Cevap: ACABA BİZ SENİ İSTİYORMUYUZ NECATİ!!!
Bize Necati ATEŞ ve Ümit KARAN gibi paraya doymuş, futbola doymuş, SİVASSPOR'umuza 5 kuruş katkısı olmayacak futbolcularımızla işimiz olmaz. O iki futbolcu da kalsın kaldıkları yerde. Bize Onlar lazım değil. Daha genç dinamik ve atik olanlarla işimiz olur. Necati kendini birşey sanıp da güzide takımımız SİVASSPOR'umuza burun kıvırmasın işine baksın. Ben basında çıkan haberlere de hiç inanmıyorum. Yıldız futbolcumuz Mehmet YILDIZ'ım bizi bırakıp da hiç bir yere gitmez ve gitmeyecek ben buna inanıyorum. Hani Türkiye süper liginde kendini aşmış futbolcular olur da avrupa takımları peşinden koşar o futbolcu da hem kendini aşmak hem de para kazanmak ve lisan geliştirmek için transferi gerçekleşir ya Mehmet YILDIZ sanki öyle bir pozisyonda mı da G.Saray'a gitsin? Giderse kızağa çekilip yedekler kulübesinde oturacak. Ama SİVASSPOR'umuzda kaldığı takdirde (ki kalacak) SİVASSPOR da Mehmet YILDIZ'ım da ilk şampiyonluğunu takımın başında kaptan olarak yaşayacak bizlere yaşatacak. Ben Can-ı Gönülden inanıyorum. Herkesin de inanmasını istiyorum.