız dersen ben sana gülerim. :hmm: :?:
Firtina_61 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
TRABZONSPORLU OLMAK
Alt 15.09.2005, 10:35   #110
lazkopat
Yeni Yiğido

Tecrübe Puanı: 0 lazkopat ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart TRABZONSPORLU OLMAK

Eğer bir insan, hayatı horon teper gibi coşkuyla yaşıyorsa, icabında Karadeniz'in dalgaları gibi sert, gerektiğinde sırtı gümüşlü hamsiler kadar kıvrak olabiliyorsa, bilin ki o sahici bir Trabzonspor'ludur.

Çünkü; Trabzonsporluluk, sadece bir şehrin, bir bölgenin üyesi olmaktan ibaret değildir. O yalnızca, Anadolu'nun bağrından fışkırmış bir "futbol okulu" veya inatçı bir isyan alevi olarak da tanımlanamaz!

Trabzonsporlu olmak demek; Türkiye'nin ya da dünyanın neresine gidersen git, kendini, kendi evinde hissedeceksin ve ömür boyu deplasmana çıkmayacaksın demektir.

Arkadaşlar sizde sivassporu bu değerler içerisinde sevin ozaman başarıyı yakalayacaksınız sivassporu yanlız bırakmayın anadolu güçlendikçe bizans çökecek içinizdeki bizanslıları temizleyin "BU SENE ŞAMPİYON ANADOLUDAN" Haydi olimpiyata 40.000 sivaslı 40.000 TRABZONLU kardeşce elele başarılar...BMN
lazkopat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır